Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Coetus-Varvariada Beach 33-28

Στην τρίτη θέση του τουρνουά τερμάτισε το Coetus, το οποίο επικράτησε δύσκολα με 33-28 της Varvariada Beach, η οποία αγωνίστηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι.
Ο μικρός τελικός άρχισε γύρω στις 19:30 ύστερα από την λήξη του διαγωνισμού τριπόντων. Οι δυο ομάδες έδωσαν τον τελευταίο τους αγώνα στο τουρνουά στον τελικό των «χαμένων».
To Coetus επανήλθε στις καλές εμφανίσεις και είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Ύστερα από έναν κάκιστο ημιτελικό είχε καλή παρουσία, αποχαιρετώντας με την τιμητική 3η θέση την διοργάνωση. Το συγκρότημα του Πάνου Λεπενιώτη ξεκίνησε για πρώτη φορά με τους αδερφούς Μπύρου στην βασική του 5αδα.
Η Varvariada είχε γνωρίσει την ήττα-αποκλεισμό προηγουμένως από τον Πρωτέα και έπαιξε ένα ακόμη παιχνίδι. Βρέθηκε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει και άλλο το σκορ, ώστε να αποφύγει την 4η θέση. Στο περυσινό τουρνουά είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο.

3ο φέτος το Coetus
Η ομάδα του Coetus κατάφερε στο φετινό τουρνουά να φτάσει στην 3η θέση. Στην περυσινή διοργάνωση είχε τερματίσει στην 4η θέση, χάνοντας στον μικρό τελικό.

Δυο σημείωσαν από 7

 












Ο Γιώργος Βούρτσας (Φωτογραφία Αριστερά) και ο Πάνος Κουτσούμπας (Φωτογραφία Δεξιά) ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Coetus, έχοντας ο καθένας από 7 πόντους. Έναν λιγότερο είχαν οι: Κώστας Μάκκας και Νίκος Βούρτσας.

«Ισοπαλία» και στην Varvariada


Το σκοράρισμα μοιράστηκε και στους ηττημένους, όπου 6 πόντους είχαν οι: Νίκος Δροσίνης (Φωτογραφία Αριστερά), Ηλίας Τσιγαρίδας (Φωτογραφία Κέντρο) και Παναγιώτης Κίτσιος (Φωτογραφία Δεξιά). Ο παράγοντας των Αγράφων Νίκος Δροσίνης έδειξε τις ικανότητες του στο μπάσκετ, έχοντας καλά τελειώματα κάτω από την ρακέτα.

Οριακά μπροστά η Βαρβαριάδα


Το παιχνίδι άρχισε με εκνευριστική αστοχία και χαμηλό σκορ. Η Βαρβαριάδα κατάφερε να προηγηθεί με έναν μόλις πόντο (13-12). Βοήθειες στο σκοράρισμα πρόσφερε ξανά ο ταλαντούχος ΚώσταςΤσιώλης (Φωτογραφία).

Ανατροπή και νίκη


Η επανάληψη άνηκε στην ομάδα του Coetus, που πήρε μπρος και επιβλήθηκε με 33-28, έχοντας προηγηθεί προηγουμένως και με διαφορά γύρω στους 10 πόντους. Ένα πολύ ωραίο καλάθι στον αέρα πέτυχε ο Πάνος Λεπενιώτης (Φωτογραφία), που είχε σκοράρει και από το τρίποντο.

Τα 7λεπτα
6-5, 12-13, 29-20, 33-28

Διαιτητές: Μάκης Τρίκας & Σπύρος Ξαγάρας

Συνθέσεις Ομάδων

Coetus (Πάνος Λεπενιώτης): Βούρτσας Γ. 7, Λεπενιώτης 5(1), Κουτσούμπας 7(1), Μπύρος Ε. 2, Μπύρος Σ., Μάκκας Κ. 6, Βούρτσας Ν. 6

Varvariada Beach (Γιάννης Τσιγαρίδας & Ηλίας Τσιγαρίδας): Τσιώλης 5, Τσιγαρίδας Ι., Τσιγαρίδας Η. 6, Δροσίνης 6, Σβερώνης Λ., Γατής Δ. 2, Κίτσιος Π. 6, Σβερώνης Ν., Γατής Β. 3










Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος