Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ακόμη 16 κύπελλα για την Α.Λ.Α.Κ. στην Λαμία


Συνεχίζονται οι αναρίθμητες επιτυχίες της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου, που γύρισε από την Λαμία την Τετάρτη 31 Ιουλίου με 16 κύπελλα. Ο 2ος αγώνας Drift και GP Tuning έγινε από την Α.Λ.Α. Λαμίας στην Πανελληνία Έκθεση Λαμίας με την υποστήριξη της Start Line.
Στην κατηγορία Α  ο έμπειρος Παναγιώτης Καραγιάννης ήταν δεύτερος με Zastava Yugo 1100 και ο Κώστας Γκορόγιας με Citroen Saxo 1100 κατετάγη τρίτος. Στην ίδια κατηγορία επίσης ο Ανδρέας Δρούγος με Subaru Vivio 658 ήταν 4ος και ο Ρενάτο-Γιώργος Μπούρας με Toyota Corolla 1300 6ος. Στην κατηγορία Β ο Γιάννης Λάμπρου με Toyota Starlet 1300 turbo ήταν5ος καθώς παρότι τα πήγαινε αρκετά καλά μια μηχανική βλάβη της τελευταίας στιγμής τον οδήγησε στο να εγκατελείψει.
Στην κατηγορία Γ η Α.Λ.Α.Κ. ήταν σαρωτική. Ο Στάθης Φέγγος με Honda Civic 1600 turbo ήταν  πρώτος, ο Στάθης Μπούρας με Honda Civic 2000 δεύτερος και ο Κώστας Μπούργος με Opel Kadett GSI 2000 τρίτος. Στην κατηγορία Δ τρίτος ήταν ο Δημήτρης Νάσιος με Toyota Corolla 2000 turbo και τέταρτος ο Χρήστος Γαλάνης με Honda Civic 2000 turbo, με τους δυο οδηγούς να κάνουν λάθος την διαδρομή
Τέλος στην κατηγορία 4Χ4 οι Καρπενησιώτες κατέκτησαν άλλα δυο κύπελλα. Ο Σπύρος Τσιώνης με Vivio ήταν 1ος και ο Πάνος Ράπτης με Impreza 3ος. Στις κατηγορίες Racing και open ο Χρήστος Γαλάνης με type-r κατέκτησε δυο πρώτες θέσεις, ο Δημήτρης Νάσιος με Corollla δυο δεύτερες και ο Στάθης Φέγγος με Civic δυο τρίτες. Ο Στάθης Φέγγος κατέκτησε επιπλέον το πρώτο κύπελλο γενικής κατηγορίας και ο Χρήστος Γαλάνης τον καλύτερο χρόνο ημέρες. Αξιόλογες προσπάθειες έκαναν στο drift ο Νίκος Ντουφεκιάς και ο Θάνος Παχής, που με λίγη προσπάθεια έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Συνολικά υπήρξαν 47 συμμετοχές και η γενική είσοδος ανερχόταν στα 5 ευρώ. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.






Φωτογραφίες: Χρήστος Γαλάνης & Στάθης Φέγγος