Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Παγκορασίδες: Π.Α.Κ.-Γ.Σ. Λαμίας 1-3

Με σκορ 1-3 στα σετ ο Γ.Σ. Λαμίας έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης από το Καρπενήσι, νικώντας την τοπική Π.Α.Κ. στις παγκορασίδες.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (9/11) στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, άρχισε στις 2 το μεσημέρι και ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του περιφερειακού πρωταθλήματος παγκορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (2ος Όμιλος).
Η Π.Α.Κ. του Χρήστου Μακρή μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Σπερχειάδα δεν μπόρεσε να συνεχίσει με νικηφόρο αποτέλεσμα. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν εμφανής. Σίγουρα οι αθλήτριες της Π.Α.Κ. συνέλλεξαν αρκετές εμπειρίες. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, πήραν το 3ο σετ, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν την ολική ανατροπή.
Η Λαμία της Δήμητρας Ζαχάρη ξεκίνησε πιο καλά στο παιχνίδι και κέρδισε τα πρώτα δυο σετ «χτίζοντας» σημαντικό πλεονέκτημα για την νίκη. Παρότι έχασε το επόμενο σετ επικράτησε εύκολα με 25-10 στο τελευταίο σετ και πήρε την νίκη με 3-1. Ο Γυμναστικός αποτελεί το πρώτο φαβορί για την κατάληψη και φέτος της πρώτης θέσης στον όμιλο.
Η Π.Α.Κ. αγωνίζεται αύριο Κυριακή (10/11) στις 5 το απόγευμα στις Λιβανάτες με τον τοπικό Κύνο στα πλαίσια της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου. Ο Γυμναστικός υποδέχεται στο Χαλκιοπούλειο τον Πήγασο Αγίου Κωνσταντίνου.

Λίγος κόσμος
Παρουσία λιγοστών φιλάθλων έγινε η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της Π.Α.Κ., η οποία ωστόσο δεν είχε νικηφόρο αποτέλεσμα.

Και αύριο αγώνας
Οι παγκορασίδες της Π.Α.Κ. θα αγωνιστούν την Κυριακή(10/11) με τον Κύνο Λιβανατών για την τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου. Εκκρεμούν ωστόσο οι πρώτες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Παρουσία Αντιπροέδρου


Την αναμέτρηση στο Καρπενήσι παρακολούθησε ο Αντιπρόεδρος του Γ.Σ. Λαμία Θωμάς Τσιλαλής (Φωτογραφία), ο οποίος συνόδευσε την αποστολή της ομάδας.

Τα σετ
16-25, 17-25, 25-13, 10-25

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Χρήστος Μακρής): Ρεσίτη, Τσούμα, Τσιουγκρή, Γυφτομήτρου, Καρφή, Ρετζέπη, Καγκαρά, Μπίκα, Χρυσαφοπούλου, Καββαδία, Μακρή, Τσιώλη

Γ.Σ. Λαμίας (Δήμητρα Ζαχαρή): Γαλανού, Βαϊτσα, Ιβάνοβα, Τσιλαλή, Μόσχου, Γκέκα, Καλαμάρα, Τσουρουπάκη Ε., Τσουρουπάκη Μ., Φατσή, Σιαφάκα

Διαιτητής: Κατερίνα Μπαλωμένου





























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος