Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Αίολος-Κρέντη 3-1

Με αρκετό άγχος ο Αίολος έκανε την ανατροπή στο σκορ και  πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά επί της μαχητικής Κρέντης.
Ο προημιτελικός του κυπέλλου Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο(14/9) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 5.15. Έγινε κάτω από ηλιοφάνεια, ζέστη και παρουσία περίπου 100 θεατών.
Η γηπεδούχος ομάδα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου «σπατάλησε» περισσότερο από μια ώρα παιχνιδιού, όπου ήταν φλύαρη και δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, ωστόσο κατάφερε πριν την συμπλήρωση του 45ου λεπτού να ισοφαρίσει με τον Δημήτρη Κουρλό. Στην συνέχεια ο Αίολος ήταν πιο ζωντανός, πίεσε τον αντίπαλο και παρότι το γκολ αργούσε είχε την υπομονή να περιμένει και να προηγηθεί με πέναλτι του Δημήτρη Κουρλού στο 72ο λεπτό. Το 3ο τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο 17χρονος Κώστας(Γ) Χρυσαφόπουλος στο 77΄.  Η ομάδα του Προφήτη Ηλία έκανε αρκετά καλή εμφάνιση στην επανάληψη δημιουργώντας ευκαιρίες και πιέζοντας ασφυκτικά τους αντιπάλους τους.
Η Κρέντη του Κώστα Λαθύρη παίζοντας σωστή και οργανωμένη άμυνα κατάφερε να κλείσει όλους τους χώρους και μέσα από μια αντεπίθεση να προηγηθεί με σκόρερ τον Γιώργο Βούρτσα. Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν την ισοφάριση από εκτέλεση φάουλ, ωστόσο συνέχισαν αμυντικά και μέχρι τα μισά της επανάληψης κρατούσαν την ισοπαλία. Δέχτηκαν το δεύτερο τέρμα με πέναλτι, το οποίο το αμφισβήτησαν και διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Εν συνέχεια ανοίχτηκαν για να ψάξουν την ισοφάριση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούν και το τρίτο τέρμα και να «εξανεμιστούν» οι ελπίδες για να οδηγηθεί το ματς στην παράταση.
Ο Αίολος στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΚ στο τοπικό ντέρμπι του Καρπενησίου. Ενώ η Κρέντη «στρέφει» αποκλειστικά την προσοχή στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα.

Περίπου 100
Οι καλές καιρικές συνθήκες συνέβαλλαν στην παρουσία αρκετών φιλάθλων. Περίπου 100 άτομα παρακολούθησαν τον προημιτελικό του κυπέλλου.



15λεπτη καθυστέρηση
Ο αγώνας ξεκίνησε με 15λεπτη καθυστέρηση, χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος.

Ομιλία στους παίκτες


Ο ρέφερι Λάμπρος Κολοκώτσιος (Φωτογραφία) πριν την έναρξη του αγώνα μάζεψε στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου όλους τους ποδοσφαιριστές (Και τους αναπληρωματικούς), τους προπονητές και τους παράγοντες και έκανε ορισμένες συστάσεις προς αυτούς. Πριν την έναρξη του αγώνα επίσης ο Καρπενησιώτης ρέφερι ευχήθηκε με χειραψία καλή επιτυχία και στους δυο πάγκους των ομάδων.



Πρώτη για Ίβρο


Ο 2ος βοηθός Βασίλης Ίβρος για πρώτη φορά εκτέλεσε χρέη βοηθού σε αναμέτρηση με ομάδες της Α΄ Ευρυτανίας. Είχε οριστεί σε παιχνίδια της Β΄ ΕΠΣΕ στις αρχές της χρονιάς.

Νέοι προπονητές

 












Και οι δυο ομάδες είχαν στον πάγκο τους καινούργιους προπονητές, καθώς άλλαξαν τεχνικούς το περασμένο καλοκαίρι. Για τους γηπεδούχους ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Φωτογραφία Αριστερά) έκανε θετικό ντεμπούτο κόντρα στην πρώην του ομάδα. Αντίθετα, ο Κώστας Λαθύρης (Φωτογραφία Δεξιά) των φιλοξενούμενων ξεκίνησε με το αριστερό.




Μόνο ο Πρόεδρος

 












Μέσα στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε μόνο ο Πρόεδρος της Κρέντης Κώστας Λάππας (Φωτογραφία Αριστερά), αλλά και ο φίλος του Αίολου Σταύρος Μαντής. Στην κερκίδα ήταν ο γενικός γραμματέας του Αίολου Σεραφείμ Λερογιάννης (Φωτογραφία Δεξιά), αλλά και ο παλιός Πρόεδρος της Κρέντης Κώστας Μάκκας.


Στο γήπεδο ο τέως Αντιπρόεδρος


Την αναμέτρηση παρακολούθησε βρισκόμενος πάνω από την μια εστία στο περίχωρο χώρο του σταδίου ο τέως Αντιπρόεδρος των γηπεδούχων Γιάννης Λερογιάννης (Φωτογραφία), ο οποίος αποχώρησε από την διοίκηση της ομάδας πριν από μερικές ημέρες.


Ξεκίνημα με παράπονα και για τους 2
Παράπονα για την διαιτησία υπάρχουν και από τις δυο πλευρές. Οι μεν γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ, στο γκολ που δέχτηκαν, στον επόπτη Γιώργο Δροσίνη, καθώς και για ένα τέρμα που τους ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στις αρχές του δεύτερου μέρους  από τον διαιτητή Λάμπρο Κολοκώτσιο. Οι δε φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο ρέφερι Λάμπρο Κολοκώτσιο ότι το μαρκάρισμα που καταλόγισε το πέναλτι, που έγινε το 2-1, έγινε εκτός περιοχής.

Ντεμπούτο με 2 γκολ για Κουρλό


Μετά από αρκετά χρόνια ο 25χρονος φορ Δημήτρης Κουρλός φόρεσε ξανά την φανέλα του Αίολου. Έκανε ιδανικό ντεμπούτο σκοράροντας 2 φορές. Ισοφάρισε στο 43ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ και στο 72ο λεπτό σκόραρε το 2ο προσωπικό του τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Πρώτη για άλλους 4















Πέραν του Δημήτρη Κουρλού ντεμπούτο στην αρχική 11αδα έκαναν ακόμη 4 ποδοσφαιριστές, που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Πρόκειται για τον γκολκίπερ Θεοδόση Κόκκοτο (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά), που επέστρεψε στην ομάδα από τον ΑΠΟΚ, τον στόπερ Κώστα Σιταρά (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά) που γύρισε στην ομάδα από τον Άγιο Προκόπιο, τον έμπειρο αμυντικό Ρέμμους Πάτρου (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά, Έκανε ντεμπούτο απέναντι στην πρώην του ομάδα) και τον δεξιό χαφ Κώστα Μπουμπουρή (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά), ο οποίος μεταγράφηκε στην ομάδα του Προφήτη Ηλία από τα Άγραφα.

Ντεμπούτο 4 παικτών
















Για τους φιλοξενούμενους της Κρέντης ντεμπούτο έκαναν 4 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ Γιάννη Τσάκνη (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά), ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άγιο Προκόπιο, τον κεντρικό αμυντικό Άκη Καρανταλή (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά), που μεταγράφηκε επίσης από τον Άγιο Προκόπιο, τον στόπερ Κώστα Ντάλλα (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά), που γύρισε στους Κρεντιώτες από την Φραγκίστα και τον κεντρικό μέσο Πάνο Βλάχο (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά), που αποκτήθηκε από το γειτονικό Κεράσοβο.

Απουσίες για γηπεδούχους
Ο Αίολος αγωνίστηκε χωρίς 4 θεωρητικά βασικά του στελέχη. Πρόκειται για τους: Γιάννη Ηλιάδη, Γιώργο Γιάκο, Μάκη Χρυσικό και Μιχάλη Νούλα.

«Αποδεκατισμένη»
Πολλές απουσίες είχε η Κρέντη, η οποία δεν μπόρεσε να βγάλει 18αδα. Πέραν του Νίκου Ντάλλα, που έπαιξε ως αλλαγή, στον πάγκο ήταν μόνο ο Σωτήρης Ντάλλας, ο Πάνος Λεπενιώτης και ο τραυματίας Βαγγέλης Μπύρος.

Είχε προηγηθεί…και το 2011
Στην τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι ομάδες την περίοδο 2011-12, η Κρέντη είχε προηγηθεί και τότε με γκολ του Γιώργου Βούρτσα και εν συνεχεία είχε ηττηθεί με 2-1.

Απέναντι στον ΑΠΟΚ
Ο Αίολος θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του κυπέλλου με την ομάδα του Βελουχίου.

Α΄ μέρος

Νωθρό ξεκίνημα
Νωθρά ξεκίνησε το ματς ο Αίολος, ο οποίος προσπάθησε από την αρχή να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Ακυρώθηκε γκολ Νικολάου


Στο 12ο λεπτό ο Νίκος Ράικος τροφοδότησε όμορφα τον Νίκο Νικολάου, ο οποίος σκόραρε από κοντά με πλασέ. Το τέρμα του δεν μέτρησε ποτέ, αφού υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ από τον βοηθό Βασίλη Ίβρο.


Με κόντρα επίθεση
Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Λαθύρη επιτέθηκαν με αντεπιθέσεις. Αγωνίστηκαν με αμυντικές βλέψεις και με στόχο να κλείσουν όλους τους χώρους μπροστά από την εστία τους.

Προβάδισμα με Γ. Βούρτσα


Στο 24ο λεπτό η ομάδα της Κρέντης άνοιξε το σκορ. Ο Γιώργος Βούρτσας υποδέχτηκε την μπάλα από την κεφαλιά του Πάνου Βλάχου και μόνος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή πλάσαρε υποδειγματικά τον Θεοδόση Κόκκοτο στην αριστερή του γωνία και άνοιξε το σκορ κάτω από έντονους πανηγυρισμούς.




Τα «έβαλαν» με τον Δροσίνη


Μετά το γκολ που δέχτηκαν οι παίκτες του Αίολου τα «έβαλαν» με τον 63χρονο επόπτη Γιώργο Δροσίνη και διαμαρτυρήθηκαν για αρκετά λεπτά έντονα, αφού θεώρησαν ότι ο παίκτης της Κρέντης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.



«Αφυπνίστηκαν»
Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ που δέχτηκαν, «αφυπνίστηκαν» και αναγκάστηκαν να ανεβάσουν στροφές. Δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, οι οποίες ήταν κυρίως από στημένες φάσεις.


Ισοφάριση με φάουλ
Δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45, ο Αίολος από εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Κουρλού έφτασε στην ισοφάριση. Ο έμπειρος φορ εκτέλεσε ιδανικά και έστειλε την μπάλα χαμηλά στην δεξιά γωνία του Αποστόλη Ντάλλα.



Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Τσάκνη που σούταρε δυνατά από πλάγια αριστερά ελάχιστα πάνω από το τέρμα του Αίολου.
17΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η αδύναμη κεφαλιά του Μπουμπουρή από κοντά στο δεύτερο δοκάρι έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό «Γ» της Κρέντης.
24΄: Ο Βλάχος με κεφαλιά-πάσα στον χώρο του κέντρου έβγαλε τετ-α-τετ τον Βούρτσα Γ. με τον Κόκκοτο, ο πρώτος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή χωρίς πίεση και πλάσαρε ιδανικά στην αριστερή γωνία γράφοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στον επόπτη Γιώργο Δροσίνη.
28΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και η κεφαλιά του Χρυσαφόπουλου πέρασε πάνω από το τέρμα του Ντάλλα.
30΄: Ο Ράικος έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Χρυσαφόπουλος σούταρε από καλή θέση, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε.
37΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος χτύπησε το φάουλ από αριστερά και η κεφαλιά του Πάτρου χωρίς πίεση από κοντά πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.
41΄: Ο Νούλας από αριστερά έδωσε στον Κουρλό, που ελίχτηκε εκτός περιοχής έκανε το χαμηλό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, το οποίο πέρασε μόλις άουτ χαμηλά από το δεξί δοκάρι.
43΄: Ο Κουρλός με χαμηλή απ ευθείας εκτέλεση φάουλ από καλή θέση και πλάγια αριστερά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ντάλλα και ισοφάρισε σε 1-1.

Β΄ μέρος

Ντεμπούτο για 2

 












Επιπλέον 2 ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων αγωνίστηκαν για πρώτη φορά κάνοντας το ντεμπούτο τους. Σε ρόλο δεξιού μέσου έπαιξε ο Γιώργος Ράικος (Φωτογραφία Αριστερά), που γύρισε στον Αίολο από την πρωταθλήτρια Μυρίκη. Στα τελευταία λεπτά πήρε χρόνο συμμετοχής και ο μεσοεπιθετικός Ανέστης Κοράκης (Φωτογραφία Δεξιά), που αποκτήθηκε από την Παλαιοκατούνα.

Άλλη ομάδα
Αρκετά βελτιωμένος ήταν ο Αίολος στην επανάληψη, όπου έκλεισε την Κρέντη στα καρέ της ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Προτού έρθει αυτό δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες κυκλοφορόντας σωστά την μπάλα. Σημαντική ευκαιρία έχασε ο Δημήτρης Κουρλός στο 59ο λεπτό, όταν νικήθηκε από τον γκολκίπερ Αποστόλη Ντάλλα.


Ακυρώθηκε και 2ο γκολ του Νικολάου
Φαίνεται δεν ήταν γραφτό να χριστεί σκόρερ ο αριστερός χαφ Νίκος Νικολάου, του οποίου ακυρώθηκε και δεύτερο τέρμα στο 56ο λεπτό. Ο Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Νίκος Νικολάου σκόραρε από κοντά με κεφαλιά. Ο Λάμπρος Κολοκώτσιος ακύρωσε το τέρμα, αφού θεώρησε ότι ο παίκτης του Αίολου έκανε επιθετικό φάουλ στον Γιώργο Λάππα στην αρχή της φάσης. 



Δοκάρι και άουτ για Ν. Ράικο


Στο 68ο λεπτό ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του μέσου Νίκου Ράικου εκτός περιοχής χτύπησε ψηλά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αποστόλη Ντάλλα και πέρασε άουτ.


Με γκολ-πέναλτι Κουρλού
Στο 72ο λεπτό και μετά από διακοπή του ματς ο Δημήτρης Κουρλός κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι, πλασάροντας χαμηλά στην αριστερή γωνία και να βάλει μπροστά την ομάδα του με 2-1 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το πέναλτι κέρδισε δυο λεπτά νωρίτερα ο Κώστας Χρυσαφόπουλος από δυνατό μαρκάρισμα του Σπύρου Μπύρου.



Διαμαρτυρίες για τους φιλοξενούμενους
Το παιχνίδι διακόπηκε για 2 λεπτά με τους παίκτες της Κρέντης να περικυκλώνουν τον διαιτητή Λάμπρο Κολοκώτσιο, διαμαρτυρόμενοι ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής και ότι έπρεπε να δοθεί φάουλ. Ο ρέφερι παρέμεινε σταθερός στην απόφαση του και παρά τις πιέσεις το πέναλτι εκτελέστηκε κανονικά και κιτρίνισε τον Σπύρο Μπύρο για το μαρκάρισμα που έκανε.



3-1 με «Χρύ»


Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Χρυσαφόπουλος στο 77ο λεπτό με όμορφο πλασέ έπειτα από μπαλιά του Δημήτρη Κουρλού σκόραρε το 3ο τέρμα της ομάδας. Πέτυχε γκολ κόντρα στην πρώην του ομάδα και το πανηγύρισε αγκαλιάζοντας τον πατέρα του, ο οποίος είναι ο προπονητής του.




Δυο ευκαιρίες η Κρέντη
Προηγουμένως η Κρέντη στο 73ο λεπτό έχασε σπουδαία στιγμή να ισοφαρίσει όταν ο Γιώργος Βούρτσας έκλεψε έξυπνα από τον Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο, ωστόσο το πλασέ του μπλόκαρε ο Θεοδόσης Κόκκοτος. Στο 82ο λεπτό ο Γιώργος Βούρτσας νικήθηκε ξανά από τον Κόκκοτο, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει.



Μαζί το ζέσταμα
Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έκαναν μαζί το ζέσταμα πίσω από την εστία της Κρέντης.


Οι καλύτερες φάσεις
55΄: Ο Χρυσαφόπουλος πάσαρε στον Κουρλό, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και ο Ντάλλας μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία με διπλή προσπάθεια.
 59΄: Ο Αζακάς με προωθημένη κάθετη βρήκε στον Χρυσαφόπουλο, που έσπασε με την μια από δεξιά για τον Κουρλό, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι χαμηλά και ο Ντάλλας απέκρουσε όμορφα στην αριστερή του γωνία.
68΄: Ωραίο σουτ του Ράικου Ν. εκτός περιοχής και αριστερά χτύπησε ψηλά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.
70΄: Ο Χρυσαφόπουλος δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από τον Μπύρο Σ. και ο Κολοκώτσιος κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων καταλόγισε πέναλτι, θεωρώντας ότι η παράβαση έγινε εντός περιοχής.
72΄: Ο Κουρλός εκτελεί το πέναλτι πλασάρει στην αριστερή γωνιά της Κρέντης και γράφει το 2-1.
73΄: Ο Βούρτσας Γ. έκλεψε από τον Τριανταφυλλόπουλο, που έκανε λάθος, μπήκε στην περιοχή χωρίς πίεση από αριστερά πλάσαρε όμως ο Κόκκοτος μπλόκαρε σωτήρια.
77΄: Ο Κουρλός με έξυπνη κάθετη βρήκε τον Χρυσαφόπουλο που με υποδειγματικό τελείωμα με πλασέ χαμηλά στην αριστερή γωνία των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
82΄: Ο Μπύρος Σ. γέμισε για τον Βλάχο, ο οποίος έδωσε στον Βούρτσα Γ., που σούταρε από κοντά με τον πορτιέρο του Αίολου να αποκρούει ξανά.

Διαμαρτυρίες και στο φινάλε
Διαμαρτυρίες είχαμε προς την διαιτητική 3αδα και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.



Κίτρινες Κάρτες
Τριανταφυλλόπουλος, Μπύρος Σ., Καρανταλής

Διακριθέντες
Αίολος: Κουρλός, Χρυσαφόπουλος, Αζακάς,
Κρέντη: Βούρτσας Γ., Ντάλλας Κ., Βλάχος

Δηλώσεις Προπονητών

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Αίολος): «Το πρώτο που θα ήθελα είναι να ευχηθώ σε όλους τους αγωνιζόμενους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία, αποφεύγοντας έτσι του τραυματισμούς. Όσο για το παιχνίδι παρουσιαστήκαμε πολύ άσχημοι στο πρώτο ημίχρονο, φάνηκε ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη, αυτό οφείλεται κυρίως σε δυο λόγους, στο ότι δεν είχαμε καθόλου φιλικά παιχνίδια, όλα αυτά τα παιδιά παίξανε μόνο περίπου 35 λεπτά στο φιλικό με την Ποταμιά και ο δεύτερος λόγος είναι ότι αργήσαμε να συγκεντρωθούμε σαν ομάδα και έτσι ήταν αναμενόμενο να μην έχουμε την ανάλογη παρουσία στο πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε πραγματικά στοιχεία, τα οποία βγάλανε τα παιδιά μέσα από την δουλειά που κάνουμε και παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε σίγουρα πολύ καλύτεροι. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της παλιάς μου ομάδας και στο προπονητή τους, όπως και ένα μεγάλο μπράβο στα δικά μου παιδιά που είχανε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μια πολύ καλή εικόνα. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε και μέσα από τα επόμενα παιχνίδια σιγά-σιγά θα μονταριστεί και η ομάδα και θα είναι πολύ ανταγωνιστική.»

Κώστας Λαθύρης (Κρέντη): «Ήταν ένα παιχνίδι κυπέλλου, είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου για την προσπάθεια που κατέβαλλε παρά τις πολλές ελλείψεις που είχε. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο 40λεπτο παίξαμε πολύ καλά δεχτήκαμε ένα γκολ σε κρίσιμο σημείο πριν τελειώσει το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κουραστήκαμε, οπισθοχωρήσαμε, δεν είχαμε άλλες λύσεις από τον πάγκο και δεχτήκαμε ένα γκολ από πέναλτι, που πιστεύω ότι αυτό έγινε έξω από την γραμμή της περιοχής και κακώς δόθηκε πέναλτι από τον διαιτητή κατά την γνώμη μου. Είχαμε ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, αλλά λόγω της κούρασης μοιραία δεχτήκαμε και το τρίτο τέρμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα πηγαίνει καλύτερα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αίολου στον θεσμό του κυπέλλου.»  

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Κόκκοτος, Νούλας Ο.(80΄ Δαράβαλης), Αζακάς, Πάτρου, Σιταράς, Ράικος Ν.(86΄ Κοράκης), Μπουμπουρής(46΄ Ράικος Γ.), Τριανταφυλλόπουλος, Κουρλός, Χρυσαφόπουλος Κ.(Γ), Νικολάου

Κρέντη (Κώστας Λαθύρης): Ντάλλας Απ., Λάππας, Τσάκνης(86΄ Ντάλλας Ν.), Μπύρος Σ., Καρανταλής, Ντάλλας Κ., Ντάλλας Αθ., Βούρτσας Ν., Βούρτσας Γ., Βλάχος, Μάκκας Ε.

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Βασίλης Ίβρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος