Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Παγκορασίδες: Κύνος Λιβανατών-Π.Α.Κ. 3-0

Ο Κύνος Λιβανατών έκαμψε την αντίσταση της Π.Α.Κ. και νίκησε την ομάδα της Ευρυτανίας με 3-0.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (10/11) στο Κλειστό Γήπεδο των Λιβανατών και άρχισε στις 5 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων του 2ου Ομίλου της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας.
Τα κορίτσια του Χρήστου Μακρή πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση για άλλον έναν αγώνα. Έχασαν στις λεπτομέρειες τα πρώτα δυο σετ και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την 2η συνεχόμενη ήττα τις ομάδας. Οι νεαρές αθλήτριες συνεχίζουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να δείχνουν ότι διαθέτουν αρκετό ταλέντο.
Ο Κύνος της Έφης Παπαϊωάννου κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Π.Α.Κ. χωρίς να χάσει σετ. Ήταν πιο επίμονος και πιο αποτελεσματικός και επικράτησε με 3-0. Δυσκολεύτηκε αρκετά στα πρώτα σετ, όπου έγινε ματς για γερά νεύρα, όμως στο 3ο επικράτησε σχετικά εύκολα.
Δεν έχει ανακοινωθεί εάν θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ή οι πρώτες αναμετρήσεις που εκκρεμούν.

Απομένουν οι εξ αναβολής
Μπορεί να έχουμε φτάσει στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο εκκρεμούν οι πρώτες 3 αγωνιστικής και η αναμέτρηση της 4ης Αγωνιστικής μεταξύ Π.Α.Κ. και Φθία Λαμίας.

Τα σετ
25-22, 26-24, 25-19

Συνθέσεις Ομάδων

Κύνος Λιβανατών (Έφη Παπαϊωάννου): Λουκά, Μπουραμά, Παπαευσταθίου, Μπακαρά Μ., Μπακαρά Ε., Κατσιάνου, Γκορίτσα, Μαντέλου, Μελέτη, Σακαρέλου

Π.Α.Κ. (Χρήστος Μακρής): Κολαζά, Τσίγκα, Καγαρά, Καρφή, Μακρή, Τσιουγκρή, Ρεντζέπη, Καββαδία, Χρυσαφοπούλου, Τσιώλη, Ρεσίτη, Τσούμα

Διαιτητής: Δημήτρης Λουκάς




















* Ευχαριστούμε την Κατερίνα Μπαλωμένου για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.