Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

4 ομάδες για 2 θέσεις στο Α΄ Όμιλο του τουρνουά Δήμου Αγράφων


Συγκλονιστική εξέλιξη έχει ο πρώτος όμιλος του τουρνουά 5Χ5 του Δήμου Αγράφων. 4 ομάδες θα διεκδικήσουν την τελευταία αγωνιστική τα δυο «εισιτήρια» που οδηγούν στο Final 4.
Η 4η αγωνιστική του Α΄ Ομίλου έγινε την Κυριακή 11/8 στο γήπεδο Λημερίου. Στο μεγάλο ντέρμπι Αγραίοι και Αμστέλνα έμειναν στο ισόπαλο 5-5, ενώ ακόμη πιο δυναμική στο «κυνήγι» της πρόκρισης μπήκαν οι Vodka Juniors, που επιβλήθηκαν με 7-5 του Α.Ο. Βούλπης. Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν οι Χαΐνεκάδες, οι οποίοι κατέβαλλαν με 5-4 το Evrytania Sport. Πλέον οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστική μεταξύ Αγραίων και Vodka Juniors και Αμστέλνας με Evrytania Sport θα κρίνουν τις δυο προκρίσεις.
Ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Γιάννης Μπισμπίκης, που σημείωσε 4 γκολ. Με την φανέλα των Vodka Juniors αγωνίστηκε σημειώνοντας χατ-τρικ ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Κούρος, που έχει αγωνιστεί σε: Αθηναϊκό, Αγία Παρασκευή, ΠΑΟΚ Γλυφάδας και Ιάσονα.
Όσον αφορά τον 2ο Όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, απλά μένει να κριθεί η πρώτη θέση. Την Δευτέρα (12-8) θα αγωνιστούν για την 4η αγωνιστική οι: Α.Ο.Β. F.C.-ΠΑΟ Λεπιανών, Ακρίτες-Τοπόλιανα και  Δόξα- Πανμπυραΐκός.

Τα στοιχεία των αγώνων

Αγραίοι-Αμστέλνα 5-5
Σκόρερ: Μπύρος Σ. 2, Βούρτσας Γ.(Ι) 3-Γερονίκος Π., Μπισμπίκης Ι. 4

Vodka Juniors-Α.Ο. Βούλπης 7-5
Σκόρερ: Μπισμπίκης Β., Λαθύρης, Παπαροιδάμης Δ., Κούρος 3, Μπισμπίκης Δ.-Φούκας Θοδ., Τσέρτος, Τσίπρας Αθ., Φούκας Θεοφ. 2

Χαΐνεκάδες-Evrytania Sport 5-4
Σκόρερ: Περούλας Γ. 2, Περούλας Σ., Καζάκος Γ., Κατσαδούρος-Μάρκης 3, Καλύβας






Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος