Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Νέα σελίδα στην ιστορία των πρωταθλητών-Πρώτη για το συγκρότημα του Λάκη Αναστασόπουλου

Ξεκίνησε η προετοιμασία των «κόκκινων» της Μυρίκης με την πραγματοποίηση της πρώτης προπόνησης. Στον πάγκο της ομάδας μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας του Βασίλη Φούκα βρίσκεται πλέον ο Λάκης Αναστασόπουλος.
Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας προπονήθηκαν την Κυριακή (11/8) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου στις 7 το απόγευμα. Στο πλευρό του Αναστασόπουλου, έχοντας το πόστο του γυμναστή βρίσκεται ο Φώντας Ζαχαρόπουλος.
Στην πρώτη της ομάδας συμμετείχαν οι ακόλουθοι 20 ποδοσφαιριστές: Κώστας Γενιτσαρόπουλος, Φώτης Ζαχαράκης, Κώστας Ζαραβέλης, Κώστας Σταμούλης, Γιώργος(Α) Μπουμπουρής, Ηλίας Λιάγκας, Γιάννης Ζαλοκώστας, Άγγελος Παχής, Άρης Σιταράς, Τόλης Φούκας, Χρήστος Λέρης, Γιώργος Φύκας, Γιώργος Κορέντζελος, Τόλης Μπουμπουρής, Πάνος Λιάγκας, Πάνος Στόκας, Θωμάς Τσίπρας, Χρήστος Γενιτσαρόπουλος, Χρήστος Κατσίκας και Στάθης Φακίτσας
Οι στόχοι της ομάδας είναι και φέτος αυξημένοι και πρωταγωνιστικοί, αφού ο πήχης με την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος έχει ανέβει ψηλά.

Προπονήθηκαν τα αποκτήματα

 












Κανονικά το παρών στην πρώτη έδωσαν τα δυο αποκτήματα των πρωταθλητών από την Ακαδημία. Πρόκειται για τον αριστεροπόδαρο Άρη Σιταρά (Φωτογραφία Δεξιά) και τον 17χρονο Τόλη Φούκα (Φωτογραφία Αριστερά).

Υπογράφουν 3
 












Τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να υπογράψουν την Δευτέρα στην ομάδα. Πρόκειται για το πλάγιο μέσο του Αγίου Προκοπίου Θωμά Τσίπρα (Φωτογραφία Δεξιά) τον μέσο της Ποταμιάς Παναγιώτη Στόκα (Φωτογραφία Αριστερά) και τον μεσοαμυντικό της Ποταμιάς Δημήτρη Ίβρο (Απουσίαζε από την πρώτη). Αντίθετα αποχωρεί από την Μυρίκη και πηγαίνει πάλι  στην Ποταμιά ο ανασταλτικός μέσος Δημήτρης Κοτρώνης.

1η για Λάκη

 












Ο Λάκης Αναστασόπουλος (Φωτογραφία Αριστερά) διαδέχτηκε τον Βασίλη Φούκα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και προπόνησε για πρώτη φορά για την νέα του ομάδα. Έχει εργαστεί με επιτυχία δυο σεζόν στην ομάδα του Αγίου Προκοπίου. Στο πλευρό του βρίσκεται ο νέος γυμναστής της ομάδας Φώντας Ζαχαρόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά).

Δυο διοικητικοί
Απουσίαζαν αρκετά μέλη της διοίκησης της ομάδας. Στην πρώτη παραβρέθηκαν μόλις δυο εκπρόσωποι του Δ.Σ. Πρόκειται για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γιάννη Ζαραβέλη.


Προπόνηση για Κατσίκα-Γενιτσαρόπουλο Χ.-Φακίτσα-Λιάγκα















Στην πρώτη προπόνηση της Κυριακής συμμετείχαν και 4 επιπλέον ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στην ομάδα. Πρόκειται για τον πρώην αμυντικό του Αίολου τον Καρδιτσιώτη Χρήστο Κατσίκα (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά), ο οποίος βρέθηκε στο Καρπενήσι. Με την ομάδα προπονήθηκε επίσης ο επιθετικός της Παλαιοκατούνας Χρήστος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά), ο νεαρός επιθετικός της Ακαδημίας Πάνος Λιάγκας (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά) και ο γκολκίπερ του Απεραντιακού Στάθης Φακίτσας (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά).

Γνωριμία & διπλό
Οι «κόκκινοι» συγκεντρώθηκαν στις 7 το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό στάδιο
Καρπενησίου. Υπήρξε ομιλία και γνωριμία των παικτών με τον νέο τους προπονητή Λάκη Αναστασόπουλου και εν συνεχεία προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς παίζοντας δίτερμα.

Δεν έγινε ο αγιασμός
Εξ αιτίας κάποιου προβλήματος της τελευταίες στιγμής του π. Γεώργιου Χρυσαφογεώργου δεν έγινε ο αγιασμός στην πρώτη της ομάδας. Αυτό θα συμβεί κάποια από τις προσεχείς ημέρες.

Ξεκινούν διπλές προπονήσεις
Από αύριο Δευτέρα (12/8) οι παίκτες της Μυρίκης θα έχουν διπλές προπονήσεις στο Δημοτικό στάδιο, θα προπονηθούν στις 6 το πρωί της Δευτέρας. Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη (14/8) ενώ θα υπάρχει ρεπό την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Δηλώσεις

Λάκης Αναστασόπουλος (Προπονητής Μυρίκης): «Πιστεύω να δικαιώσω την διοίκηση και μακάρι να κάνουμε περισσότερα πράγματα μαζί»


Ο προπονητής της Μυρίκης για την έναρξη της προετοιμασίας δήλωσε τα εξής: «Σήμερα κάναμε την πρώτη μας προπόνηση. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου, όπως και όλων των ομάδων να έχουν μια καλή χρονιά, υγεία πάνω από όλα και ο καθένας να εκπληρώσει τους στόχους του με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία.»

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας του είπε: «Ο στόχος της ομάδος μου είναι να διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο, παίζοντας αξιόλογο ποδόσφαιρο.»

Για την περεταίρω μεταγραφική ενίσχυση επεσήμανε τα εξής: «Πιστεύω ότι μέχρι και τέλος Αυγούστου θα ψάχνουμε το καλύτερο για να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Αυτή την στιγμή το υπάρχον ρόστερ δεν το αμφισβητεί κανένας. Είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές όλοι τους. Απλά πιστεύω ότι 2-3 προσθήκες εάν γίνουν θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός στο να γίνουμε καλύτεροι στις υποχρεώσεις της ομάδος.»

Ο Λάκης Αναστασόπουλος για τον προκάτοχο του Βασίλη Φούκα τόνισε: «Για την ομάδα που άφησε ο απερχόμενος προπονητής: Θέλω να πω ότι τα προηγούμενα χρόνια έχει κάνει τεράστια δουλειά. Είναι ένα αξιόλογο παιδί ο Βασίλης Φούκας και δεν μπορούμε παρά να του δώσουμε πολλά-πολλά συγχαρητήρια.»

Τέλος για την διοίκηση των «κόκκινων» είπε: «Όσο για την διοίκηση θέλω να τους ευχαριστήσω για την επιλογή, που κάνανε στο πρόσωπο μου και πιστεύω να τους δικαιώσω αξιοποιώντας τις επιθυμίες τους και μακάρι να κάνουμε περισσότερα πράγματα μαζί.»















Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος