Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Για 3η χρονιά συνεχίζει την λειτουργία της η ακαδημία σκι «Μικρές Νιφάδες»


Η Ακαδημία σκι «Μικρές Νιφάδες», θα συνεχίσει για 3η συνεχή χρονιά την λειτουργία της. Μπορούν να συμμετέχουν και να εγγραφούν στα μαθήματα παιδιά πάνω των 5 ετών.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ακαδημία θα λειτουργήσουν τα ακόλουθα 4 τμήματα:
Τμήμα αρχαρίων: Στο τμήμα αρχαρίων εντάσσονται παιδιά που δεν έχουν καμία προηγούμενη χιονοδρομική εμπειρία. Με παιγνιώδη τρόπο γίνεται η πρώτη επαφή με το σκι και το βουνό. Στόχος μας είναι, στο τέλος του προγράμματος, τα παιδιά να μπορούν να κινηθούν με ασφάλεια σε πίστες ελεγχόμενης δυσκολίας και να αγαπήσουν το βουνό.
Τμήμα 1: Στο πρώτο τμήμα εντάσσονται παιδιά που μπορούν να χιονοδρομήσουν σε εύκολες πίστες χρησιμοποιώντας στις στροφές τους την τεχνική του φρένου. Στόχος μας είναι, στο τέλος του προγράμματος τα παιδιά ξεκινήσουν να χιονοδρομούν με παράλληλα σκι σε πίστες μέτριας δυσκολίας.
Τμήμα 2: Στο δεύτερο τμήμα εντάσσονται παιδιά που χιονοδρομούν με παράλληλα σκι σε πίστες μέτριας δυσκολίας. Στόχος μας είναι η τελειοποίηση της στροφής και η χιονοδρομία σε πίστες μεγαλύτερης δυσκολίας.
Τμήμα 3 (free ride- ορειβατικό σκι): Στο τρίτο τμήμα εντάσσονται παιδιά που χιονοδρομούν με παράλληλα σκι σε δύσκολες πίστες και με διάφορες ποιότητες χιονιού. Φέτος για πρώτη φορά θα κάνουμε ορειβατικό σκι.  Στόχος μας είναι, με τη βοήθεια του ορειβατικού σκι, να μπορούμε να χιονοδρομούμε σε οποιαδήποτε κλίση, με οποιαδήποτε ποιότητα χιονιού, σε οποιοδήποτε ορεινό όγκο της περιοχής μας.

Βασική προτεραιότητα σε όλα τα  τμήματα είναι η δημιουργία υπεύθυνων, ανεξάρτητων χιονοδρόμων που σέβονται τη φύση και τους εαυτούς τους, γνωρίζουν τους κινδύνους του βουνού και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του.

Για πληροφορίες:
22370 25130  Κατάστημα Κλαουδάτος Καρπενήσι.
6983979039  Κλαουδάτου Λίλα (υπεύθυνη προγράμματος).