Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Συγκεντρώθηκαν ξανά οι διαιτητές της ΕΠΣ παρουσία του αρχιδιαιτητή


Σήμερα το απόγευμα Τετάρτη(16/10) στις 6 πραγματοποιήθηκε στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Καρπενησίου συγκέντρωση των διαιτητών της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Στην συγκέντρωση των διαιτητών παραβρέθηκε ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Γιώργος Παπαδήμος και ο γενικός γραμματέας της ένωσης Διονύσης Βονόρτας. Παραβρέθηκαν οι εξής διαιτητές: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου, Νεκτάριος Κολοκώτσιος, Ηλίας Γαλάνης, Λάμπρος Κολοκώτσιος, Ηλίας Λιασκώνης, Νίκος Μώκος, Γιώργος Δροσίνης, Γιώργος Στοφόρος, Στέλιος Σώμαλης, Δημήτρης Γιαννιώτης, Βασίλης Ίβρος, Γιάννης Αναγνωστάκης, Μίλτος Ελ Ταχάν. Απουσίαζαν οι: Κώστας Νικολάου, Κωνσταντίνα Μπουμπουρή, Δημήτρης Τίκας, Τριαντάφυλλος Τίκας, Δήμος Μπράζιας και Δημήτρης Αθανασιάς.
Μεταξύ των άλλων τα θέματα συζήτησης ήταν οι αλλαγές στο άρθρο 11 του κανονισμού του οφσάιντ, ο πειθαρχικός έλεγχος των διαιτητών, η μη αναγραφή στο φύλλο αγώνα του σοβαρού τραυματισμού του παίκτη του Ραπτοπούλου Αλέξανδρου Αζούκη και στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής (Αίολος-Ραπτόπουλο 5-0). Επίσης προβλήθηκε οπτικό υλικό με φάσεις από το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής (Αίολος-ΑΠΟΚ 1-3) και αποφασίστηκε να μπει από τους διαιτητές ένα ποσό στο ταμείο τους για στολές ή κάποιο γεύμα.
Επίσης, τέτοιες συγκεντρώσεις θα πρέπει να συνεχίζουν να γίνονται ανά τακτά διαστήματα βάσει οδηγίας που εξέδωσε η ΕΠΟ. Να αναφέρουμε ότι οι διαιτητές της γειτονικής Φθιώτιδας κάνουν την αντίστοιχη συγκέντρωση κάθε Δευτέρα μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.
Η πρώτη συγκέντρωση των διαιτητών είχε γίνει στα τέλη Αυγούστου και οι διαιτητές συνάντησαν για 2η φορά την τρέχουσα σεζόν.