Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ενδιαφέρον για την ΕΠΣ από τον π.Ευάγγελο Φεγγούλη


Σε προεκλογική περίοδο μπαίνουμε σιγά-σιγά στην Ευρυτανία, αφού το Φλεβάρη του 2014 θα υπάρξουν εκλογές στην ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Ήδη αρχίζουν να σχηματίζονται οι «άτυπες» παρατάξεις (Όλοι υποψήφιοι είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο). Ένας άνθρωπος που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τα κοινά του ποδοσφαίρου μας είναι ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης. Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν γενικός γραμματέας της Κρέντης και έχει παρουσία πολλών ετών στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ευρυτανίας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Ο π. Φεγγούλης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΕ αρκεί να βρεθεί μια ομάδα υγειών ανθρώπων, που να έχουν αγάπη για τον αθλητισμό.
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι οι υποψήφιοι δεν θα είναι περισσότεροι από τον αριθμό των σωματείων. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να προτείνει μόλις 1 υποψήφιο για τις εκλογές. Θα προκύψει ένα 9μελες συμβούλιο από 17 (Τόσα είναι τα σωματεία στον νομό μας) υποψήφιους. Δικαίωμα ψήφου, όμως έχουν όσες ομάδες την σεζόν 2012-13 αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα της Ευρυτανίας.  Δηλαδή 14 ομάδες και για να εκλεγεί κάποιος θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από τουλάχιστον 8 ομάδες.