Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο το περιφερειακό πρωτάθλημα παγκορασίδων


Μετά από συνεχόμενες αναβολές των πρωταθλημάτων υποδομής θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο (26-27/10). Ο λόγος ήταν το πρόβλημα που προέκυψε με τις άδειες λειτουργίας των γηπέδων.
Για αυτό το θέμα και για αρκετά άλλα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (20/10) στις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση των σωματείων της ΕΠ.Σ.ΚΕ.Λ στην Λειβαδιά και παραβρέθηκαν συνολικά μόλις 11 σωματεία.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό Κέντρο Χρήστου Παλαιολόγου Λιβαδειάς στην περιοχή Κρύα. Παραβρέθηκε στην συνάντηση ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα της ομοσπονδίας και ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των σωματείων από την ομοσπονδία. Την Π.Α.Κ. εκπροσώπησε η προπονήτρια της Κατερίνα Μπαλωμένου.
Το πρωτάθλημα των παγκορασίδων στον 2ο όμιλο θα ξεκινήσει με την 4η αγωνιστική. Η Π.Α.Κ. υποδέχεται το Σάββατο (26/10) στις 2 το μεσημέρι την Φθία Λαμίας. Θα ξεκινήσουν μόνο τα πρωταθλήματα υποδομής και αυτά υπό την ανοχή των κατά τόπους αρχών. Πρόβλημα με τα γήπεδα υπάρχει και σε αρκετά τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (Δεν έχουν ξεκινήσει), των οποίων τα γήπεδα δεν έχουν πάρει άδεια λειτουργίας από τις κατά τόπους περιφέρειας. Συζητήθηκε ακόμη η αλλαγή του καταστατικού της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕΛ στον τρόπο εκλογής του Δ.Σ., καθώς και στον αριθμό των ατόμων που θα το αποτελούν. Υπήρξε πρόταση να γίνει 9μελες, 5μελες, όμως επικράτησε η πρόταση για 7μελες.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και σεμινάριο διαιτησίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο οποίο πέρασε με επιτυχία ο Μιχάλης Σφακιαννάκης και είναι ο τρίτος διπλωματούχος διαιτητής βόλεϊ στην περιοχή μας μετά την Κατερίνα Μπαλωμένου και την Χρυσάνθη Χαντζοπούλου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου

4η Αγωνιστική(26/10)
Π.Α.Κ.-Φθία Λαμίας Κλειστό Καρπενησίου
Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου-Λοκρός Αταλάντης Κλειστό Αγίου Κωνσταντίνου
Κύνος Λιβανατών-Άρης Σπερχειάδας Κλειστό Λιβανατών
Ρεπό: Γ.Σ. Λαμίας