Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Κρέντη-Μυρίκη 1-4

Στην 2η θέση ανέβηκε η ομάδα της Μυρίκης, η οποία πέρασε εύκολα από το «Σύνορο» με σκορ 1-4 επί της τοπικής Κρέντης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (17/11) στο γήπεδο του Κερασοχωρίου ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι και ήταν στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας. Την παρακολούθησαν γύρω στα 40 άτομα και έγινε κάτω από χαμηλή θερμοκρασία και τσουχτερό κρύο.
Η Κρέντη παρά το καλό ξεκίνημα της και το προβάδισμα που πήρε στο σκορ με το τέρμα του Βαγγέλη Μάκκα, βρέθηκε πριν την συμπλήρωση του 45λεπτου πίσω στο σκορ με 1-2. Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησαν δυνατά και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο δέχτηκαν άλλα δυο τέρματα και ηττήθηκαν τελικώς με 1-4.Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία του Δημήτρη Αθανασιά και ζήτησαν επιθετικά φάουλ στο 2ο και στο 4ο γκολ,που δέχτηκαν.
Η Μυρίκη του Λάκη Αναστασόπουλου ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και ανέβασε στροφές στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος διαχειρίστηκε σωστά το ματς και εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες, που της παρουσιάστηκαν φτάνοντας στο επιβλητικό σκορ. Τα τέρματα της ομάδας πέτυχαν οι: Θωμάς Τσίπρας, Νίκος Φούκας, Τόλης Μπουμπουρής (Εκπληκτικό σουτ στην κίνηση) και Χρήστος Λέρης. Οι πρωταθλητές έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και προσέφεραν ουσία και θέαμα.
Την επόμενη (9η) αγωνιστική η Μυρίκη υποδέχεται στις (24/11) στο Δημοτικό στάδιο τα Άγραφα και η Κρέντη την προηγούμενη μέρα παίζει στο ίδιο γήπεδο με τον ΑΠΟΚ. Οι «κόκκινοι» ανέβηκαν στην 2η θέση και έφτασαν στους 18 βαθμούς και «προσπέρασαν» τον Αίολο. Η Κρέντη υποχώρησε στην 6η θέση και έμεινε στους 7 πόντους.

Περίπου 40
Την αναμέτρηση των δυο ομάδων παρακολούθησαν περίπου 40 άτομα, τα οποία δεν πτοήθηκαν από τις κακές καιρικές συνθήκες.

Χαμηλή θερμοκρασία
Κάτω από κρύο και χαμηλή θερμοκρασία έγινε η αναμέτρηση στο γήπεδο του Κερασοχωρίου.

Προσπέρασε τον Αίολο
Η Μυρίκη προσπέρασε τον Αίολο και «σκαρφάλωσε» στην 2η θέση. Απέχει 6 βαθμούς από τον πρώτο ΑΠΟΚ.

Κατά συνθήκη στο «1»

 












Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς τους βασικούς τους γκολκίπερ. Από πλευράς Κρέντης απουσίαζαν και οι δυο γκολκίπερ Αποστόλης Ντάλλας και Σωτήρης Ντάλλας και την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε ο μέσος Θανάσης (Π) Ντάλλας (Φωτογραφία Αριστερά). Στον αντίποδα ο Στέλιος Μεριγκούνης δεν ταξίδεψε στο Κεράσοβο και κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο αμυντικός Δημήτρης Ίβρος (Φωτογραφία Δεξιά). Ο Ίβρος είχε υπερασπιστεί και πέρυσι την εστία των πρωταθλητών, όταν απουσίαζε ο Μεριγκούνης.

Κοντά οι Πρόεδροι

 












Στο Κερασοχώρι βρέθηκαν και οι δυο Πρόεδροι των ομάδων. Στον πάγκο της Κρέντης ήταν ο Πρόεδρος Κώστας Λάππας (Φωτογραφία Αριστερά) και στην κερκίδα βρέθηκε ο Πρόεδρος της Μυρίκης Νίκος Τσώνης (Φωτογραφία Δεξιά). Παραβρέθηκαν ακόμη οι διοικητικοί: Χρυσόστομος Μάκκας, Κώστας Μάκκας (Κρέντη), Δημήτρης Λέρης, Γιάννης Ζαραβέλης και Γιώργος Λιάγκας (Μυρίκη).



«Χτίζει» παράδοση
Η Μυρίκη στις 3 τελευταίες «επισκέψεις» της έχει περάσει με το διπλό «μέσα» από την έδρα της Κρέντης. Πέρυσι επικράτησε με 1-4 (Όπως και σήμερα) για τα ημιτελικά του κυπέλλου και με 0-1 στον 1ο ημιτελικό των Play Off.

Αφιερωμένο στον Καρανταλή
Το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι το αφιέρωσαν στον συμπαίκτη τους Σωτήρη Καρανταλή, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα θα του στείλουν και ένα μπλουζάκι με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

2 αλλαγές


Ο Λάκης Αναστασόπουλος ξεκίνησε την ομάδα του με 2 διαφοροποιήσεις στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής στην έδρα της Φραγκίστας. Την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε ο Δημήτρης Ίβρος και στα αμυντικά χαφ αγωνίστηκε ο αρχηγός Κώστας Ζαραβέλης (Φωτογραφία). Πήραν τις θέσεις των: Στέλιου Μεριγκούνη και Γιώργου Κορέντζελου, που απουσίαζαν.

3 καινούργιοι

 












Η Κρέντη του Νίκου Βούρτσα είχε 3 αλλαγές στο βασικό της σχήμα σε σχέση με το ματς που έκλεισε ο πρώτος γύρος κόντρα στον Αίολο στο Καρπενήσι. Κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Θανάσης (Π) Ντάλλας, στο κέντρο έπαιξε ο ψηλόσωμος Πάνος Βλάχος (Φωτογραφία Αριστερά) και βασικός άρχισε και ο Νίκος Βούρτσας (Φωτογραφία Δεξιά), που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στην μέση. Αντικατέστησαν τους: Αποστόλη Ντάλλα, Σωτήρη Ντάλλα και Γιάννη Τσάκνη. Και οι 3 απουσίαζαν.

Με 13αδες
Και οι δυο ομάδες είχαν αποστολή 13 ποδοσφαιριστών. Η Κρέντη έκανε 1 αλλαγή και ο Νίκος Ντάλλας δεν αγωνίστηκε καθόλου. Η Μυρίκη χρησιμοποίησε και τους 2 αναπληρωματικούς.

Με χαμηλό μ.ο.
Νεανικό σύνολο για ακόμη μια φορά παρέταξε ο Λάκης Αναστασόπουλος. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο μεγαλύτερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής ήταν 27 ετών και ήταν ο μέσος Τόλης Μπουμπουρής. Οι «κόκκινοι» είχαν πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Παράπονα για την διαιτησία


Οι γηπεδούχοι της Κρέντης έχουν παράπονα από την διαιτησία του Δημήτρη Αθανασιά (Φωτογραφία) και για τα σφυρίγματα του στο πρώτο ημίχρονο.


Α΄ Μέρος

Πρωτοβουλία των «κόκκινων»
Οι φιλοξενούμενοι της Μυρίκης είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο 20λεπτο και έλεγχαν την μεσαία γραμμή. Στο 14ο λεπτό ο Νίκος Φούκας από καλή θέση σούταρε άουτ.


Αντεπιτέθηκε η Κρέντη
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με αντεπιθέσεις και με κύριο μέλημα την άμυνα τους. Μετά το 20ο λεπτό αντεπιτέθηκαν και έγιναν πιο επιθετικοί. Η βελτίωση της απόδοση τους συνδυάστηκε με γκολ.

Προηγήθηκε με Ε. Μάκκα


Οι γηπεδούχοι στο 34ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, όταν ο Γιώργος Βούρτσας μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του ίδιου έγινε εκ νέου κάτοχος της μπάλας σέντραρε και ο Βαγγέλης Μάκκας με προβολή στο δεύτερο δοκάρι προ του Τόλη Μπουμπουρή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της Μυρίκης και έκανε το 1-0. Οι παίκτες της Κρέντης αφιέρωσαν το τέρμα που πέτυχαν στον συμπαίκτη τους Σωτήρη Καρανταλή, ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή μετά το τροχαίο ατύχημα, που είχε. Ο Βαγγέλης Μάκκας είχε σκοράρει και το μοναδικό τέρμα της νίκης της τελευταίας νίκης της Κρέντης απέναντι στην Μυρίκη με σκορ 1-0 τον Νοέμβριο του 2012. Το γκολ του 22χρονου ήταν το πρώτο του στην τρέχουσα σαιζόν.




Πίεσε ο Α.Ο.Μ.


Δεν πτοήθηκε μετά το 1-0 η Μυρίκη και πίεσε αμέσως και αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες πρώτα έκανε την ανατροπή. Στο 36ο λεπτό το πλασέ του Τόλη Φούκα (Φωτογραφία Αριστερά) απέκρουσε σωτήρια ο Σπύρος Μπύρος (Φωτογραφία Κέντρο) και 39ο λεπτό την εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Παχή (Φωτογραφία Δεξιά) απέκρουσε ο γκολκίπερ της Κρέντης.




Ολική ανατροπή για τους «κόκκινους»

 












Ιδανικά ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα της Μυρίκης, η οποία από το 40ο έως το 44ο λεπτό έκανε την ολική ανατροπή σκοράροντας δυο φορές. Πρώτα το 40ο λεπτό ο Τόλης Μπουμπουρής τροφοδότησε τον Θωμά Τσίπρα (Φωτογραφία Αριστερά), που μέσα από την περιοχή και δεξιά με σουτ και αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι ισοφάρισε σε 1-1. Η Μυρίκη 4 λεπτά αργότερα αιφνιδίασε την άμυνα της Κρέντης, όταν ο Χρήστος Λέρης σέντραρε από δεξιά και ο Νίκος Φούκας (Φωτογραφία Δεξιά) εξ επαφής πλάσαρε στην έξοδο τον Θανάση Ντάλλα (1-2). Ο Τσίπρας σημείωσε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της Μυρίκης και ο 18χρονος Φούκας το δεύτερο φετινό.





Ζήτησαν επιθετικό φάουλ
Η ομάδα της Κρέντης στο δεύτερο γκολ που δέχτηκε ζήτησε από τον ρέφερι επιθετικό φάουλ του Νίκου Φούκα στον πορτιέρο της Θανάση Ντάλλα. Ο γκολκίπερ τραυματίστηκε στην φάση του γκολ και του προσφέρθηκαν για μερικά λεπτά οι πρώτες βοήθειες. Συνέχισε ωστόσο κανονικά το ματς.


Οι καλύτερες φάσεις
2΄: Εκτέλεση φάουλ του Παχή από πλάγια δεξιά απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Ντάλλας και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
10΄: Ο Μάκκας Κ. πάσαρε για τον Βούρτσα Γ., ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και από καλή θέση πλάσαρε στην δεξιά πλευρά των διχτύων του Ίβρου.
14΄: Ο Σιταράς Α. πάσαρε στον Λέρη, αυτός γύρισε από αριστερά στον Φούκα Ν., που από καλή θέση σούταρε άουτ.
15΄: Μετά από κλέψιμο του Μάκκα Κ. από τον Γενιτσαρόπουλο, ο πρώτος σούταρε από τα όρια της περιοχής με τον Ίβρο να μπλοκάρει.
25΄: Ο Ζαραβέλης με μπαλιά βρήκε τον Παχή, που πλάσαρε εξ επαφής τον Ντάλλα, ο οποίος απέκρουσε. Στην συνέχεια ο Παχής σέντραρε από αριστερά και ο Λέρης από τα όρια της μικρής περιοχής σούταρε ψηλά άουτ.
34΄: Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, οι αμυντικοί της Μυρίκης απέκρουσαν προσωρινά, ο Βούρτσας Γ. σέντραρε από δεξιά και ο Μάκκας Ε. στο δεύτερο δοκάρι από κοντά με προβολή στην δεξιά γωνία του Ίβρου πέτυχε το 1-0.
36΄: Ο Φούκας Ν. έκανε την κάθετη για τον Φούκα Α., ο οποίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά τετ α τετ με τον Ντάλλα, πλάσαρε εξ επαφής, όμως ο Μπύρος απέκρουσε σωτήρια.
39΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ του Παχή από δεξιά απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Ντάλλας.
40΄: Ο Μπουμπουρής τροφοδότησε τον Τσίπρα, αυτός μπήκε στην περιοχή από δεξιά σούταρε από πλάγια θέση και αφού η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα (1-1).
44΄: Ο Λέρης έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Φούκας Ν. πετάχτηκε εξ επαφής και πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι προ του Ντάλλα στην δεξιά του γωνία για το 1-2.

Β΄ Μέρος

«Βιάστηκε» ο Κ. Μάκκας


Η Κρέντη παρά το εις βάρος της σκορ έχασε καλή ευκαιρία για την ισοφάριση στο 12ο λεπτό του 2ου μέρους. Ο Γιώργος Βούρτσας έβγαλε τον Κώστα Μάκκα σε θέση βολής απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ, ο παίκτης της Κρέντης σούταρε βεβιασμένα και ο Δημήτρης Ίβρος μπλόκαρε σταθερά.


Ουσία και θέαμα
Η Μυρίκη ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης μετά τα πρώτα λεπτά της επανάληψης και σκόραρε ακόμη 2 τέρματα, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα στο παιχνίδι της.

Γκολ-«ποίημα»


Η ομάδα της Μυρίκης πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ στο 68ο λεπτό. Ο Θωμάς Τσίπρας ελίχτηκε από δεξιά πάσαρε στον Χρήστο Λέρη, ο οποίος έστρωσε στον Τόλη Μπουμπουρή (Φωτογραφία) που με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή και δεξιά σημάδεψε το δεξί «παραθυράκι» των γηπεδούχων και με έξοχο γκολ διαμόρφωσε το 1-3. Ο μέσος της Μυρίκης είχε σκοράρει και στον περσινό ημιτελικό μέσα στην Κρέντη ένα πανέμορφο γκολ, το οποίο χάρισε τότε την νίκη στην ομάδα του με 0-1. Σκόραρε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.




Ακόμη 1-Διαμαρτυρήθηκαν ξανά για επιθετικό


Οι παίκτες της Μυρίκης σκόραραν και για 4η φορά στο παιχνίδι στο 80ο λεπτό, όταν ο Φώτης Ζαχαράκης σέντραρε από δεξιά και μετά από λάθος διώξιμο του Θανάση (Ν) Ντάλλα ο Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία) με διαγώνιο σουτ στην δεξιά γωνία της Κρέντης πέτυχε το τελικό 1-4. Οι άνθρωποι της Κρέντης διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν επιθετικό φάουλ πάνω στην βραχύσωμο Θανάση (Ν) Ντάλλα, ωστόσο ο Δημήτρης Αθανασιάς και σε αυτή την περίπτωση δεν είδε κάποια παράβαση. Αυτό ήταν το 3ο γκολ του Λέρη, που είχε σκοράρει και στον πρώτο γύρο.




Πρώτη του 14χρονου Λιάγκα


Ο 14χρονος Πάνος Λιάγκας έκανε ντεμπούτο του στην Α΄ κατηγορία στο 82ο λεπτό, όταν πέρασε στο ματς στην θέση του Άρη Σιταρά. Ο ποδοσφαιριστής έκλεισε στις (5/11)  τα 14 έτη και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής σε ανδρικό επίπεδο. Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ακαδημία και είναι ο γιός του τέως Προέδρου Γιώργου Λιάγκα.


Οι καλύτερες φάσεις
57΄: Ο Βούρτσας Γ. κέρδισε την μπάλα και έδωσε δεξιά στον Μάκκα Κ., που μπήκε στην περιοχή με καλές προϋποθέσεις σούταρε χαμηλά με τον τερματοφύλακα της Μυρίκης να μπλοκάρει στην δεξιά του γωνία.
58΄: Σουτ του Λέρη εκτός περιοχής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια στο κέντρο του τέρματος ο τερματοφύλακας της Κρέντης.
68΄: Ο Τσίπρας ελίχτηκε ωραία από δεξιά σέντρα και ο Λέρης έστρωσε στον Μπουμπουρή, που με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της Κρέντης (1-3).
72΄: Ο Βλάχος έδωσε στον Βούρτσα Γ., που μέσα από την περιοχή και αριστερά σούταρε και ο Ίβρος απέκρουσε σε κόρνερ από την δεξιά του γωνία.
75΄: Εκτέλεση φάουλ του Γενιτσαρόπουλου από καλή θέση έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Κρέντης.
80΄: Ο Ζαχαράκης σέντραρε από δεξιά, ο Ντάλλας Αθ.(Ν)(Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι του έγινε επιθετικό φάουλ) απέκρουσε προσωρινά και ο Λέρης εύκολα από κοντά με διαγώνιο σουτ στην δεξιά γωνία του Ντάλλα πραγματοποίησε το τελικό 1-4.
83΄: Σουτ του Βλάχου μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ Ίβρος.

Πανηγύρισαν
Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι νικητές πανηγύρισαν την νίκη τους, η οποία τους ανέβασε στην 2η θέση.


Κίτρινες Κάρτες
Βούρτσας Γ., Γενιτσαρόπουλος Κ.

Διακριθέντες
Κρέντη: Μπύρος, Μάκκας Ε.
Μυρίκη: Φούκας Ν., Λέρης, Μπουμπουρής, Τσίπρας

Δηλώσεις Προπονητών

Νίκος Βούρτσας (Κρέντη): «Εμείς ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι, προσπαθήσανε αρκετά όλα τα παιδιά. Πετύχαμε το γκολ πρώτοι, παρόλα αυτά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ τουλάχιστον να πάμε στα αποδυτήρια με το 1-0. Δεχτήκαμε τα γκολ πριν το ημίχρονο, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και από εκεί ύστερα η συνεχεία ήταν δύσκολη για μας. Δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ανοιχτήκαμε με αποτέλεσμα να δεχτούμε άλλα δυο γκολ. Και πάλι σε αυτό το παιχνίδι είχαμε ελλείψεις, μας έλλειπε ο βασικός τερματοφύλακας  μας ο Αποστολής Ντάλλας και ο δεύτερος ο Σωτήρης Ντάλλας.  Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με ένα παιδί (ενν. τον Θανάση(Π) Ντάλλα). που δεν έχει παίξει ξανά τέρμα. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε κάτω από τα δοκάρια και σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό.  Δεν είχε την απαιτούμενη εμπειρία , προσπάθησε όσο μπορούσε  και σίγουρα δεν έχει ευθύνη σε κάποιο γκολ. Είχαμε επιπλέον και τις άλλες δυο απουσίες του Σταμούλη και του Τσάκνη. Αυτό δεν αποτελεί  δικαιολογία για το αποτέλεσμα. Εμείς προσπαθήσαμε , σταθήκαμε καλά και πάλι όμως δεν αποφύγαμε την βαριά ήττα.»
Ο παίκτης προπονητής της Κρέντης έκανε δηλώσεις και για την διαιτησία λέγοντας τα εξής: «Δεν συνηθίσουμε να κάνουμε δηλώσεις για την διαιτησία, γιατί και αυτοί σαν άνθρωποι έχουν δικαίωμα στο λάθος. Όσον αφορά όμως την διαιτησία του κ. Αθανασιά, πιστεύω ότι καθόλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου από το 1ο λεπτό μέχρι το 45ο έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, μόνο υπέρ της Μυρίκης. Θα ήθελα να γνωρίζω και την στάση του κ. Αναστασόπουλου, γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι τα είχε βάλει με τον συγκεκριμένο διαιτητή, λέγοντας ότι αδικήθηκε η ομάδα του. Θα ήθελα να ήξερα σήμερα ποια θα ήταν η γνώμη του για την διαιτησία. Θεωρώ όπως και το επίπεδο των ποδοσφαιριστών είναι χαμηλό έτσι πιστεύω και το επίπεδο της διαιτησίας αν εξαιρέσεις 1-2 διαιτητές που μπορούν να σταθούν έστω και στο τοπικό πρωτάθλημα, όπως είναι ο Χρυσαφόπουλος και ο Χατζηθεοδώρου. Θεωρώ αυτοί οι δυο όσο υποτιμητικό ακούγεται για τους άλλους μπορούν να σταθούν έστω και στο τοπικό πρωτάθλημα. Όλοι οι άλλοι είναι ανάξιοι να σφυρίζουν. Έχω παράπονα μόνο στο πρώτο ημίχρονο, που πιστεύω εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. γιατί έβαζε  τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή μας με ανύπαρκτα φάουλ. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τακτική, αλλά ήδη την ζημία του την είχε κάνει. Δεν διορθώνεις το λάθος με ένα άλλο λάθος. Δεν πιστεύω ότι τα λάθη αυτά έγινα σκόπιμα, θεωρώ ότι είναι ανάξιος να σφυρίζει στα τοπικά πρωτάθλημα πόσο μάλλον σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Θα πρέπει το κομμάτι της διαιτησίας να το προσέξει λίγο και η ΕΠΣ και όπως ο κάθε ποδοσφαιριστής προπονείται για να πάει να παίξει το Σαββατοκύριακο σε ένα αγώνα έτσι θα πρέπει και οι διαιτητές να δουλέψουνε, ώστε να εμφανίζονται καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν μιλάω μόνο στο δικό μου παιχνίδι, αλλά γενικά. Θα πρέπει να εμφανίζονται καλύτεροι, όμως αυτοί είναι χειρότεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τέλος να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Μυρίκης.»

Λάκης Αναστασόπουλος (Μυρίκη): «Είμαι πολύ χαρούμενος, που τα παιδιά παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, βάλανε 4 υπέροχα γκολ,  κάνανε μια εύκολη νίκη, η οποία θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη. Τα θετικά μηνύματα, που παίρνω από αυτά τα παιδιά συνεχίζονται, μέρα με την μέρα, αγώνα με τον αγώνα, γίνονται και καλύτεροι. Αισιοδοξούμε για το μέλλον, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για ακόμη μια νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου και καλή συνέχεια στην ομάδα της Κρέντης.»



Συνθέσεις Ομάδων

Κρέντη (Νίκος Βούρτσας): Ντάλλας Αθ.(Π), Λάππας, Μάκκας Ε., Μπύρος Σ., Γκούρλιας, Ντάλλας Κ., Βούρτσας Ν., Λεπενιώτης(78΄ Ντάλλας Αθ.(Ν)), Μάκκας Κ., Βούρτσας Γ., Βλάχος

Μυρίκη (Λάκης Αναστασόπουλος): Ίβρος, Φούκας Α., Παχής, Γενιτσαρόπουλος Κ., Ζαραβέλης, Κρασιάς, Τσίπρας(76΄ Ζαχαράκης), Μπουμπουρής Α., Φούκας Ν., Λέρης, Σιταράς Α.(82΄ Λιάγκας Π.)

Διαιτητής: Δημήτρης Αθανασιάς (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος