Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Παγκορασίδες: Λοκρός Αταλάντης-Π.Α.Κ. 3-0

Την 3η της συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισαν οι παγκορασίδες της Π.Α.Κ., που έχασαν στην Αταλάντη από τον τοπικό Λοκρό με 3-0 σετ.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (24/11) στο κλειστό γήπεδο της Αταλάντης και άρχισε στις 2 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας.
Ο Λοκρός του Γιώργου Μπουραμά κέρδισε την ομάδα του Καρπενησίου με «καθαρό» σκορ, όντας καλύτερος σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού. Οι Φθιωτοί έπιασαν καλή απόδοση στο 2ο σετ όπου το κέρδισαν με 25-13.
Η Π.Α.Κ. του Χρήστου Μακρή αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες αθλητριών και γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα. Πάλεψε το 1ο και το 3ο σετ, όπου διατηρήθηκε κοντά στο σκορ και έχασε με μικρή διαφορά. Σίγουρα οι παγκορασίδες αποκτούν εμπειρίες που θα τις φανούν χρήσιμες για το μέλλον.
Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει το νέο έτος.

Η συνέχεια τον Μάρτιο
Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2014 και υπάρχει μεγάλο διάστημα χωρίς επίσημους αγώνες.

Αγνοείται η «τύχη» 2 ματς
Άγνωστο είναι εάν θα διεξαχθούν 2 εντός έδρας παιχνίδια της Π.Α.Κ. Δεν έχει οριστεί η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής Π.Α.Κ.-Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου και εκρεμμεί και η τύχη της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής Π.Α.Κ.-Φθία Λαμίας. Είναι πιθανό η Π.Α.Κ. να κερδίσει τα ματς στα χαρτιά και να φτάσει στις 3 νίκες στο πρωτάθλημα.

Τα σετ
25-20, 25-13, 25-19

Συνθέσεις Ομάδων

Λοκρός  Αταλάντης (Γιώργος Μπουραμάς): Σακελλίου, Πρεφάντη, Μπαμπάνη, Κατσιφά, Παπαγεωργίου, Κυριαζή, Σταμοπούλου, Χειμάρα, Φώκου, Λουίζου, Καντά, Κοντελέ

Π.Α.Κ. (Χρήστος Μακρής): Καββαδία, Ρεντζέπη, Τσιώλη, Τσούμα, Καρφή, Μακρή, Καγκαρά, Παπαϊωάννου, Μπερμπερή, Τσίγκα

Διαιτητής: Θανάσης Δανέλης