Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνησε προετοιμασία η ριζικά αλλαγμένη Κρέντη

Με αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και με αρκετές αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών ξεκίνησε η προετοιμασία της Κρέντης. Η ομάδα αποτελείται από ντόπιους ποδοσφαιριστές από το χωριό και ο στόχος είναι η δημιουργία ενός δυνατού συνόλου.
Η πρώτη προπόνηση της Κρέντης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Κερασοχωρίου, που αποτελεί την έδρα της ομάδας.
Προπονήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κώστας Μάκκας, Κώστας Ντάλλας, Βαγγέλης Μάκκας, Νίκος Βούρτσας, Άκης Καρανταλής, Σπύρος Μπύρος, Θανάσης Ντάλλας, Βαγγέλης Μπύρος, Νίκος Ντάλλας, Πάνος Βλάχος, Γιώργος Λάππας, Πάνος Λεπενιώτης και Αποστόλης Ντάλλας (Παραβρέθηκε χωρίς να προπονηθεί).
Ο νέος τεχνικός Κώστας Λαθύρης έκανε την πρώτη προπόνηση με την νέα του ομάδα, ωστόσο υπήρξαν αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών. Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας ήταν αρκετά επίπονο και περιελάμβανε πολύ τρέξιμο.

Έναρξη με αγιασμό
Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα τελέστηκε ο αγιασμός από τον εφημέριο του Κερασοχωρίου π. Βασίλειος Βλάχος.


Ομιλίες και τρέξιμο
Ακολούθησε ομιλία του νέου Προέδρου Κώστα Λάππα και του νέου προπονητή Κώστα Λαθύρη προς τους ποδοσφαιριστές. Εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν, τρέχοντας αρκετούς γύρους, έκαναν ασκήσεις και η προπόνηση τελείωσε με μπάλα.


1η για Λαθύρη


Ο 47χρονος Κώστας Λαθύρης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους προπονήσει για πρώτη φορά. Αρκετές πληροφορίες συνέλλεξε από τον περσινό παίκτη-προπονητή Κώστα Μάκκα, ο οποίος φέτος θα έχει μόνο το πόστο του παίκτη.

Η διοικητική παρουσία


Από πλευράς διοίκησης στην πρώτη της ομάδας παραβρέθηκε ο νέος Πρόεδρος Κώστας Λάππας (Φωτογραφία Κέντρο) και τα στελέχη του Δ.Σ. Γιώργος Μάκκας (Φωτογραφία Αριστερά) και Χρυσόστομος Μάκκας (Φωτογραφία Δεξιά). Ο τελευταίος ήταν ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου.


Μόλις 3 νέα αποκτήματα

 
Αρκετές απουσίες σημειώθηκαν από την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Από τα νέα αποκτήματα προπονήθηκαν μόλις 3. Πρόκειται για τον στόπερ Άκη Καρανταλή (Φωτογραφία Κέντρο), ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άγιο Προκόπιο, για τον μέσο Πάνο Βλάχο (Φωτογραφία Δεξιά) που μεταγράφηκε από το Κεράσοβο και για τον Κρεντιώτη πρώην μεσοαμυντικό της Φραγκίστας Κώστα Ντάλλα (Φωτογραφία Αριστερά), που έχει φορέσει κατά το παρελθόν ξανά την φανέλα της ομάδας.

Προσθήκη στο παρά 1
Ο γκολκίπερ Σωτήρης Ντάλλας αποκτήθηκε από την Φραγκίστα αργά το βράδυ της Δευτέρας και αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Αύριο προπόνηση-Πιθανό φιλικό
Οι ποδοσφαιριστές της Κρέντης θα προπονηθούν στο «Σύνορο» και την Τετάρτη (4/9). Είναι πιθανό την Παρασκευή να δοθεί το πρώτο φιλικό κόντρα στην γειτονική Φραγκίστα.

Δηλώσεις

Κώστας Λαθύρης (Προπονητής Κρέντης): «Η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει και φέτος, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.»


Σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας είπε τα ακόλουθα: «Ξεκινήσαμε σήμερα τις προπονήσεις. Είμαι χαρούμενος, που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση, που με εμπιστεύτηκε σε αυτή την μεταβατική περίοδο.  Η ομάδα μας φέτος στηρίζεται αποκλειστικά σε Ευρυτάνες ποδοσφαιριστές, αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές , αλλά πιστεύω ότι αντικαταστάθηκαν με άλλους ισάξιους  από τον νομό μας. Η ομάδα διατηρεί έναν κορμό τα τελευταία χρόνια, υπάρχει πάντα μια ομοιογένεια. Θα πρωταγωνιστήσει και φέτος, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.»

Για τους στόχους της νέας χρονιάς δήλωσε: «Στόχος μας είναι όπως και κάθε χρονιά η 4αδα. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς. Θέλω να προσθέσω ότι φέτος είναι λίγες οι ομάδες, όλες έχουνε ενισχυθεί και πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα και δεν υπάρχει κάποια ομάδα με πολύ μεγάλη διαφορά από την άλλη.»

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος