Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Αίολος-ΑΠΟΚ Βελούχι 1-3

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει το Βελούχι, καθώς στο ντέρμπι κορυφής επιβλήθηκε του Αίολου με 3-1.
Το ντέρμπι κορυφής της Α΄ Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (12/10) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 4.30 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής και το παρακολούθησαν περίπου 200 θεατές. Έγινε κάτω από ηλιοφάνεια και υψηλή θερμοκρασία για την εποχή.
Ο Αίολος, του Γιώργου Χρυσαφόπουλου, ήταν «νωθρός» στο πρώτο μέρος και βρέθηκε σε κρίσιμο χρονικό διάστημα πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά. Ανέβασε την απόδοση του, όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου χάθηκε ευκαιρία για μείωση με τον Κώστα Χρυσαφόπουλο. Στο δεύτερο μέρος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι μειώνοντας με πέναλτι σε 1-2 και προσπάθησε έχοντας την εδαφική υπεροχή να κάνει την ανατροπή. Σε μια κόντρα επίθεση δέχτηκε το τρίτο τέρμα και εκεί ουσιαστικά τέλειωσε το ματς.
Ο ΑΠΟΚ, του Γιάννη Φλωράκη, ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο μέρος και έλεγξε τον χώρο του κέντρου. Προηγήθηκε με δυο γκολ διαφορά χάρις σε τέρματα του Άλεξ Μπακαλίδη και του Γιάννη Φλωράκη. Στο δεύτερο μέρος κοίταξε περισσότερο την άμυνα του και σε μια αντεπίθεση, όταν το σκορ είχε γίνει 1-2 «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με το 2ο προσωπικό τέρμα του εξαιρετικού Άλεξ Μπακαλίδη.
Την επόμενη (5η) αγωνιστική ο ΑΠΟΚ  αγωνίζεται το Σάββατο (19/10) κόντρα στην Μυρίκη και ο Αίολος την Κυριακή (20/10) παίζει στο αθλητικό κέντρο με την Ποταμια . Ο ΑΠΟΚ «φιγουράρει» στην κορυφή έχοντας 12 βαθμούς και ο Αίολος ακολουθεί στην 2η θέση με 9 πόντους.

Έντονο ενδιαφέρον
Το παραδοσιακό ντέρμπι του Καρπενησίου μεταξύ Αίολου και ΑΠΟΚ προσέλκυσε γύρω στους 200 φιλάθλους. Σε αυτός συνέβαλλαν και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες.




Οι διοικητικοί-Σύσσωμος ο ΑΠΟΚ
Την διοίκηση του Αίολου εκπροσώπησε σε αυτό το ματς ο γενικός γραμματέας Σεραφείμ Λερογιάννης, το αναπληρωματικό μέλος Δημήτρης Χρυσικός, καθώς και ο φίλος της ομάδας Σταύρος Μαντής. Από πλευράς Βελουχίου στο γήπεδο βρέθηκε ο Πρόεδρος Δήμος Αθανασίου και τα στελέχη του Δ.Σ.: Νεκτάριος Καρδαμπίκης, Χρήστος Γιαννίτσαρης, Κώστας Πασσάς, Νίκος Ρεσίτης, Χρήστος Αρμάγος και Ανδρέας Κατσακιώρης. Δεν απουσίαζε κανένα μέλος της διοίκησης του ΑΠΟΚ, δείγμα της συσπείρωσης σε κρίσιμα παιχνίδια.


Πρώην Πρόεδροι
Στην κερκίδα του γηπέδου ήταν ο τέως Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Νίκος Γκορόγιας και ο προκάτοχος του Μπάμπης Τσιτούρης, καθώς και ο παλιός Πρόεδρος Άρης Τσιούνης.

Ντεμπούτο Γαλάνη


Ο δεύτερος βοηθός Ηλίας Γαλάνης έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα, αφού μέχρι πριν μερικές ημέρες υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

Πολλές κίτρινες & παράπονα


Ο Φθιωτός ρέφερι Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου (Φωτογραφία) κιτρίνισε συνολικά 8 ποδοσφαιριστές. Άκουσε αρκετά παράπονα και από τις δυο ομάδες για αρκετές φάσεις. Ο μεν Αίολος διαμαρτυρήθηκε έντονα για οφσάιντ στο 0-1, ο δε ο ΑΠΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα για το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του με τους τυπικά γηπεδούχους να ζητούν σε αυτή την φάση και την αποβολή του αντιπάλου.

Σερί με πέναλτι


Ένα ρεκόρ έχει αρχίσει να «χτίζει» ο 25χρονος επιθετικός του Αίολου Δημήτρης Κουρλός. Σκόραρε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι από την «άσπρη» βούλα φτάνοντας συνολικά τα 3 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνεχίζει να σκοράρει


Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία) συνεχίζει να έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα έχοντας σκοράρει και στα 5 επίσημα ματς με την φανέλα του ΑΠΟΚ. Σκόραρε δυο φορές κόντρα στην πρώην του ομάδα φτάνοντας συνολικά στα 7 γκολ στο πρωτάθλημα.

Απέναντι στην προηγούμενη


Δυο παίκτες του ΑΠΟΚ αντιμετώπισαν την πρώην τους ομάδα, αφού πέρυσι φορούσαν την φανέλα του Αίολου και αγωνίζονταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον στόπερ Βασίλη Ντουφεκιά και τον μεσοεπιθετικό Άλεξ Μπακαλίδη. Αντίθετη διαδρομή ακολούθησε ο πορτιέρο του Αίολου Θεοδόσης Κόκκοτος (Φωτογραφία), ο οποίος πέρυσι υπερασπίζονταν την εστία του Βελουχίου.

Στην 11αδα Κουτσονίκας & Φαρμάκης

 












Ο ΑΠΟΚ είχε δυο αλλαγές στην αρχική του σύνθεση σε σχέση με το ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στα Άγραφα. Στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησε ο Γιώργος Φαρμάκης (Φωτογραφία Δεξιά) και στα αμυντικά χαφ ο Πάνος Κουτσονίκας (Φωτογραφία Αριστερά). Πήραν τις θέσεις των: Γιώργου Κρασιά (Έμεινε εκτός αποστολής) και Πάνου Αντωνίου (Μπήκε αλλαγή).

Επέστρεψε ο Χρυσικός


Μετά από απουσία μιας αναμέτρησης στο ντέρμπι με την Μυρίκη ο 24χρονος επιτελικός μέσος Μάκης Χρυσικός αγωνίστηκε στην αρχική 11αδα των τυπικά γηπεδούχων. Πήρε τη θέση του Γιώργου Ράικου, που αγωνίστηκε ως αλλαγή. Αυτή ήταν η μόνη διαφοροποίηση του Αίολου σε σύγκριση με το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Μυρίκη.

Και η «ντουντούκα»
Ο γνωστός φίλαθλος Πάνος Οικονόμου βρέθηκε στο γήπεδο και με την ντουντούκα ενθάρρυνε τους παίκτες του Αίολου. Ωστόσο οι προσπάθειες του για εμψύχωση στους ποδοσφαιριστές δεν «απέδωσαν καρπούς».

Αντίπαλοι στο κύπελλο
ΑΠΟΚ και Αίολος θα αναμετρηθούν περίπου σε 1 μήνα ξανά για τον θεσμό του κυπέλλου και για την ημιτελική φάση.

Α΄ μέρος

Ισορροπημένο ξεκίνημα
Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο 15λεπτο του ντέρμπι με την μπάλα να παίζεται στο μεγαλύτερο διάστημα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Έχασε τον «Μούτς»


Μόλις στο 11ο λεπτό ο μέσος Δημήτρης Ζαλοκώστας (Φωτογραφία) αποχώρησε από την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού. Την θέση του πήρε εσπευσμένα ο Γιάννης Φλωράκης και έγιναν εσωτερικές αλλαγές στο σχήμα των φιλοξενούμενων. Ο Πάνος Κουτσονίκας από αριστερό χαφ πέρασε στα αμυντικά χαφ στην θέση του Δημήτρη Ζαλοκώστα και ο Φλωράκης αγωνίστηκε αριστερά στην μεσαία γραμμή.



Πρώτη καλή στιγμή
Ο ΑΠΟΚ έχασε σημαντική ευκαιρία στο 10ο λεπτό όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Συγκελόπουλου από δεξιά ο Γιώργος Φαρμάκης πήρε την κεφαλιά και ο Θεοδόσης Κόκκοτος απέκρουσε σωτήρια στην δεξιά του γωνία.



Ουσία ο ΑΠΟΚ
Ο ΑΠΟΚ ελέγχοντας την μεσαία γραμμή και έχοντας ουσία στο παιχνίδι του σκόραρε δυο φορές και πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων.

0-1  με «Μπάκα»
Με την συμπλήρωση του 20ου λεπτού οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος έκανε την μπαλιά και ο Άλεξ Μπακαλίδης μπήκε στην περιοχή αφύλακτος από δεξιά και με πλασέ στην κλειστή γωνία του Θεοδόση Κόκκοτου άνοιξε το σκορ.




Έντονες διαμαρτυρίες


Οι παίκτες του Αίολου διαμαρτυρήθηκαν στον πρώτο βοηθό Λάμπρο Κολοκώτσιο (Φωτογραφία) για οφσάιντ. Ωστόσο ο ρέφερι τους ανέφερε ότι η μπάλα έφτασε στον Μπακαλίδη από παρέμβαση αντιπάλου και ότι κακώς διαμαρτύρονται, αφού ο κανονισμός έχει αλλάξει.



Με πανέμορφο τέρμα


Στο 33ο λεπτό ο αριστερός χαφ του Βελουχίου Γιάννης Φλωράκης (Φωτογραφία) πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα. Ο Άλεξ Μπακαλίδης του μεταβίβασε την μπάλα, αυτός ελίχτηκε μέσα στην περιοχή και αριστερά και με πανέμορφο σουτ στο αριστερό «παραθυράκι» του Θεοδόση Κόκκοτου έγραψε το 0-2 κάτω από έντονους πανηγυρισμούς.




Απομακρύνθηκε ο Φλωράκης-Οδηγίες από Πασσά

 












Ο τεχνικός του Βελουχίου Γιάννης Φλωράκης (Φωτογραφία Αριστερά) διαμαρτυρήθηκε έντονα στο 40ο λεπτό για μια απόφαση του διαιτητή Χριστόφορου Χατζηθεοδώρου και απομακρύνθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Έδινε οδηγίες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού βρισκόμενος πίσω από τον πάγκο της ομάδας του. Ενώ το ρόλο του προπονητή ανέλαβε ο γενικός γραμματέας Κώστας Πασσάς (Φωτογραφία Δεξιά), ο οποίος στο παρελθόν επί σειρά ετών καθοδήγησε αρκετές ομάδες της Ευρυτανίας.





Ανέβηκε ο Αίολος


Δυο σημαντικές ευκαιρίες έχασε ο Αίολος στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου μέρος. Στο 35ο λεπτό ο Κώστας Χρυσαφόπουλος (Φωτογραφία) δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Χρήστο Παπαβασιλείου μετά την σέντρα του Μιχάλη Νούλα. Ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ξανά ο Κώστας Χρυσαφόπουλος νικήθηκε από τον πορτιέρο του ΑΠΟΚ, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.




Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Ο Ηλιάδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και η κεφαλιά του Χρυσικού πέρασε αρκετά πάνω από τα δοκάρια του ΑΠΟΚ.
10΄: Ο Συγκελόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Φαρμάκης πετάχτηκε εξ επαφής στο δεύτερο δοκάρι έκανε την κεφαλιά-«ψαράκι» και ο Κόκκοτος απέκρουσε σωτήρια στην δεξιά του γωνία.
20΄: Ο Γενιτσαρόπουλος έκανε την μπαλιά για τον Μπακαλίδη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά αφύλακτος πλάσαρε από πλάγια δεξιά στην κλειστή αριστερή γωνία του Κόκκοτου και πέτυχε το 0-1.
23΄: Ο Κουτσονίκας έκανε την σέντρα από αριστερά και η κεφαλιά του Μπακαλίδη από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.
31΄: Ο Γενιτσαρόπουλος είδε εκτός θέσης τον Κόκκοτο, έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο πιο μπροστά από την σέντρα και δεξιά με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το αριστερό «Γ» του Αίολου.
33΄: Ο Μπακαλίδης έβγαλε για τον Φλωράκη, ο οποίος ελίχτηκε μέσα στην περιοχή από αριστερά γύρισε και με πανέμορφο σουτ στο αριστερό «παραθυράκι» του Αίολου πέτυχε το 0-2.
35΄: Ο Κουρλός άνοιξε δεξιά στον Νούλα, ο οποίος σέντραρε και ο Χρυσαφόπουλος στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να πλασάρει με τον Παπαβασιλείου να μπλοκάρει σταθερά.
45΄+1΄: Ο Κουρλός έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Χρυσαφόπουλο, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο του ΑΠΟΚ πλάσαρε και ο γκολκίπερ του Βελουχίου απέκρουσε σωτήρια στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

Ένταση στο ημίχρονο
Ένταση προκλήθηκε κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών προς τα αποδυτήρια. Ο γκολκίπερ του Αίολου Θεοδόσης Κόκκοτος είχε λογομαχία με τον παίκτη του ΑΠΟΚ Γιώργο Κρασιά και λίγο έλλειψε να έρθουν στα χέρια. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το περιστατικό έλαβε τέλος. Οι δυο τους πέρυσι υπήρξαν συμπαίκτες στον ΑΠΟΚ. Διαμαρτυρίες «εισέπραξε» κατά την αποχώρηση του και το διαιτητικό τρίο.



Β΄ μέρος

Ξεκίνησε καλύτερα
Πιο δυνατά ξεκίνησε στην επανάληψη ο Αίολος, όπου πίεσε τον ΑΠΟΚ, μείωσε στο σκορ και προσπάθησε να κάνει την ανατροπή.

Μείωσε με πέναλτι
 












Στο 3ο λεπτό του δεύτερου μέρους ο Αίολος κέρδισε πέναλτι όταν ο Βασίλης Ντουφεκιάς (Φωτογραφία Δεξιά) έσπρωξε μέσα στην περιοχή τον Μιχάλη Νούλα (Φωτογραφία Αριστερά). Ο επιθετικός Δημήτρης Κουρλός εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, πλασάροντας χαμηλά στην αριστερή γωνία του ΑΠΟΚ (1-2).




Νέες «φωνές»
Νέες διαμαρτυρίες υπήρξαν στο 3ο λεπτό του δεύτερου μέρους , οι μεν του Βελουχίου θεώρησαν ότι δεν υπήρχε παράβαση και κακώς καταλογίστηκε η παράβαση, η δε του Αίολου ζήτησαν την 2η κίτρινη και την αποβολή του Βασίλη Ντουφεκιά . Το ματς διακόπηκε εξ αιτίας των διαμαρτυριών για περίπου 2 λεπτά.


Κύριο μέλημα η άμυνα
Ο ΑΠΟΚ σε όλο το δεύτερο μέρος κοίταξε περισσότερο την άμυνα του και απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις στην κόντρα επίθεση. Σε μια από αυτές σκόραρε το 3ο τέρμα.

«Χτύπησε» με αντεπίθεση
Μετά από μια γρήγορη αντεπίθεση στο 60ο λεπτό το Βελούχι σκόραρε το 3ο του τέρμα στο παιχνίδι. Ο Τάκης Σαϊτης άνοιξε δεξιά στον Άλεξ Μπακαλίδη, ο οποίος με χαμηλό πλασέ στην δεξιά γωνία του Θεοδόση Κόκκοτου πέτυχε το τελικό 1-3.



Αλλαγή στην αλλαγή
Ο μέσος Γιάννης Φλωράκης μετά από 50 λεπτά συμμετοχής αποχώρησε από την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού. Την θέση του πήρε ο Σάκης Τσιλίκας. Μάλιστα υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον Κώστα Πασσά, ο οποίος ζήτησε νωρίτερα την αλλαγή, αφού ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του ήταν τραυματίας. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Προφύλαξε τα μετόπισθεν


Ο ΑΠΟΚ με την είσοδο του Πάνου Αντωνίου (Φωτογραφία) στο 72ο λεπτό  στην θέση του μέσου Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου αγωνίστηκε με 3 παίκτες στο κέντρο της άμυνας και οπισθοχώρησε αρκετά. Λίμπερο έπαιξε ο Γιώργος Φαρμάκης και στόπερ ο Βασίλης Ντουφεκιάς με τον Πάνο Αντωνίου.


Με μακρινές μπαλιές
Ο Αίολος στο τελευταίο 25λεπτο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως παίζοντας με γεμίσματα και με μακρινές μπαλιές δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Ο Ηλιάδης εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο ο Ντουφεκιάς έσπρωξε μέσα στην περιοχή τον Νούλα και ο Χατζηθεοδώρου καταλόγισε πέναλτι. Ο Κουρλός το εκτέλεσε πλάσαρε χαμηλά στην αριστερή γωνία του Παπαβασιλείου και μείωσε σε 1-2.
51΄: Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε φάουλ γρήγορα για τον Γενιτσαρόπουλο, που σούταρε διαγώνια μέσα από την περιοχή και ο Τριανταφυλλόπουλος απέκρουσε την μπάλα που είχε πορεία προς τα δίχτυα.
60΄: Ο Κουτσονίκας  πάσαρε στον  Σαϊτη, που άνοιξε δεξιά στον Μπακαλίδη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και από πλάγια με χαμηλό πλασέ στην δεξιά γωνία του Αίολου διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
68΄: Ο Τύμπας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και το πλασέ του Νούλα πέρασε πάνω από την εστία του ΑΠΟΚ.
93΄: Εκτέλεση φάουλ του Κουρλού μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Παπαβασιλείου.

Πανηγύρισαν
Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Βελουχίου πανηγύρισαν την νίκη τους στο ντέρμπι, φωνάζοντας δυνατά το όνομα της ομάδας τους.


Φινάλε με ένταση
Και αυτή την φορά η λήξη της αναμέτρησης του ΑΠΟΚ είχε αρκετή ένταση. Οι μεν ποδοσφαιριστές διαμαρτυρήθηκαν στους διαιτητές για τις αποφάσεις του, όμως ένταση επικράτησε με τον γενικό γραμματέα του Αίολου Σεραφείμ Λερογιάννη, ο οποίος διαπληκτίστηκε με την διοίκηση του ΑΠΟΚ και με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Φλωράκη.




Κίτρινες Κάρτες
Τριανταφυλλόπουλος, Χρυσικός, Συγκελόπουλος, Ντουφεκιάς, Κουτσονίκας, Φαρμάκης, Σαϊτης, Γενιτσαρόπουλος

Διακριθέντες
Αίολος: Κουρλός
ΑΠΟΚ Βελούχι: Μπακαλίδης, Ντουφεκιάς, Φλωράκης, Κρίντας

Δηλώσεις Προπονητών

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Αίολος): «Αυτό που θα ήθελα να πω πρώτα απ όλα για το παιχνίδι που έγινε μεταξύ των δυο πρωτοπόρων είναι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δυο ομάδων που αγωνίστηκαν γιατί πέρα από το αποτέλεσμα αυτό που μέτρησε κυρίως ήταν η σωστή αγωνιστική τους συμπεριφορά. Και εμείς σαν ομάδα, όπως και ο αντίπαλος πρέπει να είμαστε παράδειγμα προς όλες τις άλλες ομάδες στα θέματα συμπεριφοράς και νοοτροπίας εντός αγωνιστικού χώρου. Το σημαντικό κομμάτι είναι ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ των ποδοσφαιριστών από αντιαθλητικά χτυπήματα.  Όσο αφορά το παιχνίδι μέχρι το 18ο λεπτό περίπου ήμασταν καλοί, ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε έπεσε η ψυχολογία μας και χάσαμε την συγκέντρωση μας. Στο β΄ μέρος μπήκαμε πιο δυνατά, μειώσαμε το σκορ και εκεί που ανέβαινε η ομάδα για να πιέσει και να απειλήσει σε μια αντεπίθεση που έγινε δεχτήκαμε και το τρίτο τέρμα και μετά ήταν δύσκολο να κάνουμε κάτι. Είχαμε χαμένες ευκαιρίες, που δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε αλλά δεν ήμασταν και όσο καλοί θα έπρεπε. Δίκαια χάσαμε λοιπόν, αλλά εμείς έχουμε πολύ δουλειά ακόμη μπροστά μας. Ακόμη θα ήθελα να συγχαρώ και τις διοικήσεις και των δυο ομάδων για το ήθος και την συμπεριφορά που δείξανε και αυτές από την θέση τους.»

Γιάννης Φλωράκης (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Πιστεύω ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. Προηγηθήκαμε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε βέβαια εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ γρήγορα. Ένα σφύριγμα του διαιτητή, δεν ξέρω εάν ήταν πέναλτι, δεν πιστεύω ότι δίνονται αυτά σε καμία κατηγορία, έβαλε τον Αίολο μέσα στο παιχνίδι. Καταφέραμε όμως και αντιδράσαμε γρήγορα και βάλαμε το τρίτο γκολ. Πιστεύω όμως ότι οι δυνατότητες της ομάδας μου είναι πολλές περισσότερες. Έμεινα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την εικόνα της ομάδας. Σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να έχουμε περισσότερο πάθος και με το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας. Είναι τοπικό ντέρμπι, επηρεαστήκανε και οι παίκτες μου σε κάποιο βαθμό και όλοι μας οφείλουμε  να το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίολου. Έχουμε κερδίσει και πρέπει όμως να αναφερθώ και στην διαιτησία. Την θεωρώ πολύ λίγη για τέτοιου επιπέδου παιχνίδια. Θα μας βάλουν στο τέλος και θα τσακωθούμε. Δεν υπάρχει καμία λογική στα σφυρίγματα τους. Δεν μπορεί να παίζω με 10 παίκτες να είναι τραυματίας ο ποδοσφαιριστής και να μην επιτρέπει να γίνει η αλλαγή, είναι απαράδεκτο. Θα πρέπει κάποιοι να τους μιλήσουν για να ξέρουν τι γίνεται. Τελικά δικαιωθήκαμε και κερδίσαμε 3-1.  Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας γιατί προερχόμασταν από μια άσχημη εμφάνιση. Τώρα είμαστε μόνοι πρώτοι και πιστεύω ότι στο τέλος θα τερματίσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα.»

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Κόκκοτος, Αζακάς, Νικολάου, Πάτρου, Τριανταφυλλόπουλος, Ράικος Ν.(58΄ Τύμπας), Νούλας Μ.(79΄ Ράικος Γ.), Ηλιάδης, Κουρλός, Χρυσαφόπουλος Κ.(Γ), Χρυσικός(89΄ Λιάγκος)

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Παπαβασιλείου, Τσιλιμέκης, Συγκελόπουλος, Ντουφεκιάς, Κρίντας, Ζαλοκώστας(11΄ λ.τρ. Φλωράκης, 61΄ λ.τρ. Τσιλίκας), Κουτσονίκας, Φαρμάκης, Σαϊτης, Μπακαλίδης, Γενιτσαρόπουλος(72΄ Αντωνίου)

Διαιτητής: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Ηλίας Γαλάνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)




































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος