Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Οι 30 ποδοσφαιριστές των νέων που κλήθηκαν από τον Γιώργο Χρυσαφόπουλο


Και φέτος στην τεχνική ηγεσία των νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας θα βρίσκεται ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος. Ο ενωσιακός προπονητής προχώρησε στην κλήση των ποδοσφαιριστών για την πρώτη συγκέντρωση των νέων.
Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27/9 στις 5.30 στο Δημοτικό στάδιο. Οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά και θα συζητήσουν με τον ενωσιακό προπονητή. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα ενημερωθούν την Παρασκευή για το πρόγραμμα των προπονήσεων.
Ο ενωσιακός προπονητής προχώρησε σε κλήσεις σχεδόν από όλα τα σωματεία του νομού μας και φέτος είναι έντονη η εκπροσώπηση της Δυτικής Ευρυτανίας.
Οι 30 ποδοσφαιριστές των νέων που καλούνται να παραβρεθούν την Παρασκευή είναι οι εξής:

Γεννημένοι 1998
Γιώργος Μπουμπουρής (Μυρίκη), Πάνος Αντωνίου (ΑΠΟΚ), Γιώργος Πλεξίδας (Ποταμιά), Δημήτρης Μπανιάς (Κεράσοβο), Κώστας Καββαδίας , Γιάννης Κουτσουπιάς, Πάνος Μπλέντζος (Παλαιοκατούνα), Γιώργος Γιόγιος, Θοδωρής Κατσαρός (Άγραφα), Χρήστος Μύτας, Στέφανος Αζούκης (Ραπτόπουλο), Γιώργος Ντάλλας (Φραγκίστα), Στέλιος (του Αθανασίου) Ρεσίτης (Ακαδημία).

Γεννημένοι 1999
Σπύρος Μακρής, Γιάννης Φεγγούλης (Φραγκίστα), Θεόδωρος Παπαδήμος, Ηλίας Κοτούλας (Ραπτόπουλο), Λάμπρος Λαθύρης (Άγιος Προκόπιος), Γιώργος Γκούρλιας (Παλαιοκατούνα), Ιωάννης Καμαρέτσος, Γιάννης Μπακατσιάς, Δημήτρης Μπίκας, Άρης Νταβαρίνος, Δημήτρης Τσίγκας, Ανδρέας Τσούκας (Ακαδημία), Στέλιος (του Νικολάου) Ρεσίτης, Ηλίας Μυρισιώτης (ΑΠΟΚ), Πάνος Λιάγκας (Μυρίκη), Βαγγέλης Φύκας (Ποταμιά), Κωστας Χρυσαφόπουλος (Αίολος).

* Προπονητής των παίδων (2000-2001) είναι και φέτος ο Δημήτρης Αντωνίου.