Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας ξεκίνησε ο Κατσαντώνης Αγράφων

Παρουσία 23 ποδοσφαιριστών στο γήπεδο ρίψεων του αθλητικού κέντρου ξεκίνησε η προετοιμασία των Αγράφων. Η πρώτη της ομάδας έγινε την Δευτέρα (19/8) στις 7 το απόγευμα.
Οι παίκτες του Κατσαντώνη προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου και ξεκίνησαν την σαιζόν με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και αρκετά νέα πρόσωπα. Η πρώτη περιελάμβανε ομιλία προπονητή και διοίκησης, διανομή αθλητικού υλικού, τρέξιμο ασκήσεις και δίτερμα.
Στην πρώτη της ομάδας παραβρέθηκαν οι εξής 23 ποδοσφαιριστές: Γιώργος Γιόγιος, Λεωνίδας Κόγιας, Παναγιώτης Ζωχάκης, Πάνος Μάρκης, Ηλίας Τσιγαρίδας,  Κώστας Καλύβας, Λάμπρος Αθανασούλιας, Πάνος Γαλανός, Άκης Τσιούμας, Κώστας Ιωάννου, Μιχάλης Ράπτης, Στέφανος Καμαρέτσος, Νίκος Κορέντζελος, Κώστας Μπούκας, Χρήστος Κατσαρής, Κώστας Λελούδης, Χρήστος Αρκουμάνης, Κώστας Αρκουμάνης, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Λάμπρος Σβερώνης, Πάνος Ράπτης,  Δημήτρης Κατσιφός και Νίκος Σβερώνης.
Η ομάδα των Αγράφων παρουσιάζεται τελείως ανανεωμένη με αρκετούς μικρούς ποδοσφαιριστές και με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Με άμεσο βοηθό τον Αθανασόπουλο


Στο πλευρό του προπονητή Νίκου Τριανταφυλλόπουλου βρίσκεται και φέτος ο Δημήτρης Αθανασόπουλος (Φωτογραφία).

Οι διοικητικοί
Το παρών στην πρώτη από πλευράς διοίκησης έδωσε ο Πρόεδρος Γιάννης Τσιγαρίδας και τα στελέχη της διοίκησης Νίκος Δροσίνης, Δημήτρης Γατής και Δημήτρης Δροσίνης.



Το πρόγραμμα
Η πρώτη ξεκίνησε στο γήπεδο ρίψεων με ομιλία του προπονητή Νίκου Τριανταφυλλόπουλου και διανομή του αθλητικού υλικού. Εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές έτρεξαν έκαναν ασκήσεις και έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Τα νέα αποκτήματα















Την πρώτη τους προπόνηση με την νέα τους ομάδα έκαναν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιώργος Γιόγιος (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά, 15χρονος γκολκίπερ μεταγράφηκε από την Ακαδημία), Λάμπρος Αθανασούλιας (Φωτογραφία Πάνω Κέντρο, 26χρονος μέσος μεταγράφηκε απ ό την Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου), Κώστας Ιωάννου (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά, 28χρονος αμυντικός αποκτήθηκε από την Παλαιοκατούνα), Λεωνίδας Κόγιας (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά, 18χρονος μέσος, μεταγράφηκε, αφού ήταν δανεικός από την Ακαδημία) και ο Μιχάλης Ράπτης (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά, 19χρονος αμυντικός, επέστρεψε από τον ΑΠΟΚ).

Οι απουσίες
Για διάφορους λόγους δεν προπονήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βασίλης Ντότσικας (Μέσος), Γιώργος Καλύβας (Γκολκίπερ), Σάκης Θεοχάρης (Δεξιός Αμυντικός) και Κώστας Γιαννιώτης (Αριστερό Μπακ). Θα ενσωματωθούν αύριο με την υπόλοιπη αποστολή. Απών ήταν και ο δεξιός μπακ Θοδωρής Κατσαρός, που αποκτήθηκε από την Ακαδημία.

Προπονήθηκαν επιπλέον 7


















Αρκετοί παίκτες που ανήκουν σε άλλες ομάδες προπονήθηκαν με τα Άγραφα, οι οποίοι ανήκουν σε άλλες ομάδες και αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Πρόκειται για τον 26χρονο μέσο του Νίκο Κορέντζελο (Φωτογραφία Κέντρο Αριστερά, Το δελτίο του είναι στον Αίολο), τον 20χρονο επιθετικό Χρήστο Κατσαρή (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά, Ανήκει στον Αίολο), τον  28χρονο Χρήστο Αρκουμάνη ( Φωτογραφία Πάνω Αριστερά, Ανήκει στην Αναγέννηση Παλαιοκατούνας), τον 18χρονο γκολκίπερ Πάνο Ράπτη (Φωτρογραφία Κάτω Αριστερά, Ανήκει στο Κεράσοβο), τον 33χρονο μέσο Κώστα Μπούκα (Φωτογραφία Πάνω Κέντρο, Ανήκει στον ΑΠΟΚ, Βρέθηκε στο γήπεδο χωρίς να προπονηθεί), τον 20χρονο αμυντικό Νίκο Σβερώνη (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά, Ανήκει στην Ποταμιά), τον 19χρονοφορ Κώστα Λελούδη (Φωτογραφία Κέντρο Δεξιά, Το δελτίο του είναι στην Μυρίκη)

Υπογράφουν Καμαρέτσος & Αθανασόπουλος

 












Παίκτες του Κατσαντώνη πρέπει να θεωρούνται οι Στέφανος Καμαρέτσος (Φωτογραφία Αριστερά) και Βαγγέλης Αθανασόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά). Ο πρώτος  είναι 19 ετών, έχει μείνει ελεύθερος από τον Απεραντιακό και ο 16χρονος Αθανασόπουλος ήταν δανεικός από την Ακαδημία και αναμένεται να αποκτηθεί με μεταγραφή.

Αποχώρησαν 2
Από τα Άγραφα έχουν αποχωρήσει από το περσινό ρόστερ μόλις τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Θεσσαλονικιό επιθετικό Κώστα Αρουτίδη, τον ανασταλτικό μέσο Γιώργο Πανόπουλο και τον Φάνη Μπισμπίκη, που συνεχίζει στο Ελαιόφυτο. Στον Κατσαντώνη παραμένουν ακόμη τα δελτία των: Βαγγέλη Καραγιώργου, Γιώργου Βούρτσα και Γιώργου Ζαπαντιώτη.

Καθημερινές  προπονήσεις
Καθημερινές απογευματινές προπονήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Αγράφων για τις επόμενες ημέρες. Οι ποδοσφαιριστές θα προπονούνται από αύριο στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου.

Δηλώσεις
Νίκος Τριανταφυλλόπουλος (Προπονητής Αγράφων) : «Θα φροντίσουμε η ομάδα να στηρίζεται περισσότερο σε ντόπια παιδιά»



Ο 40χρονος τεχνικός της ομάδας έκανε τις εξής δηλώσεις: «Ανοίγει μια καινούργια σελίδα για τον σύλλογο, που είναι αναγκασμένος να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Θα φροντίσουμε η ομάδα να στηρίζεται περισσότερο σε ντόπια παιδιά και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε και κάποιες προσθήκες ακόμη.»























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος