Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Tην Κυριακή όλα τα ματς του τοπικού


Σε μια πρωτόγνωρη αλλαγή στο πρόγραμμα της προχώρησε πριν από λίγο η ΕΠΣ Ευρυτανίας, αφού άλλαξε την ημερομηνία διεξαγωγής των 2 αγώνων του Σαββάτου (5/10) και τις όρισε για την Κυριακή (6/10).
Οι αναμετρήσεις Κρέντη-Ποταμιά και Μυρίκη-Αίολος ορίστηκαν για την Κυριακή (6/10) και όχι για το Σάββατο (5/10). Η αλλαγή προκλήθηκε διότι το Σάββατο παντρεύεται ο μέσος της Ποταμιάς Λάμπρος Φλωράκης (Αποβλήθηκε και δεν θα αγωνιστεί στο ματς) και την Παρασκευή (4/10) θα πραγματοποιηθεί ο χορός της Μυρίκης. Οι ομάδες της Ποταμιάς και της Μυρίκης αιτήθηκαν την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής των αγώνων. Πρώτη φορά στα χρονικά της Ευρυτανίας θα διεξαχθούν στο τοπικό πρωτάθλημα 4 αναμετρήσεις την ίδια ημέρα και θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον ο καταρτισμός των διαιτητικών 3αδων. Η αναμέτρηση του ΑΠΟΚ με τα Άγραφα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο και στο αθλητικό κέντρο θα γίνει το ντέρμπι κορυφής Μυρίκη-Αίολος.
Η ΕΠΣΕ μας επεφύλασσε ακόμη μια απρόσμενη έκπληξη, που προξένησε εντύπωση αρκετούς ενασχολούμενους με το τοπικό μας πρωτάθλημα. Ενδεχόμενο υπάρχει ακόμη το ματς του Ραπτοπούλου με την Φραγκίστα από την Κυριακή να μετατεθεί για το Σάββατο.