Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Φραγκίστα-Αίολος 1-1

Κάνοντας πολύ καλό δεύτερο μέρος η Φραγκίστα «τσίμπησε» τον βαθμό απέναντι στον κακό Αίολο. Οι ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1
Φραγκίστα και Αίολος αναμετρήθηκαν το Σάββατο (26/10) στο γήπεδο της Δυτικής Φραγκίστας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας. Ξεκίνησε λίγο μετά τις 4, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια και παρουσία περίπου 80 φιλάθλων.
Η Φραγκίστα του Γιώργου Περούλα μετά από 2 αγωνιστικές που έμεινε μακριά από τα θετικά αποτελέσματα βελτίωσε την βαθμολογική της συγκομιδή. Ο ΑΠΟΔΦ αν και δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20ο λεπτό με 0-1, ισορρόπησε στην συνέχεια το ματς. Στην επανάληψη βελτιώθηκε αρκετά και έφτασε στην ισοφάριση με τον Κώστα Κατσαδούρο (Λάθος συνεννόηση στην άμυνα του Αίολου) και «κυνήγησε»  να πετύχει και το νικητήριο τέρμα έχοντας πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Αμέσως μετά το 0-1 ο αρχηγός των «βυσσινί» Ταξιάρχης Γούλας εξαπέλυσε «κεραυνό», που σταμάτησε στο δοκάρι του Αίολου.
Ο Αίολος του Γιώργου Χρυσαφόπουλου ξεκίνησε με ευνοϊκές προϋποθέσεις την αναμέτρηση, μπήκε δυνατά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο και προηγήθηκε με μια όμορφη σέντρα-σουτ του Νίκου Ράικου από αριστερά. Εν συνεχεία χωρίς αιτία έριξε την απόδοση του και οι ποδοσφαιριστές υπέπεσαν σε αρκετά λάθη σε όλες τις γραμμές. Η αγωνιστική πτώση ήταν εμφανής στο δεύτερο μέρος, όπου η ομάδα δέχτηκε την ισοφάριση και δεν μπορούσε να διασπάσει την αμυντική λειτουργία του αντιπάλου, παρότι είχε την ανούσια κατοχή της μπάλας. Πέραν του τέρματος καμία τελική προσπάθεια του Αίολου δεν κατέληξε εντός εστίας. Αποβλήθηκε στο 90ο λεπτό με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία ο αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος. Ενώ η ομάδα ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Γιώργου Περούλα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.
Την τελευταία (7η) αγωνιστική του 1ου γύρου ο Αίολος υποδέχεται το Σάββατο (2/11) στο Καρπενήσι την Κρέντη και η Φραγκίστα αγωνίζεται ξανά στο γήπεδο της την Κυριακή (3/11) κόντρα στην Μυρίκη. Ο Αίολος παράμεινε στην 2η θέση, έχοντας 13 βαθμούς και η Φραγκίστα βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με την Ποταμιά έχοντας 5 πόντους.

Αρκετός κόσμος
Οι καλές καιρικές συνθήκες και η ηλιοφάνεια που επικράτησε βοήθησαν στο να παραβρεθούν αρκετοί φίλαθλοι. Την συνάντηση της 6ης αγωνιστικής παρακολούθησαν γύρα στα 80 άτομα.



Έχασε το κύπελλο ήθους
Η 7η ομάδα που αντικρίζει κόκκινη στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Αίολος. Ο Αίολος έχασε το κύπελλο ήθους καθώς αποβλήθηκε στο 90ο λεπτό ο αρχηγός του Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος. Πλέον μόνο τα Άγραφα διεκδικούν το φετινό κύπελλο ήθους.

+5 από την σωτηρία
Η Φραγκίστα απέχει 2 βαθμούς από την 4η θέση και έχει απόσταση σημαντική της τάξεως των 5 βαθμών από την θέση που οδηγεί στην Β΄ Κατηγορία. Με ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στο αυριανό ματς Κρέντη-Άγραφα διατηρεί ακόμη ακέραιες ελπίδες εισόδου στα Play Off.

Δεν έκανε επέμβαση


Οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων πέραν του γκολ που πέτυχαν δεν είχαν καμία τελική προσπάθεια εντός εστίας. Ο γκολκίπερ της Φραγκίστας Γιώργος Λαθύρης (Φωτογραφία) δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια επέμβαση.

Επέστρεψε ο Τσατσαράγκος


Ο ταμίας της ΕΠΣΕ μετά από μια σύντομη περιπέτεια με την υγεία του επέστρεψε δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Ήταν ο παρατηρητής αγώνα της αναμέτρησης. Αρχικά είχε οριστεί ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Παπαδήμος, ο οποίος λόγω ασθένειας δήλωσε «κώλυμα» και αντικαταστάθηκε.

Έδεσε τα δίχτυα


Ο ρέφερι Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου (Φωτογραφία) έκανε πριν την έναρξη του αγώνα επιτήρηση στα δίχτυα και όπου χρειάστηκε έδεσε τα δίχτυα με τα δοκάρια χρησιμοποιώντας μονωτική ταινία. Ο Φθιωτός ρέφερι σφύριξε για 4η φορά αναμέτρηση του Αίολου φέτος και 2η της Φραγκίστας.


3 εορτάζοντες


Στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν 3 «Δημητράδες», οι οποίοι γιόρταζαν την ονομαστική τους εορτή. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κουρλό και τον Δημήτρη Τύμπα (Φωτογραφία) του Αίολου και τον Δημήτρη Μακρή της Φραγκίστας.

Στα στόπερ ο Ηλιάδης-Χαφ ο Πάτρου

 












Ο έμπειρος Γιάννης Ηλιάδης (Φωτογραφία Αριστερά) γύρισε από τα αμυντικά χαφ στο κέντρο της άμυνας και έπαιξε δίπλα στον Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο. Ο Ρέμμους Πάτρου (Φωτογραφία Δεξιά) από στόπερ πέρασε στα αμυντικά χαφ, έχοντας δίπλα του τον Νίκο Ράικο.

Με 14αδα


Με αποστολή 14 ατόμων ταξίδεψε στην Φραγκίστα ο Αίολος. Στον πάγκο έμειναν οι Χρήστος Ανδρεάκης και Κώστας Σιταράς. Παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος του σωματείου Σταύρος Μαντής (Φωτογραφία) και κανένα μέλος του Δ.Σ. της ομάδας.


Γεμάτος πάγκος


Σε αντίθεση με τον Αίολο η Φραγκίστα είχε 18αδα και άφησε και 3 ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής. Στον πάγκο έμειναν οι: Κώστας Σάλτης, Ανδρέας Κατσαδούρος, Αχιλλέας Λαθύρης και Σπύρος Μακρής. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Χριστόφορος Γερονίκος, Χρήστος Σάλτης, Άγγελος Σάλτης και Βαλάντης Γούλας. Παρών ήταν για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος Χρήστος Γαλανός (Φωτογραφία). 


Επανεμφάνιση Μ.Νούλα & Ν.Ράικου
Ο Αίολος είχε 2 αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με την Ποταμιά. Αγωνίστηκαν ξανά ο μέσος Νίκος Ράικος και ο δεξιός μεσοεπιθετικός Μιχάλης Νούλας. Πήραν τις θέσεις των: Ανέστη Κοράκη και Γιώργου Γιάκου. Οι δυο ποδοσφαιριστές απουσίαζαν και δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στην Φραγκίστα.

3 αλλαγές














Ο Γιώργος Περούλας παρέταξε τους «βυσσινί» με 3 αλλαγές στην σύνθεση της σε σύγκριση με το ματς του περασμένου Σαββάτου με τα Άγραφα. Την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε ξανά ο Γιώργος Λαθύρης, δεξιός μπακ έπαιξε ο Δημήτρης Μακρής (Φωτογραφία Αριστερά) και στα αμυντικά χαφ ο Γιώργος Καζάκος (Φωτογραφία Δεξιά). Ο τελευταίος έκανε αρκετά καλή εμφάνιση. Πήραν τις θέσεις των: Κώστα Σάλτη, Γιάννη Ντάλλα (Μπήκε αλλαγή) και Αχιλλέα Λαθύρη.

Κόντρα στην πρώην του ομάδα 


Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός της Φραγκίστας Ταξιάρχης Γούλας (Φωτογραφία) τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα. Πέρυσι αγωνίστηκε στο περιφερειακό πρωτάθλημα με τον Αίολο, με υποσχετική από τον ΑΠΟΚ. Φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ένας παλιός γνώριμος


Την αναμέτρηση στην Φραγκίστα παρακολούθησε και ο παλιός παίκτης της ομάδας Παύλος Κόκκοτος (Φωτογραφία), ο οποίος διαμένει στην Αθήνα και έχει διατελέσει προπονητής στην Θύελλα Μοσχάτου.


Α΄ μέρος

Ξεκίνησε δυναμικά


Κυριάρχησε στο πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού ο Αίολος. Έκλεισε την Φραγκίστα στο μισό γήπεδο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον νεαρό Κώστα Χρυσαφόπουλο (Φωτογραφία). Μέσα σε μια από αυτές ήρθε και το 0-1 με τον Νίκο Ράικο.

Προβάδισμα στο 14΄


Η υπεροχή των Καρπενησιωτών «καρποφόρησε» στο 14ο λεπτό ο Δημήτρης Τύμπας βρήκε τον Νίκο Ράικο (Φωτογραφία), ο οποίος με έξοχη σέντρα-σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Γιώργου Λαθύρη (Δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας) και πέτυχε το 0-1.



Απάντησε με «κεραυνό»
Η αντίδραση των «βυσσινί» στο γκολ που δέχτηκαν ήρθε στο επόμενο λεπτό. Ο Πάνος Γερονίκος εκτέλεσε το πλάγιο από αριστερά, ο αρχηγός Ταξιάρχης Γούλας γύρισε και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του εμβρόντητου Θεοδόση Κόκκοτου. Ο νεαρός φορ είχε δοκάρι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Ισορρόπησε η Φραγκίστα
Μετά τον «καταιγισμό» του Αίολου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και η μπάλα παίχτηκε στο κέντρο. Οι φιλοξενούμενοι αναίτια έριξαν αισθητά την απόδοση τους. Αυτό ίσως οφείλεται και στο δέσιμο των γραμμών του κέντρου και της άμυνας της Φραγκίστας.

Χωρίς φάση
Για περίπου 25λεπτα δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο. Από το 17ο έως το 42ο λεπτό οι ομάδες δεν είχαν κάποια τελική προσπάθεια.

Αστόχησε ο Πάτρου
Τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση του 45λεπτου ο Αίολος βγήκε ξανά στο προσκήνιο μετά από αρκετή ώρα και έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει το 2ο τέρμα του στο παιχνίδι. Ο Ρουμάνος Ρέμμους Πάτρου έπιασε το «ξερό» σουτ εκτός περιοχής, το οποίο πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Γιώργου Λαθύρη (Παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας).

Οι καλύτερες φάσεις
5΄: Ο Πάτρου πάσαρε στον Χρυσαφόπουλο, που σούταρε εκτός περιοχής λίγο πάνω από το τέρμα του Λαθύρη.
8΄: Ο Ηλιάδης εκτέλεσε φάουλ λίγο πιο μπροστά από την σέντρα μετά από απομάκρυνση των αμυντικών το σουτ του Πάτρου από καλή θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Φραγκίστας.
14΄: Ο Τύμπας έκανε την προωθημένη μπαλιά από αριστερά, ο Ράικος Ν. μπήκε στην περιοχή από αριστερά έκανε από πλάγια την σέντρα-σουτ, η οποία κατέληξε ψηλά στο δεξί «παραθυράκι» των γηπεδούχων (0-1).
15΄: Ο Γούλας Τ. ελίχτηκε εκτός περιοχής μετά από πλάγιο άουτ από αριστερά του Γερονίκου Π. και από μακρινή απόσταση και πλάγια αριστερά εξαπέλυσε σουτ-«κεραυνό», το οποίο σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κόκκοτου.
16΄: Ο Τύμπας κέρδισε την μπάλα και σούταρε από το ύψος του πέναλτι, η πορεία της «αλλοιώθηκε» από αμυντικό και πέρασε κόρνερ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΑΠΟΔΦ.
17΄: Όμορφο σουτ του Χρυσαφόπουλου εκτός περιοχής πέρασε λίγο έξω από το αριστερό «Γ» των γηπεδούχων.
42΄: Ο Τύμπας εκτέλεσε πλάγιο δυνατά από αριστερά, ο Κατσαδούρος απέκρουσε προσωρινά, ο Πάτρου έκανε το μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής που πέρασε μόλις  άουτ από το δεξί δοκάρι.
43΄: Ο Ζήκας εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο η κεφαλιά του Μπισμπίκη Ι. στο δεύτερο δοκάρι πέρασε αρκετά άουτ από την αριστερή γωνία του Αίολου.

Β΄ Μέρος

Ξεκίνησε καλύτερα
Η Φραγκίστα μπήκε ζωηρά στην επανάληψη και στο πρώτο 15λεπτο «πατούσε» καλύτερα. Αρχικά δημιούργησε ευκαιρίες και στην συνέχεια έφτασε στην ισοφάριση.

Στο ίδιο μοτίβο
Ο Αίολος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο από το πρώτο μέρος και δεν μπόρεσε να βρει τα πατήματα του.

Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη


Η Φραγκίστα στο 63ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Βασίλης Μπισμπίκης εκτέλεσε δυνατά το πλάγιο από δεξιά ο Νίκος Νικολάου και ο Θεοδόσης Κόκκοτος προσπάθησαν να καλύψουν την μπάλα για να βγει άουτ, όμως ο Ταξιάρχης Γούλας την έκλεψε πάσαρε στον Κώστα Κατσαδούρο (Φωτογραφία), ο οποίος εύκολα με σουτ στην κενή εστία ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Ο «Κάτσα» πέτυχε το 3ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει πετύχει άλλα δυο στο κύπελλο!.



Δυνατά μαρκαρίσματα
Αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα  είχε το δεύτερο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έμπαιναν δυνατά πάνω στην μπάλα και έδειξαν όλοι αρκετό πάθος. Για αυτό αρκετοί «κιτρινίστηκαν».

Ευκαιρία με Κουρλό


Σημαντική στιγμή για το 1-2 έχασε ο Δημήτρης Κουρλός στο 74ο λεπτό όταν ο πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή μετά από μεταβίβαση του Δημήτρη Τύμπα σούταρε ψηλά άουτ. Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του Αίολου στο ματς, ο οποίος δεν μπόρεσε να ανοίξει ξανά την «σφιχτή» άμυνα των Φραγκιστιανών.


Έχασε τον Νούλα

 












Ο Αίολος έχασε στο 79ο λεπτό λόγω τραυματισμού τον μεσοεπιθετικό Μιχάλη Νούλα (Φωτογραφία Αριστερά), ο οποίος δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από τον Γιώργο Νταλαφούρα. Την θέση του πήρε ο Πολυχρόνης Λιάγκος (Φωτογραφία Δεξιά), ο οποίος αποτέλεσε την μοναδική αλλαγή των φιλοξενούμενων.




Με 3 φορ
Με 3 επιθετικούς έπαιξε από το 82ο λεπτό και έπειτα ο Αίολος. Την τριπλέτα των «φουνταριστών» αποτελούσαν ο Δημήτρης Κουρλός, ο Δημήτρης Τύμπας και ο Κώστας Χρυσαφόπουλος. Η κίνηση του προπονητή του Αίολου Γιώργου Χρυσαφόπουλου, όμως δεν βοήθησε και δεν έφερε βελτίωση στην εικόνα της ομάδας του.

Στις αντεπιθέσεις
Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν πολύ καλά το παιχνίδι και δεν απειλήθηκαν στα τελευταία λεπτά. Οι ψηλόσωμοι ποδοσφαιριστές καθάριζαν με το κεφάλι όσες φορές χρειάστηκε μέσα στην περιοχή τους και προσπάθησαν μέσα από αντεπιθέσεις να γίνουν απειλητικοί.

Αποβολή του αρχηγού


Στο 90ο λεπτό ο αρχηγός του Αίολου Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία) διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Χριστόφορο Χατζηθεοδώρου και αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Το ματς διακόπηκε για αρκετά δευτερόλεπτα στο συγκεκριμένο σημείο, αφού οι παίκτες του Αίολου διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του διαιτητή και τον περικύκλωσαν. Την πρώτη κάρτα την είχε δεχτεί στο πρώτο μέρος για ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα. Ο Αίολος ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο. Το περιβραχιόνιο φόρεσε ο Νίκος Ράικος, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να τιμωρηθεί με 1 αγωνιστική.




Ζήτησε πέναλτι


Στο 93ο λεπτό ο Αίολος ζήτησε πέναλτι όταν ο Κώστας Χρυσαφόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και μέσα στην σύγχυση ο Γιώργος Περούλας (Φωτογραφία) η μπάλα βρήκε στο χέρι του ποδοσφαιριστή. Ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν υπήρχε κάποια παράβαση και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.


Οι καλύτερες φάσεις
47΄: Συρτό σουτ του Κουρλού εκτός περιοχής και δεξιά πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι της Φραγκίστας.
48΄: Ο Μπισμπίκης Ι. εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, μετά από διώξιμο των αμυντικών ο Ζήκας σούταρε από τα όρια της περιοχής, ο Περούλας στόπαρε την μπάλα λίγο έξω από την μικρή περιοχή και σούταρε χωρίς πίεση λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
53΄: Εκτέλεση φάουλ του Ζήκα από καλή θέση μπλόκαρε σταθερά στην δεξιά του γωνία ο Κόκκοτος.
63΄: Ο Μπισμπίκης Β. εκτέλεσε δυνατά το αράουτ από δεξιά,ο Νικολάου και ο Κόκκοτος κάλυψαν χωρίς επιτυχία την μπάλα, ο Γούλας Τ. την έκλεψε, πάσαρε στον Κατσαδούρο, που από κοντά στο πρώτο δοκάρι σε κενή εστία ισοφάρισε στο τελικό 1-1.
64΄: Ο Γούλας Τ. πάσαρε στον Καζάκο Γ., ο οποίος έκανε το χαμηλό σουτ από τα όρια της περιοχής, με τον πορτιέρο του Αίολου να μπλοκάρει σταθερά.
74΄: Ο Τύμπας έκανε την κάθετη πάσα  για τον Κουρλό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από πλεονεκτική θέση και σούταρε όμως ψηλά άουτ.
82΄: Σουτ του Ζήκα από καλή θέση πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.
90΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος αντίκρισε 2η κίτρινη για συνεχείς διαμαρτυρίες και αποβλήθηκε.

Κίτρινες Κάρτες
Λαθύρης Γ., Μακρής Δ., Γερονίκος Π., Κατσαδούρος Κ., Ηλιάδης

Διακριθέντες
Φραγκίστα: Κατσαδούρος, Καζάκος Γ., Νταλαφούρας, Γούλας, Ζήκας
Αίολος: Πάτρου, Ράικος Ν.

Δηλώσεις Προπονητών

Γιώργος Περούλας (Φραγκίστα): «Είμαι ευχαριστημένος σήμερα από την ομάδα μου. Οι παίκτες μου τα δώσανε όλα μέσα στο γήπεδο. Όπως είπα και στο προηγούμενο παιχνίδι δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα όσο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα αν και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας που είναι σημαντικό για μας. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί μπορούσαμε να σκοράρουμε σε κάποιες φάσεις, και να πάρουμε τους 3 βαθμούς, όπως για παράδειγμα στο δοκάρι του Ταξιάρχη του Γούλα.  Αποδείξαμε ότι βρήκαμε πάλι τον χαμένο μας εαυτό. Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την Μυρικη θα παλέψουμε και εκείνο παιχνίδι για ότι καλύτερο. Καλή συνέχεια στην ομάδα μου και συνεχίζουμε δυνατά.»

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Αίολος): «Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Το αποτέλεσμα είναι καθαρά από δική μας ευθύνη. Η εικόνα αυτή είναι αποτέλεσμα της μη προσέλευσης το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις. Παρόλο που βαθμολογικά συνεχίζουμε να είμαστε δεύτεροι πρέπει να καταλάβουμε ότι χωρίς δουλειά δεν μπορείς να κερδίσεις καμία ομάδα. Μόνοι μας καταφέραμε και δώσαμε την ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα, που πάλεψε αρκετά για το αποτέλεσμα και σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο. Δεν μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή τόσο το αποτέλεσμα, αφού δεν μας έχει επηρεάσει βαθμολογικά, όσο η ανευθυνότητα που μας διακρίνει εδώ και κάποιες μέρες. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι δεν γίνεται σε 6 αγωνιστικές, που έχουμε παίξει ως τώρα μαζί με τον αγώνα κυπέλλου στις 4 από αυτές να μας έχει σφυρίξει ο ίδιος διαιτητής. Σε αυτό δεν καταλογίζω ευθύνες σε καμία διαιτητική 3αδα, αφού δεν ευθύνεται για το σημερινό αποτέλεσμα ο διαιτητής,  πρέπει να ανοίξει τα μάτια του ο αρχιδιαιτητής και σε συνεργασία με την ΕΠΣ να καταλάβουν τα λάθη τους. Δεν μπορεί η ομάδα του Αίολου να βγάλει όλο το πρωτάθλημα με τον ίδιο διαιτητή, ο οποίος ορίζεται σε κάθε αγωνιστική. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Φραγκίστας και πιστεύω οι δικοί μου ποδοσφαιριστές να ταρακουνήθηκαν λίγο και στρωθούν στην δουλειά.»

Συνθέσεις Ομάδων

Φραγκίστα (Γιώργος Περούλας): Λαθύρης Γ., Μακρής Δ., Γερονίκος Π., Νταλαφούρας, Περούλας Γ., Καζάκος Γ., Μπισμπίκης Ι.(95΄ Μπισμπίκης Φ.), Κατσαδούρος Κ.(93΄ Καζάκος Π.), Μπισμπίκης Β.(Κ-Γ)(74΄ Ντάλλας Ι.), Ζήκας, Γούλας Τ.

Αίολος (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Κόκκοτος, Αζακάς, Νικολάου, Πάτρου, Τριανταφυλλόπουλος, Ράικος Ν., Τύμπας, Ηλιάδης, Κουρλός, Χρυσαφόπουλος Κ.(Γ), Νούλας Μ.(80΄ λ.τρ. Λιάγκος)

Διαιτητής: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιάννης Αναγνωστάκης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)









































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος