Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Νικητής στα τρίποντα & MVP ο ουσιαστικός Κώστας Λέρης του Πρωτέα

Απόλυτος πρωταγωνιστής του διαγωνισμού τριπόντων ήταν ο Κώστας Λέρης. Ο 20χρονος αθλητής του Πρωτέα πέραν από την κατάκτηση του τουρνουά με την ομάδα του κατέκτησε τον διαγωνισμό τριπόντων. Σούταρε πρώτος κατά σειρά και είχε 5 εύστοχες προσπάθειες (50%).
Τον ακολούθησε με μια λιγότερη ο νεαρός Γιάννης Τσιώλης της Βαρβαριάδας. Συμμετείχαν αθλητές όλων των ομάδων πέραν των Comanto B.C. και ευστόχησαν άπαντες έστω μια φορά. Ο διαγωνισμός διεξήχθη μεταξύ ημιτελικών και τελικών περίπου στις 19:30. Μια φορά ευστόχησε ο περυσινός νικητής με την Drink Team Κώστας Καλύβας. Ο Λέρης αναδείχτηκε επίσης και ως ο πολυτιμότερος (MVP) του τουρνουά, ψηφισμένος από τους αρχηγούς των ομάδων του Final 4.
Ο καλαθοσφαιριστής του Πρωτέα παρέλαβε κατά την διάρκεια των απονομών το τρόπαιο του διαγωνισμού τριπόντων από την ταμία του συλλόγου Αθανασία Μάκκα και το βραβείο του MVP από τον αντιπρόεδρο Πάνο Λεπενιώτη.

Οι διαγωνιζόμενοι στα τρίποντα κατά σειρά:


Κώστας Λέρης(Πρωτέας): 5/10
Κώστας Καλύβας(Drink Team): 1/10
Κώστας Τσιώλης(Varvariada Beach): 4/10
Σπύρος Καψάλης(Αλκοολικός Αστέρας): 3/10
Δημήτρης Κολλημένος(Παρέα B.C.): 1/10
Μιχάλης Λάππας(Black Wolves): 1/10
Σταυρούλα Μάκκα(Black Wolves): 1/10
Πάνος Λεπενιώτης(Coetus): 2/10

Σούταραν επίσης και δυο φίλαθλοι, ένας μεγάλης ηλικίας και ένας νεαρός. Ο πρώτος είχε 0/10 και ο δεύτερος 3/10.

Ευστόχησε η Πρόεδρος


Στον διαγωνισμό έλαβε μέρος και δραστήρια πρόεδρος του συλλόγου νέων Σταυρούλα Μάκκα, η οποία μάλιστα ευστόχησε σε μια προσπάθεια της. Δηλώθηκε στο τουρνουά ως παίχτρια από την ομάδα των Black Wolves.



















Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος