Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Νεάνιδες: Ορμή Λούξ Πάτρας-ZRK Μεντικίναρ Σάμπατς 6-9


Ύστερα από το φιλικό μεταξύ των γυναικείων ομάδων Ορμή και Σάμπατς έδωσαν ένα ακόμη φιλικό, στο οποίο αγωνίστηκαν οι νεανίδες, που είχαν τον λιγότερο η καθόλου  χρόνο συμμετοχής στο προηγούμενο ματς.
Οι Σέρβες επικράτησαν με 9-6. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου και άρχισε στις 19:15. Η Ορμή αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες της προπονήτριας Τάνιας Πένεφ άφησε καλές εντυπώσεις, δείχνοτνας ότι το μέλλον της ανήκει. Οι παίχτριες της Μάγια Πέριτς ωστόσο ήταν πιο αποτελεσματικές και πήραν την άτυπη νίκη. Το παιχνίδι είχε διάρκεια 30 λεπτά συνολικά.

Σφύριξε ο Τζέπεσεν


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας της Ορμής Σόρεν Τζέπεσεν.

Κρεσέντο πέναλτι
Συνολικά υποδείχτηκαν 9 πέναλτι, από τα οποία τα 6 ήταν εύστοχα.



Ξεχώρισε η Αγγελοπούλου


Από πλευράς Πατρινών πολύ καλή απόδοση είχε η 17χρονη υψηλόσωμη αθλήτρια της ομάδας Μαρία Αγγελοπούλου. Δυο τέρματα σημείωσε η Εβελίνα Παύλου.

Πρωτιά της Μιχαΐλοβιτς


Από την Μεντικίναρ η Σάρα Μιχαΐλοβιτς ήταν η πρώτη της σκόρερ με 3 γκολ, ενώ ένα λιγότερο είχε η Ντανιέλα Βασίλιεβιτς με την Ιβάν Ρουτσνόβ.

Η διακύμανση του σκορ


Το φιλικό ξεκίνησε με άστοχο πέναλτι της Βασίλιεβιτς. Οι Σέρβες προηγήθηκαν με 0-3 με γκολ της Σάρα Μιχαΐλοβιτς και δυο της Ιβάνα Ρουτσνόβ (Το πρώτο με πέναλτι/Φωτογραφία Αριστερά). Η Αναστασία Καρακίτσου και η Εβελίνα Παύλου (Φωτογραφία Κέντρο) με εύστοχα χτυπήματα πέναλτι έκαναν το 2-3. Η Μιχαΐλοβιτς σκόραρε ξανά, ενώ το πέναλτι της Αναστασίας Παπαδοπούλου μπλοκαρίστηκε από την Κριστίνα Μίτροβιτς. Με πέναλτι της Παύλου έγινε το 3-4. Η Ντανιέλα Βασίλιεβιτς (Φωτογραφία Δεξιά) σκόραρε και αυτή με πέναλτι (3-5). Η Αγγελοπούλου μείωσε σε 4-5 και η Αλεξάντρα Ρουτσνόβ έκανε το 4-6. Η Μαρία Αγγελοπούλου ξανασκόραρε (5-6). Η Αλεξάντρα Γιάνκοβιτς διαμόρφωσε το 5-7, με την Αγγελοπούλου να μειώνει σε 6-7. Σκόραραν εν συνεχεία η Βασίλεβιτς (Πέναλτι) και η Μιχαΐλοβιτς για το 7-9. Η Κασάπη απέκρουσε στο τέλος πέναλτι της Βασίλιεβιτς.



Συνθέσεις Ομάδων

Ορμή (Τάνια Πένεφ): Κασάπη(ΤΦ), Γιαννάκη, Καρακίτσου 1, Παπαδοπούλου, Παύλου 2, Χάλα, Πολίτη, Αγγελοπούλου 3

Σάμπατς (Μάγια Πέριτς): Μίτροβιτς(ΤΦ), Ρουτσνόβ Ι. 2, Πέριτς Τ., Μιχαΐλοβιτς 3, Ρουτσνόβ Α. 1, Βασίλιεβιτς 2, Σιμεούνοβιτς, Γιάνκοβιτς 1, Μπελούσεβιτς

Διαιτητής: Σόρεν Τζέπεσεν(Προπονητής Ορμής)













Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας