Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Με ομιλητή τον Γιάννη Σπυρόπουλο η 3η συγκέντρωση των διαιτητών της ΕΠΣΕ

Λίγο μετά τις 5 το σήμερα απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Καρπενησίου η συνάντηση των διαιτητών της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε ο εκπαιδευτής διαιτησίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας Γιάννης Σπυρόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε πληρέστατα τους διαιτητές για τις πρόσφατες τροποποιήσεις στον κανόνα 11 του οφσάιντ.
Επιπλέον ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΕ Γιώργος Παπαδήμος έκανε ορισμένες παρατηρήσεις προς τους διαιτητές και σχολίασε και τις επίμαχες διαιτητικές φάσεις της 7ης αγωνιστικής. Αναφορά έγινε στο πέναλτι που καταλόγισε ο Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου στα Άγραφα (Στο 1-0 επί του Ραπτοπούλου) και το πέναλτι, που δεν έδωσε ο Γιώργος Στοφόρος υπέρ του Βελουχίου στο 5-0 κόντρα στην ΠΟταμιά. Παράλληλα τους επεσήμανε ότι πρέπει να σφυρίζουν όλα τα παιχνίδια 50-50 και προσέξουν ιδιαίτερα όλες τις ομάδες ανεξάρτητα από την βαθμολογική τους θέση.
Πέραν του αρχιδιαιτητή και του εκπαιδευτή διαιτησίας κ. Σπυρόπουλου, το παρών έδωσε και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΕ Διονύσης Βονόρτας. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι εξής διαιτητές: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου, Λάμπρος Κολοκώτσιος, Γιώργος Στοφόρος, Μίλτος Ελ Ταχάν, Ηλίας Λιασκώνης, Δημήτρης Γιαννιώτης, Γιώργος Δροσίνης, Στέλιος Σώμαλης και Βασίλης Ίβρος. Αρκετοί διαιτητές απουσίαζαν για διάφορους λόγους. Αυτή ήταν η 3η συγκέντρωση των διαιτητών την τρέχουσα αγωνιστική σαιζόν.









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος