Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Στην Προεδρία του ΑΠΟΔΦ ο Χρήστος Γαλανός


Ο μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος της Φραγκίστας Χρήστος Γαλανός είναι ο νέος Πρόεδρος της ομάδας. Διαδέχεται σε αυτό το πόστο τον Αντώνη Κολοκύθα, ο οποίος βγήκε εκτός συμβουλίου. Οι εκλογές έγιναν την Παρασκευή (16/8) μετά από αρκετές γενικές συνελεύσεις.
Στο τέλος της εβδομάδας αναμένονται οι μεταγραφικές κινήσεις του σωματείου, το οποίο έχει συμφωνήσει με 4 ποδοσφαιριστές. Σαν εσωτερική μεταγραφή λογίζεται ο Μάκης Ζήκας, που αγωνίστηκε πέρυσι σε λίγα ματς λόγω ότι υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.
Αντίθετα μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει δυο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον 45χρονο μέσο Ηλία Λάμπρου και τον 49χρονο επιθετικό Γιώργο Σερπάνο. Ο πρώτος έπαιξε πέρυσι σε 5 παιχνίδια σκοράροντας 1 γκολ και θα αγωνιστεί σε ομάδα της Φθιώτιδας και ο δεύτερος σε ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας την περασμένη σαιζόν 4 συμμετοχές.
Αναμένεται να αποχωρήσει για το Βελούχι και ο 41χρονος Δημήτρης Σερπάνος, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ καλύτερος παίκτης της ομάδας. Αντίθετα «ωριμάζουν» οι συνθήκες για την επιστροφή από τον ΑΠΟΚ του ταλαντούχου επιθετικού Ταξιάρχη Γούλα.
Στο θέμα του προπονητή θα υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Πιθανό είναι να συνεχίσει στο πόστο του παίκτη-προπονητή ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Περούλας.

Η νέα διοίκησης της Φραγκίστας
Πρόεδρος: Χρήστος Γαλανός
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Σάλτης
Γενικός Γραμματέας: Θόδωρος Τουφεκούλας
Ειδικός Γραμματέας: Δημήτρης Γερονίκος
Ταμίας: Κλεομένης Μακρής
Μέλη: Μιχάλης Τσούμας, Ανδρέας Κατσαδούρος