Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κρέντη-ΑΠΟΚ Βελούχι 0-5

«Καταιγιστικός» ήταν ο ΑΠΟΚ που πέρασε μέσα από το Κερασοχώρι με το επιβλητικό 0-5 νικώντας την Κρέντη.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή (29/9) στο γήπεδο του Κερασοχωρίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας Ευρυτανίας. Ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 και έγινε κάτω από ηλιοφάνεια και υψηλή θερμοκρασία για την εποχή και παρουσία περίπου 60 με 70 θεατών.
Η Κρέντη του Κώστα Λαθύρη δεν κατάφερε να κοντράρει τον ισχυρότερο αντίπαλο και δέχτηκε ακόμη μια βαριά ήττα. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο ΑΠΟΚ δημιουργούσε την μια ευκαιρία μετά την άλλη μπροστά από τα καρέ του Αποστόλη Ντάλλα. Το σκορ στο πρώτο μέρος διαμορφώθηκε στο 0-2. Στην συνέχεια οι Κρεντιώτες έπαιξαν πιο ελεύθερα ανοίχτηκαν αρκετά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ηττηθούν με το βαρύ 5-0. Δοκάρι λίγο πριν το φινάλε είχε ο νεοαποκτηθείς Κώστας Σταμούλης, ενώ στα αρνητικά ο σοβαρός τραυματισμός του μέσου Νίκου Βούρτσα.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη με εμφανή σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας ήταν «καταιγιστικός». Κυριάρχησε πλήρως στην αναμέτρηση και απώλεσε αρκετές ευκαιρίες. Έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενος με 0-2 και παίζοντας σε χαλαρούς ρυθμούς στην επανάληψη έφτασε εύκολα στο τελικό 0-5. Χατ-τρικ σκόραρε ο Άλεξ Μπακαλίδης και από ένα γκολ πέτυχαν ακόμη οι επιθετικοί Τάκης Σαϊτης και Σάκης Τσιλίκας.
Την επόμενη (3η) αγωνιστική η Κρέντη υποδέχεται στο γήπεδο της Ποταμιά και ο ΑΠΟΚ αγωνίζεται με τα Άγραφα. Οι «κυανόλευκοι» έχουν πλέον 6 βαθμούς, ενώ η Κρέντη παρέμεινε χωρίς βαθμό.

Αρκετός κόσμος
Οι καλές καιρικές συνθήκες,  η ηλιοφάνεια και η υψηλή για την εποχή θερμοκρασία έφεραν στο γήπεδο αρκετό κόσμο. Γύρω στα 60 με 70 άτομα παρακολούθησαν την συνάντηση στο «Σύνορο».



Παραιτήθηκε  ο Λαθύρης


Ο προπονητής της Κρέντης Κώστας Λαθύρης μετά το τέλος του παιχνιδιού παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο λόγος της παραίτησης του είναι για προσωπικούς λόγους και δεν έχει σχέση με τα δυο απανωτά αρνητικά αποτέλεσματα.

Ξανά σε ξερό
Ο ΑΠΟΚ μόλις στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει αγωνιστεί σε 2 από τα 3 ξερά γήπεδα της κατηγορίας. Το Βελούχι έχει μόλις μια ακόμη αναμέτρηση στην Δυτική Ευρυτανία και αυτή είναι στο μακρινό Ραπτόπουλο.

Πληθώρα διοικητικών
Και στο Κεράσοβο αρκετά στελέχη της διοίκησης του ΑΠΟΚ ταξίδεψαν και ήταν κοντά στην ομάδα τους. Το παιχνίδι παρακολούθησε ο Πρόεδρος Δήμος Αθανασίου και τα μέλη της διοίκησης Νεκτάριος Καρδαμπίκης, Χρήστος Γιαννίτσαρης, Κώστας Πασσάς, Ανδρέας Κατσακιώρης, Νίκος Ρεσίτης και Γιώργος Νικολακόπουλος. Στην κερκίδα ήταν επίσης ο φίλος της ομάδας Γιώργος Πολυτσέρης και ο ανιψιός και τραυματίας στο χέρι παίκτης του ΑΠΟΚ Ζάχος Πολυτσέρης.


Δίδυμο νυν και τέως
Στον πάγκο των γηπεδούχων βρέθηκε ο νυν Πρόεδρος Κώστας Λάππας και ο προκάτοχος του Χρυσόστομος Μάκκας. Στην κερκίδα βρέθηκαν τα στελέχη του Δ.Σ. Γιώργος Μάκκας και Κώστας Μάκκας (Διετέλεσε και Πρόεδρος κατά το παρελθόν και είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγράφων).


Πρώτος στον πίνακα


Ο εξαιρετικός 32χρονος Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία) σκόραρε 3 φορές και πέτυχε το χατ-τρικ. Έφτασε συνολικά στα 4 τέρματα και οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Βίοι αντίθετοι
Ο ΑΠΟΚ μετά δυο συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς μαζί με Αίολο και Μυρίκη. Η Κρέντη αντίθετα δεν έχει ακόμη βαθμό και βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με Άγραφα και Ραπτόπουλο.

Η πιο ευρεία νίκη
Ο ΑΠΟΚ κόντρα στην προϊστορία πέτυχε την 2η  νίκη του στην έδρα της Κρέντης. Ο ΑΠΟΚ είχε το πιο εύκολο απόγευμα των τελευταίων ετών στην έδρα της Κρέντης.

Γενέθλια για Ρεσίτη


Ο νεαρός Στυλιανός/Κωνσταντίνος Ρεσίτης έκλεισε τα 14 ανήμερα της αναμέτρησης. Ωστόσο έμεινε στον πάγκο και δεν έκανε ντεμπούτο με την ομάδα του Βελουχίου. Ήταν η πρώτη φορά που ο ποδοσφαιριστής μπήκε στην αποστολή της ομάδας, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια δεν μπορούσε διότι δεν είχε συμπληρώσει το 14ο έτος.  Στον πάγκο έμειναν επιπλέον οι: Κώστας Γιαννόπουλος, Γιάννης Τσόγκας και Δημήτρης Σερπάνος.

Στην κερκίδα ο Τσέτσος


Την αναμέτρηση παρακολούθησε από την κερκίδα ο πρώτος Πρόεδρος της Κρέντης Βασίλης Τσέτσος.


Είχε 14αδα
Στο προηγούμενο ματς στο Καρπενήσι η Κρέντη κατέβηκε με μόλις 11 ποδοσφαιριστές. Στο ματς της 2ης αγωνιστικής ο Κώστας Λαθύρης είχε στην διάθεση του 14 ποδοσφαιριστές.

Μέσα ο Τσάκνης


Οι γηπεδούχοι είχαν μόλις 1 αλλαγή στο βασικό τους σχήμα σε σχέση με το ματς της 1ης αγωνιστικής με την Μυρίκη. Στο αριστερό άκρο της άμυνας επέστρεψε ο Γιάννης Τσάκνης, ο οποίος πήρε την θέση του Θανάση (Ν) Ντάλλα (Έπαιξε ως αλλαγή).

4 αλλαγές


Ο Γιάννης Φλωράκης πραγματοποίησε 4 αλλαγές στην αρχική του 11αδα σε σύγκριση με το ματς του περασμένου Σαββάτου με την Φραγκίστα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας έπαιξε ο 24χρονος Δημήτρης Τσιλιμέκης (Φωτογραφία Δεξιά), στα αμυντικά χαφ αγωνίστηκε ο 25χρονος Βασίλης Ντουφεκιάς (Φωτογραφία Κέντρο) και στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκε ο έμπειρος Γιώργος Κρασιάς (Φωτογραφία Αριστερά). Το ντεμπούτο του έκανε ο 19χρονος δεξιός χαφ Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, που επέστρεψε στην ομάδα από τον Α.Ο. Καρδίτσας. Πήραν τις θέσεις των: Πάνου Ράπτη (Απουσίαζε), Πάνου Αντωνίου (Απουσίαζε), Βασίλη Συγκελόπουλου (Έπαιξε ως αλλαγή) και Δημήτρη Σερπάνου (Έμεινε στον πάγκο).

Α΄ μέρος

«Σαρωτικό» ξεκίνημα


Ο ΑΠΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση και μέχρι να βρει δίχτυα πίεζε τον αντίπαλο χάνοντας 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Κύριος εκφραστής των επιθέσεων ήταν ο νεαρός Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία). Στο 12ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Ντάλλα που απέκρουσε σε κόρνερ και στο 16ο λεπτό από κοντά πλάσαρε άουτ χάνοντας δυο σημαντικές ευκαιρίες.



Δοκάρι ο Μπακαλίδης
Με την συμπλήρωση του 10ου λεπτού η ομάδα του Βελουχίου έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Άλεξ Μπακαλίδης κινήθηκε από δεξιά μπήκε στην περιοχή και σούταρε χαμηλά στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Κρέντης.

Πήγε να προηγηθεί


Η Κρέντη κόντρα στην ροή του αγώνα παίζοντας με αντεπιθέσεις έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 17ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ο Σπύρος Μπύρος πάσαρε στον Γιώργο Βούρτσα (Φωτογραφία) που σούταρε από καλή θέση και ο πορτιέρο του ΑΠΟΚ μπλόκαρε σταθερά.


«Καρποφόρησε» η υπεροχή
Η υπεροχή του Βελουχίου «καρποφόρησε» στο 21ο λεπτό όπου η ομάδα άνοιξε το σκορ. Ο Βασίλης Ντουφεκιάς τροφοδότησε τον Άλεξ Μπακαλίδη, που μέσα από την περιοχή και δεξιά σούταρε, ο γκολκίπερ Αποστόλης Ντάλλας έκανε ασταθή απόκρουση και η μπάλα κατέληξε στην κλειστή αριστερή του γωνία (0-1).



Έπεσε ο ρυθμός
Μετά το 0-1 ο ρυθμός του ματς έπεσε και αν ο ΑΠΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιούργησε λιγοστές ευκαιρίες. 

Σκόραρε για 2η φορά


Στο 39ο λεπτό η ομάδα του Βελουχίου σκόραρε για 2η φορά στο παιχνίδι. Ο Τάκης Σαϊτης (Φωτογραφία) εκμεταλλεύτηκε την λάθος κεφαλιά προς τα πίσω του στόπερ Άκη Καρανταλή και πλάσαρε τον Αποστόλη Ντάλλα για το 0-2. Ο επιθετικός του ΑΠΟΚ αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στον Πρόεδρο Δήμο Αθανασίου και το πανηγύρισε μαζί του.




Τραυματίστηκε από πτώση


Στο 43ο λεπτό ο μέσος της Κρέντης Νίκος Βούρτσας (Φωτογραφία) διεκδίκησε την μπάλα στο κέντρο μαζί με τον Βασίλη Ντουφεκιά του ΑΠΟΚ και έπεσε άτσαλα στο έδαφος χτυπώντας στην μέση. Το παιχνίδι διακόπηκε για 3 λεπτά για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη των γηπεδούχων και επικράτησε ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών των ομάδων και των παραγόντων. Οι άνθρωποι της Κρέντης φώναξαν άντονα ζητώντας αποβολή του μέσου του Βελουχίου. Ο ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Σταμούλη και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Καρπενησίου για περεταίρω εξετάσεις.





Πρώτη για Σταμούλη


Ο Κώστας Σταμούλης της Κρέντης που αντικατέστησε τον τραυματία Νίκο Βούρτσα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκανε ντεμπούτο. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Αναγέννηση Παλαιοκατούνας.

Οι καλύτερες φάσεις
2΄: Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε το πλάγιο από αριστερά και το σουτ του Σαϊτη από καλή θέση μέσα στην περιοχή μπλόκαρε ο Ντάλλας.
4΄: Ο Σαϊτης πάσαρε στον Μπακαλίδη, ο οποίος πλάσαρε εκτός περιοχής χαμηλά άουτ από το δεξί δοκάρι της Κρέντης.
10΄: Ο Μπακαλίδης έκανε την ατομική προσπάθεια από δεξιά μπήκε στην περιοχή και σούταρε χαμηλά από πλάγια στο αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
12΄: Ο Μπακαλίδης σέντραρε από δεξιά και το όμορφο σουτ του Γενιτσαρόπουλου στην κίνηση απέκρουσε σε κόρνερ ο Ντάλλας.
14΄: Ο Μπύρος Σ. από δεξιά πάσαρε στον Βούρτσα Γ., που από πλάγια δεξιά μέσα από την περιοχή σούταρε λίγο πάνω από το τέρμα του ΑΠΟΚ.
16΄: Ο Ντουφεκιάς με κάθετη βρήκε τον Γενιτσαρόπουλου, που από κοντά σούταρε άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
17΄: Ο Μπύρος Σ. έδωσε στον Βούρτσα Γ., ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Παπαβασιλείου αλλά σούταρε αδύναμα από κοντά με τον πορτιέρο της Κρέντης να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.
21΄: Ο Ντουφεκιάς πάσαρε στον Μπακαλίδη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά σούταρε και παρότι ο Ντάλλας απέκρουσε αρχικά την μπάλα αυτή κατέληξε στην κλειστή αριστερή του γωνία (0-1).
23΄: Ο Γενιτσαρόπουλος έκανε την προσπάθεια εκτός περιοχής και σούταρε πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.
25΄: Ο Μπακαλίδης έδωσε στον Γενιτσαρόπουλο που σούταρε από καλή θέση και ο πορτιέρο της Κρέντης απέκρουσε.
39΄: Μετά από λάθος κεφαλιά του Καρανταλή προς τα πίσω ο Σαϊτης βρέθηκε απέναντι στον Ντάλλα πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι εύκολα στην αριστερή γωνία και διαμόρφωσε το 0-2.
40΄: Σουτ του Γενιτσαρόπουλου εκτός περιοχής απέκρουσε με τα πόδια ο Ντάλλας.

Ζήτησαν αποβολή


Οι φιλοξενούμενοι του ΑΠΟΚ κατά την διάρκεια του ημιχρόνου ζήτησαν την αποβολή του αντίπαλου γκολκίπερ Αποστόλη Ντάλλα (Φωτογραφία), διότι ο ποδοσφαιριστής εξύβρισε συμπαίκτη του.

Β΄ μέρος

Ένταση..χωρίς λόγο
Στο 51ο λεπτό του παιχνιδιού ο Βαγγέλης Μάκκας έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο. Ο προπονητής του ΑΠΟΚ Γιάννης Φλωράκης εξοργίστηκε από το μαρκάρισμα αυτό, είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τον πάγκο της Κρέντης και λογομαχία του προπονητή με τον αναπληρωματικό αμυντικό της Κρέντης Λάμπρο Μάκκα. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το περιστατικό έλαβε τέλος αίσια.



Βελτιώθηκε η Κρέντη


Καλύτερη εικόνα παρουσίασε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης η γηπεδούχος ομάδας. Με το φρεσκάρισμα του κέντρου και την είσοδο του Θανάση Ντάλλα (Φωτογραφία) είχε καλύτερη ανάπτυξη. Ωστόσο κύριο μέλημα των γηπεδούχων ήταν τα αμυντικά τους καθήκοντα.

Χωρίς να δυσκολευτεί
Ο ΑΠΟΚ παίζοντας ελεύθερο ποδόσφαιρο και χωρίς να είναι το ίδιο «καταιγιστικός» με το πρώτο μέρος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου και έφτασε στο τελικό 0-5.

Σκόραρε το 2ο προσωικό
Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Άλεξ Μπακαλίδης σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Ο Τάκης Σαϊτης του έστρωσε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά την σέντρα του Βασίλη Ντουφεκιά από δεξιά και με σουτ στην αριστερή γωνία των γηπεδούχων έγραψε το 0-3.



«Χορός» τερμάτων


Ο ΑΠΟΚ δεν σταμάτησε στα 3 γκολ, όπως έκανε με την Φραγκίστα και σκόραρε άλλες δυο φορές. Στο 81ο λεπτό ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κώστα Ντάλλα, πάσαρε στον Άλεξ Μπακαλίδη που χωρίς πίεση μέσα από την περιοχή σκόραρε για 3η φορά στο ματς (0-4). Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Ζαλοκώστας σούταρε εκτός περιοχής, ο Αποστόλης Ντάλλας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σάκης Τσιλίκας (Φωτογραφία) σκόραρε εύκολα το τελικό 0-5. Ο βραχύσωμος φορ του ΑΠΟΚ αφιέρωσε και αυτός το γκολ που πέτυχε στον Πρόεδρο και κουμπάρο του Δήμο Αθανασίου.






Δοκάρι στο τέλος
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 90ο λεπτό και λίγο έλλειψε να πετύχουν το γκολ της τιμής. Ο Γιώργος Λάππας σέντραρε από δεξιά και ο Κώστας Σταμούλης μέσα από την περιοχή σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΠΟΚ.

Οι καλύτερες φάσεις
53΄: Σουτ του Βούρτσα Γ. εκτός περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο Παπαβασιλείου.
60΄: Ο Ντουφεκιάς σέντραρε από δεξιά, ο Σαϊτης πάσαρε στον Μπακαλίδη, που λίγο έξω από την μικρή περιοχή με σουτ στην αριστερή γωνία της Κρέντης πέτυχε το 0-3.
72΄: Ο Ντάλλας Αθ. έκανε την ενέργεια από αριστερά, γύρισε για τον Σταμούλη που σούταρε από τα όρια της περιοχής και ο Παπαβασιλείου απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.
73΄: Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και η κεφαλιά του Βλάχου στο πρώτο δοκάρι, πέρασε πάνω από το τέρμα του ΑΠΟΚ.
81΄: Ο Ντάλλας Κ. εκτέλεσε το άουτ και σημάδεψε τον Γενιτσαρόπουλο, αυτός πάσαρε στον Μπακαλίδη που μέσα από την περιοχή και δεξιά με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.
85΄: Χαμηλό σουτ του Ζαλοκώστα εκτός περιοχής απέκρουσε ασθενώς στην δεξιά του γωνία ο Ντάλλας και στην επαναφορά ο Τσιλίκας εύκολα με πλασέ έγραψε το τελικό 0-5.
90΄: Ο Λάππας γύρισε από δεξιά για τον Σταμούλη, που μέσα από την περιοχή έκανε το δυνατό σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Κίτρινες Κάρτες
Ντάλλας Απ., Μάκκας Λ., Ντάλλας Κ., Βούρτσας Γ., Μάκκας Ε., Ντουφεκιάς, Γενιτσαρόπουλος, Μπακαλίδης

Διακριθέντες
Κρέντη: Ντάλλας Αθ., Βούρτσας Γ.
ΑΠΟΚ Βελούχι: Μπακαλίδης, Γενιτσαρόπουλος, Κρασιάς, Φαρμάκης

Δηλώσεις Προπονητών

Κώστας Λαθύρης (Κρέντη): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο ΑΠΟΚ. Εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε, με πάθος και δύναμη. Δεχτήκαμε και κάποια τυχερά γκολ και από εκεί και πέρα δεν είχαμε τις δυνάμεις για να αντιδράσουμε. Ήταν δυο παιχνίδια απέναντι σε δυο πολύ καλές ομάδες. Στο προγραμματισμό δεν είχαμε υπολογίσει ότι θα παίρναμε κάποιους βαθμούς αλλά περίμενα να παίξουμε καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, διοίκηση, ποδοσφαιριστές για αυτή την συνεργασία που είχαμε. Δηλώνω την παραίτηση μου από το πόστο του προπονητή στην ομάδα για προσωπικούς λόγους, χωρίς να έχει σχέση με τα δυο αποτελέσματα του πρωταθλήματος.»

Γιάννης Φλωράκης (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Στο δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος νομίζω ότι πήγαμε λίγο καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι. Σιγά-σιγά θα βελτιωνόμαστε και θα γινόμαστε καλύτεροι. Βέβαια οι συνθήκες πάλι ήταν λίγο δύσκολες για εμάς, προσαρμοστήκαμε πιο γρήγορα και κερδίσαμε δίκαια, όπως εξελίχτηκε και το σκορ. Απλά κάποιοι παίκτες μου θα πρέπει να συνηθίσουν, το λέω ξανά αυτό, την νοοτροπία του τοπικού. Είναι λίγο διαφορετικά εδώ τα πράγματα οι διαιτητές είναι λίγο πιο ανεχτικοί, οι παίκτες είναι λίγο πιο δυνατοί, προσπαθούν να παίξουν πιο δυνατά. Νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε καλά στις συνθήκες του παιχνιδιού, καταφέραμε βάλαμε 5 γκολ, χάσαμε άλλες 6-7 κλασσικές ευκαιρίες. Αυτό που κρατάω είναι το μηδέν στην άμυνα. Είναι σημαντικό αυτό, γιατί πρώτη φορά παίζουν αυτά τα παιδιά στην άμυνα, είναι καινούργια σχεδόν η ομάδα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και εύχομαι στην ομάδα της Κρέντης να πετύχει τους στόχους της.»

Συνθέσεις Ομάδων

Κρέντη (Κώστας Λαθύρης): Ντάλλας Απ., Λάππας, Τσάκνης(46΄ Ντάλλας Αθ.(Ν)), Καρανταλής, Μπύρος Σ.(68΄ λ.τρ. Μάκκας Λ.), Ντάλλας Κ., Γκούρλιας, Βούρτσας Ν.(45΄+2΄  λ.τρ. Σταμούλης), Βούρτσας Γ., Βλάχος, Μάκκας Ε.

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Παπαβασιλείου, Τσιλιμέκης, Κουτσονίκας(55΄ Συγκελόπουλος), Κρασιάς, Ντουφεκιάς(62΄ Τσιλίκας), Κρίντας, Γενιτσαρόπουλος, Φαρμάκης, Σαϊτης, Μπακαλίδης, Φλωράκης(55΄ Ζαλοκώστας)

Διαιτητής: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Ηλίας Λιασκώνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Βασίλης Ίβρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος