Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Κρέντη-Άγραφα 1-4

Διπλό τετράδας και βαθμολογικό «άλμα» έκαναν τα Άγραφα, τα οποία πέρασαν εύκολα μέσα από την έδρα της Κρέντης επικρατώντας με το ευρύ 1-4.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (27/10) στο γήπεδο του Κερασοχωρίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας. Έγινε κάτω από ηλιοφάνεια, υψηλή θερμοκρασία για την εποχή και υπό το «βλέμμα» 80 περίπου φιλάθλων.
Η Κρέντη του Νίκου Βούρτσα παίζοντας με σημαντικές απουσίες δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ξεκινώντας «μουδιασμένα» εν συνεχεία ανέβηκε και μείωσε σε 1-2 με εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Μάκκα. Στο δεύτερο μέρος στα πρώτα λεπτά προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά οι προσπάθειες της δεν απέδωσαν και τα Άγραφα «χτύπησαν» και σκόραραν άλλες δυο φορές. Οι γηπεδούχοι επιπλέον «πλήρωσαν» τα λάθη του γκολκίπερ. αλλά και της άμυνας τους.
Τα Άγραφα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου ήταν αρκετά καλύτερα και είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης. Προηγήθηκαν πολύ νωρίς με δυο τέρματα χάρης σε γκολ του Βασίλη Βαγενά (Απευθείας φάουλ σχεδόν από την σέντρα) και του νεαρού Βαγγέλη Αθανασόπουλου. Παρότι το σκορ έγινε 1-2, οι Αγραφιώτες έλεγξαν την μεσαία γραμμή και έβγαλαν το ημίχρονο, προηγούμενοι στο σκορ. Στην συνέχεια μπήκαν συγκεντρωμένοι και έφτασαν χωρίς να δυσκολευτούν στο τελικό 1-4 με σκόρερ τους Δημήτρη Μπισμπίκη και Χρήστο Κατσαρή. Οι νικητές είχαν και δυο δοκάρια με τους Βασίλη Βαγενά και Βασίλη Ντότσικα.
Την τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου (7η) τα Άγραφα υποδέχονται  την Κυριακή (3/11) στο προπονητικό κέντρο το Ραπτόπουλο και η Κρέντη παίζει το Σάββατο (2/11) στο Καρπενήσι και στο Δημοτικό στάδιο με τον Αίολο. Στην 4η προνομιούχο θέση με 9 βαθμούς ανέβηκε ο Κατσαντώνης ενώ η Κρέντη υποχώρησε στην 5η θέση, μένοντας στους 7 πόντους.

Έφερε κόσμο
Οι σχεδόν καλοκαιρινές συνθήκες και σε συνδυασμό με το 3ημερο έφεραν περίπου 80 άτομα στο γήπεδο. Η αναμέτρηση έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων από την γύρω περιοχή.


1η ήττα με Βούρτσα
Η Κρέντη γνώρισε την πρώτη της ήττα υπό την καθοδήγηση του τραυματία ποδοσφαιριστή της Νίκο Βούρτσα. Η ομάδα ήταν για 3 αγωνιστικές αήττητη.

3 σερί νίκη
Τα Άγραφα συνεχίζουν την βαθμολογική τους άνοδο και μετρούν πλέον 3 συνεχόμενες νίκες. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα μπήκαν στην πρώτη 4αδα και έχουν κάνει σημαντικό βήμα για να μπουν στα μπαράζ, για 5η συνεχή χρονιά.

Πληθώρα απουσιών
Σε ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι η Κρέντη είχε αρκετές και σημαντικές ελλείψεις. Απουσίαζαν οι: Κώστας Σταμούλης (Τραυματίας), Πάνος Βλάχος, Αποστόλης Ντάλλας και Άκης Καρανταλής. Οι άνωθεν ποδοσφαιριστές λογίζονται ως βασικοί.

Ο αποτελεσματικός Κ. Μάκκας
Ο επιθετικός της Κρέντης σε 4 συμμετοχές έχει σκοράρει 4 φορές. Ο ποδοσφαιριστής πετυχαίνει από 1 γκολ στις αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα. Τα 3 απότέρματα του έχουν προέλθει από το σημείο του πέναλτι.

Οι διοικητικοί














Αρκετά στελέχη της διοίκησης των δυο σωματείων βρέθηκαν στο γήπεδο. Από πλευράς γηπεδούχων παραβρέθηκαν οι: Κώστας Λάππας, Κώστας Μάκκας (Φωτογραφία Αριστερά), Γιώργος Μάκκας και Χρυσόστομος Μάκκας. Για τους φιλοξενούμενους το παρών έδωσαν οι: Γιάννης Τσιγαρίδας, Δημήτρης Δροσίνης, Νίκος Δροσίνης και Δημήτρης Γατής (Φωτογραφία Δεξιά).


Στην 11αδα Λεπενιώτης & Μάκκας Ε.

 












Ο Νίκος Βούρτσας παρέταξε την Κρέντη με 2 αλλαγές σε σχέση με το ματς της 5ης αγωνιστικής στο Ραπτόπουλο. Για πρώτη φορά βασικός αγωνίστηκε σε θέση δεξιού μέσου ο Πάνος Λεπενιώτης (Φωτογραφία Αριστερά) και στην 11αδα επέστρεψε ο 22χρονος αριστερός χαφ Βαγγέλης Μάκκας (Φωτογραφία Δεξιά). Αντικατέστησαν τους: Κώστα Σταμούλη (Τραυματίας) και Άκη Καρανταλή.

Μέσα Κατελούζος-Γιαννιώτης

 












Από πλευράς φιλοξενούμενων και ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος είχε 2 νέα πρόσωπα στο βασικό του σχήμα σε σύγκριση με το ματς του περασμένου Σαββάτου στο Καρπενήσι με την Φραγκίστα. Την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε ο 20χρονος γκολκίπερ Δημήτρης Κατελούζος (Φωτογραφία Αριστερά) και στο αριστερό άκρο της άμυνας έπαιξε ο 18χρονος Κώστας Γιαννιώτης (Φωτογραφία Δεξιά). Πήραν τις θέσεις των: Γιώργου Γιόγιου και Κώστα Αρκουμάνη. Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν ταξίδεψαν στο Κεράσοβο.

Εσωτερικές αλλαγές

 












Ο δυναμικός Κώστας Ντάλλας (Φωτογραφία Αριστερά) αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα αμυντικά χαφ και όχι στο κέντρο της άμυνας, όπως στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Σαν κεντρικός αμυντικός έπαιξε ο Προκόπης Γκούρλιας (Φωτογραφία Δεξιά, Στο Ραπτόπουλο-Κρέντη έπαιξε αριστερό χαφ). Στον άξονα και στα αμυντικά χαφ έπαιξε ο μόλις 16 ετών Θανάσης (Ν) Ντάλλας και όχι στο δεξί άκρο του κέντρου που είναι η φυσική του θέση.

Α΄ Μέρος

Επιθετικό ξεκίνημα
Επιθετικά ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έκλεισαν τον αντίπαλο στην περιοχή του και αφού δημιούργησαν δυο μεγάλες ευκαιρίες προηγήθηκαν με 0-2. Την πρώτη ευκαιρία στο ματς δημιούργησε στο 6ο λεπτό ο Βασίλης Ντότσικας με σουτ εκτός περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Σωτήρης Ντάλλας.


Διακριτικό σε Κατελούζο
Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής του ματς Λάμπρος Κολοκώτσιος διαπίστωσε ότι ο γκολκίπερ των Αγράφων φορούσε εμφάνιση ίδιου χρώματος με αυτή των γηπεδούχων. Ο ρέφερι διέταξε ο γκολκίπερ Δημήτρης Κατελούζος να φορέσει διακριτικό για να ξεχωρίζει με τους αντιπάλους του.


1η μεγάλη ευκαιρία
Στο 10ο λεπτό τα Άγραφα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, όταν μετά το βολέ του Δημήτρη Κατελούζου και την λάθος κεφαλιά προς τα πίσω του στόπερ Σπύρου Μπύρου ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος μπήκε τετ α-τετ στην περιοχή των γηπεδούχων σούταρε από την δεξιά γωνία της μικρής περιοχής χαμηλά χωρίς πίεση και ο Σωτήρης Ντάλλας απέκρουσε με τα πόδια από την αριστερή του γωνία.



Κοντά στο γκολ ξανά
7 λεπτά μετά την μεγάλη χαμένη ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι «φλέρταραν» εκ νέου με το 0-1. Ο Κώστας Καλύβας σέντραρε από αριστερά, ο Σπύρος Μπύρος απέκρουσε και το δυνατό σουτ του στόπερ Βασίλη Βαγενά εκτός περιοχής χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.


Γρήγορα στο 0-2














Οι Αγραφιώτες σε διάστημα 4 λεπτών σκόραραν δυο φορές και προηγήθηκαν με 0-2. Στο 19ο λεπτό ο Βασίλης Βαγενάς (Φωτογραφία Αριστερά) εκτέλεσε φάουλ σχεδόν από το κέντρο και δεξιά, η μπάλα παρά την προσπάθεια του Κώστα Ντάλλα να αποκρούσει με το κεφάλι έσκασε στο έδαφος κατέληξε στο αριστερό «Γ» του Σωτήρη Ντάλλα για το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα ο Κώστας Μπούκας σούταρε εκτός περιοχής και δεξιά ο τερματοφύλακας της Κρέντης απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο 16χρονος Βαγγέλης Αθανασόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) με κεφαλιά χωρίς πίεση στο κέντρο του τέρματος πέτυχε το 0-2.







Άμεση απάντηση


Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε 3 λεπτά αργότερα, οι οποίοι δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν στο σκορ. Ο Γιώργος Βούρτσας εκτέλεσε το πλάγιο από δεξιά, ο Δημήτρης Κατελούζος έκανε ασταθή από απόκρουση, Κώστας Μάκκας (Φωτογραφία) κέρδισε την μπάλα έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του αντίπαλο γκολκίπερ . Ο διαιτητής Λάμπρος Κολοκώτσιος, κάτω από διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων καταλόγισε πέναλτι στο 24ο λεπτό. Ένα λεπτό αργότερα ο αρχηγός της Κρέντης Κώστας Μάκκας εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών σουτάροντας ψηλά στην αριστερή γωνία του Δημήτρη Κατελούζου για το 1-2. Ο Μάκκας σκόραρε για 3η φορά φέτος από το σημείο του πέναλτι και πέτυχε το 4ο συνεχόμενο τέρμα του.





Το μυαλό στην άμυνα
Οι γηπεδούχοι σε όλο το 45λεπτο είχαν την προσήλωση τους στην άμυνα τους. Επιτέθηκαν κυρίως μέσα από αντεπιθέσεις και βαθιές μπαλιές.

Ελαφριά υπεροχή Αγράφων
Στο τελευταίο 15λεπτο του ματς τα Άγραφα είχαν την ελαφριά υπεροχή, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία της Κρέντης. Στο 39ο λεπτό ο Χρήστος Κατσαρής απείλησε με εκτέλεση φάουλ από αριστερά, όμως ο Σωτήρης Ντάλλας απέκρουσε με τις γροθιές.


Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Ο Ράπτης πάσαρε στον Ντότσικα, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και ο Ντάλλας  απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.
10΄: Ο Κατελούζος έκανε το βολέ, ο Μπύρος γύρισε την μπάλα προς τα πίσω ο Αθανασόπουλος μπήκε αφύλακτος στην περιοχή των γηπεδούχων σούταρε από την δεξιά γωνία της μικρής περιοχής χαμηλά και ο Ντάλλας απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια από την αριστερή Του γωνία.
17΄: Μετά από σέντρα του Καλύβα, διώξιμο του Μπύρου, το δυνατό σουτ του Βαγενά εκτός περιοχής χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
19΄: Ο Βαγενάς εκτέλεσε φάουλ σχεδόν από το κέντρο και δεξιά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ντάλλα Κ. έσκασε στο έδαφος κατέληξε ψηλά στο αριστερό «Γ» των γηπεδούχων (0-1).
22΄: Σουτ του Μπούκα εκτός περιοχής και δεξιά απέκρουσε ασταθώς ο πορτιέρο της Κρέντης και στην επαναφορά από κοντά ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά στο κέντρο του τέρματος εύκολα χωρίς πίεση διαμόρφωσε το 0-2.
24΄: Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε δυνατά το πλάγιο, ο Κατελούζος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Μάκκας Κ. έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του γκολκίπερ και ο ρέφερι Κολοκώτσιος καταλόγισε το πέναλτι.
25΄: Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μάκκας Κ., σουτάροντας ψηλά στην αριστερή γωνία των Αγράφων (1-2).
26΄: Σουτ του Ντότσικα εκτός περιοχής πέρασε άουτ από την αριστερή γωνία της Κρέντης.
39΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσαρή από πλάγια αριστερά απέκρουσε με τις γροθιές ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Β΄ Μέρος

Πιο επιθετικά η Κρέντη
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης προσπάθησαν να γίνουν επιθετικοί και να φτάσουν στην ισοφάριση, το πλασέ του Κώστα Μάκκα από καλή θέση στο 56ο λεπτό μπλόκαρε ο Δημήτρης Κατελούζος.


Έλεγξαν τα Άγραφα
Μετά τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, στα οποία η Κρέντη δεν έκανε την μεγάλη ευκαιρία οι Αγραφιώτες έλεγξαν το κέντρο και ξεκίνησαν να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ της Κρέντης.

Το 3ο από Μπισμπίκη


Ο δεξιός μέσος των Αγράφων Δημήτρης Μπισμπίκης σκόραρε για 2η συνεχόμενο ματς (Είχε πετύχει το 1-0 κόντρα στην Φραγκίστα). Στο 59ο λεπτό μετά την απόκρουση του Σωτήρη Ντάλλα που έπεσε στα πόδια του Κώστα Καλύβα εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Νίκου Ντάλλα και με σουτ από κοντά στην δεξιά γωνία διαμόρφωσε το 1-3.





Έπαιξαν χωρίς διαιτητή(!)


Μετά την επίτευξη του 3ου τέρματος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν και έκαναν σέντρα χωρίς τον διαιτητή. Η μπάλα παίχτηκε για μερικά δευτερόλεπτα, αλλά ο διαιτητής Λάμπρος Κολοκώτσιος βρίσκονταν στον μεσαίο πάγκο, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με το σημειωματάριο του. Οι παίκτες της Κρέντης γύρισαν πίσω και έκαναν ξανά σέντρα.

Διακοπή και αψιμαχίες
Στο 66ο λεπτό το παιχνίδι διακόπηκε για 2-3 λεπτά και επικράτησε ένταση. Οι παίκτες των Αγράφων κατείχαν την μπάλα και ο διαιτητής Λάμπρος Κολοκώτσιος διέκοψε το ματς, καθώς βρέθηκε στο έδαφος παίκτης των Αγράφων. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν το ελεύθερο και δεν γύρισαν την μπάλα στους Αγραφιώτες και μετά από αυτό ο διαιτητής διέκοψε το ματς, αφού Βασίλης Ντότσικας και Κώστας Μάκκας είχαν έντονο διάλογο. Οι ποδοσφαιριστές «κιτρινίστηκαν»,  ακολούθησαν  νεύρα και αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών για περίπου 2-3 λεπτά, ενώ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και άτομα από τους πάγκους.





Άλλο ένα τέρμα


Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ακόμη μια φορά στο 80ο λεπτό. Ο Κώστας Καλύβας πάσαρε στον Χρήστο Κατσαρή (Φωτογραφία), ο οποίος με έξοχο πλασέ στο αριστερό «παραθυράκι» της Κρέντης έγραψε το τελικό 1-4. Ο Κατσαρής σκόραρε για 3η φορά στο φετινό πρωτάθλημα.




Ντεμπούτο Τσέτσου


Ο 19χρονος Σπύρος  Τσέτσος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος και έκανε ντεμπούτο. Πέρασε στην αναμέτρηση στο 81ο λεπτό στην θέση του Νίκου Ντάλλα.

Έμεινε με 10


Στο 84ο λεπτό ο νεαρός Θανάσης Ντάλλας (Φωτογραφία) τραυματίστηκε και αποχώρησε από την αναμέτρηση. Ο Νίκος Βούρτσας δεν είχε στην διάθεση του άλλον ποδοσφαιριστή και η ομάδα του έπαιξε στα εναπομείναντα λεπτά με 10 παίκτες.



Φινάλε με δοκάρι


Οι νικητές είχαν και 2ο δοκάρι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο έμπειρος μέσος Βασίλης Ντότσικας (Φωτογραφία) εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά, το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σωτήρη Ντάλλα. Για 8η φορά προσπάθεια ποδοσφαιριστών των Αγράφων σταματάει στα αντίπαλα δοκάρια. Προηγουμένως είχαν οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία, όταν μετά από κόρνερ του Γιώργου Βούρτσα από αριστερά, η κεφαλιά του Κώστα Ντάλλα πέρασε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.


Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Μετά από απόκρουση του Κόγια με το κεφάλι, ο Λεπενιώτης σούταρε εκτός περιοχής λίγο έξω από την δεξιά γωνία του Κατελούζου.
49΄: Ο Αθανασόπουλος άνοιξε δεξιά και ο Μπισμπίκης έκανε την σέντρα-σουτ  που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κρέντης σε κόρνερ.
56΄: Ο Ντάλλας Κ. πάσαρε με το κεφάλι και το πλασέ του Μάκκα Κ. από καλή θέση  μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στην αριστερή του γωνία.
59΄: Ο Ντότσικας έκανε την πάσα για τον Καλύβα μπήκε στην περιοχή από αριστερά δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Ντάλλα Σ., που έπεσε στα πόδια του και απέκρουσε, ο Ντάλλας Ν. προσπάθησε να διώξει και στην συνέχεια ο Μπισμπίκης με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία της κενής εστίας από γκολκίπερ πέτυχε το 1-3.
80΄: Ο Καλύβας, πάσαρε στον Κατσαρή που με όμορφο πλασέ εκτός μεγάλης περιοχής στο αριστερό «παραθυράκι» πέτυχε το τελικό 1-4.
90΄: Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η κεφαλιά του Ντάλλα Κ. από κοντά στο δεύτερο δοκάρι έφυγε πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
93΄: Εκτέλεση φάουλ του Ντότσικα από πλάγια δεξιά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Κρέντης.

Κίτρινες Κάρτες
Μάκκας Κ., Βούρτσας Γ., Μάκκας Ε., Κόγιας, Ντότσικας, Αθανασόπουλος, Καλύβας

Διακριθέντες
Κρέντη: Μάκκας Κ.
Άγραφα: Μπισμπίκης, Βαγενάς, Καλύβας, Ντότσικας, Αθανασόπουλος

Δηλώσεις Προπονητών

Νίκος Βούρτσας (Κρέντη): «Εμείς συνεχίσαμε τις πολύ κακές εμφανίσεις που κάνουμε και πληρώσαμε για άλλη μια φορά τα ατομικά μας λάθη . Από την αρχή της χρονιάς συνεχίζουμε να τρώμε τα περισσότερα γκολ από ατομικά λάθη μας και μόνο. Πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες, που του αναλογούν. Όσον αφορά το παιχνίδι ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, αν και είχαν ευκαιρίες τα Άγραφα να πετύχουν κάποια αλλά γκολ, θεωρώ ότι τα γκολ που δεχτήκαμε είναι από δικά μας λάθη και μοιραία γνωρίσαμε μια ακόμη βαριά ήττα, που δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα της Κρέντης. Είχαμε πάρα πολλές απουσίες για ακόμα άλλο ένα παιχνίδι και όταν κατεβαίνεις με 12 ποδοσφαιριστές μοιραία έρχεται αυτό το αποτέλεσμα. Τα παιδιά παρόλα αυτά προσπαθήσανε πολύ, τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνανε. Τα Άγραφα ήταν καλύτερα και πιστεύω πως δίκαια κέρδισαν το παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχτούμε και με τις προσθήκες παικτών, οι οποίοι απουσίαζαν  να βελτιωθούμε για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδ,ι που είναι με τον Αίολο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Πρέπει να καταλάβουν ότι αδικούν τους εαυτούς τους και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε μια πιο δυνατή και πιο σοβαρή ομάδα μέσα στο γήπεδο. Τέλος να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα των Αγράφων.»

Νίκος Τριανταφυλλόπουλος (Άγραφα): «Στο σημερινό παιχνίδι θέλαμε τους βαθμούς της νίκης, σε ένα αγωνιστικό χώρο κακό, παρουσιαστήκαμε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Ήμασταν πολύ ανώτεροι του αντιπάλου.»








Συνθέσεις Ομάδων

Κρέντη (Νίκος Βούρτσας): Ντάλλας Σ., Λάππας, Ντάλλας Ν.(81΄ Τσέτσος), Μπύρος Σ., Ντάλλας Κ., Γκούρλιας, Ντάλλας Αθ.(Ν), Λεπενιώτης(70΄ Τσάκνης), Μάκκας Κ., Βούρτσας Γ., Μάκκας Ε.

Άγραφα (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Κατελούζος, Ράπτης, Γιαννιώτης(72΄ Μάρκης), Μπισμπίκης, Βαγενάς, Κόγιας, Μπούκας(81΄ Τσιγαρίδας), Ντότσικας, Αθανασόπουλος(75΄ Θεοχάρης), Κατσαρής, Καλύβας Κ.

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Βασίλης Ίβρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)






























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος