Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Δήλωσε συμμετοχή στην Β΄ Ευρυτανίας ο Απεραντιακός


Με έγγραφο που απέστειλε η ομάδα του Απεραντιακό στην ΕΠΣ Ευρυτανίας, αλλά και στην ΕΠΟ δηλώνει ότι θα συμμετάσχει κανονικά στο προσεχές πρωτάθλημα της Β΄ Ευρυτανίας (Θα διεξαχθεί το 2014).
Ο λόγος φυσικά που έγινε αυτό είναι για να μην κάνουν χρήση του άρθρου 11 του ΚΑΠ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και αποχωρήσουν. Πέρυσι ο Απεραντιακός είχε αποκτήσει ως δανεικό από το Ραπτόπουλο με το ίδιο άρθρο τον Φάνη Ντζίμα, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα το καλοκαίρι. Το Ραπτόπουλο ωστόσο είχε δηλώσει και αυτό συμμετοχή στην Β΄ Ευρυτανίας, όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα.
Το  το άρθρο 11 του ΚΑΠ μεταγραφών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών αναφέρει τα εξής: «Ποδοσφαιριστές των οποίων τα σωματεία στα οποία ανήκουν, δεν δηλώνουν συμμετοχή στο οικείο πρωτάθλημα, μπορούν εντός τριάντα (30) ημερών από την λήξη της προθεσμίας για την ως άνω δήλωση, με αίτησή τους στην Επιτροπή Ιδιότητας – Μεταγραφών της Ε.Π.Ο. να εγγραφούν για την αγωνιστική αυτή περίοδο σε σωματείο της αρεσκείας τους, προσκομίζοντας και βεβαίωση της οικείας Ενώσεως. Μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ο ποδοσφαιριστής εντάσσεται αυτοδίκαια στο σωματείο από το οποίο προσωρινά αποδεσμεύτηκε.»