Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Η απάντηση του Λάκη Αναστασόπουλου στον Νίκο Βούρτσα


Την απάντηση του μέσω του “Evrytania Sport” έδωσε ο προπονητής της Μυρίκης Λάκης Αναστασόπουλος, στον ποδοσφαιριστή της Κρέντης Νίκο Βούρτσα.
Ο Νίκος Βούρτσας με δηλώσεις που έκανε στο site μας μετά την αναμέτρηση της Κρέντης με την Μυρίκη, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του κ. Αναστασόπουλου λέγοντας ότι: «Θα ήθελα να ήξερα σήμερα ποια θα ήταν η γνώμη του για την διαιτησία».
O Λάκης Αναστασόπουλος συμφώνησε με τον Νίκο Βούρτσα πως το επίπεδο των διαιτητών είναι χαμηλό και στο χαμηλό επίπεδο συμπεριέλαβε ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους. Ανέφερε επίσης ότι με δουλειά από όλους στο γήπεδο θα έρθει η άνοδος του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου και θα αναδειχτούν ταλέντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάκης Αναστασόπουλος στο “Evrytania Sport: «Με όλο το σεβασμό που με διακατέχει απέναντι σε κάθε άνθρωπο του ποδοσφαίρου, είτε ποδοσφαιριστής, είτε διαιτητής, είτε παράγοντας, είτε φίλαθλος είναι αυτός ποτέ δεν φέρθηκα με άσχημο τρόπο και για αυτό δεν τιμωρήθηκα ποτέ σαν ποδοσφαιριστής στα 25 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που έπαιξα. Θεού θέλοντος αν γίνω προπονητής εύχομαι να μην αλλάξω και να νοιώσω το ίδιο περήφανος για τη στάση μου απέναντι σε όλους αυτούς που προανέφερα. Κύριε Βούρτσα η απάντηση μου επειδή την ζητήσατε είναι ότι ναι το επίπεδο των παιδιών είναι χαμηλό, όπως και της διαιτησίας, των παραγόντων, αλλά και των φιλάθλων. Συνεπώς αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η Ευρυτανία μας να μην εκπροσωπήθηκε ποτέ στην ιστορία με καμία ομάδα σε καμία επαγγελματική κατηγορία. Όσο για τις προπονήσεις των διαιτητών η απάντηση μου είναι όταν έχουμε πρωτάθλημα με τις ομάδες στα γήπεδα τότε και οι διαιτητές θα είναι καλύτεροι. Στο χέρι όλων μας είναι να κάνουμε το ποδόσφαιρο της Ευρυτανίας να ανθίσει επιτέλους με το να δουλέψουμε στο γήπεδο όλοι μας, να αναδείξουμε ταλέντα και να βοηθήσουμε όλοι για το καλό όποιας ομάδας είναι άξια να εκπροσωπήσει τον νομό αυτό σε μεγαλύτερη κατηγορία. Με εκτίμηση Αναστασόπουλος Απόστολος.»