Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Κοινοποιήθηκε η προκήρυξη της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ-Στις 3/1 η κλήρωση


Σήμερα (9/12) η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος και Εύβοιας κοινοποίησε την προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Στο νέο πρωτάθλημα θα συμμετέχει ο Άτλαντας από το Καρπενήσι και δικαίωμα συμμετοχής έχει και η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης. Ο Άτλαντας είναι η πρώτη ομάδα από την Ευρυτανία που αγωνιστεί σε πρωτάθλημα ανδρών της περιφέρειας μας. Με το νέο έτος θα διεξαχθεί στον νομό μας και επίσημη αναμέτρηση σε επίπεδο ανδρών.
Οι ομάδες που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εκτός από τις 2 της Ευρυτανίας είναι οι εξής: ΑΨΛ Μεδέων, Α.Σ. Αράχωβας, ΑΓΣ Δαύλειας, Α.Ο. Κιθαιρώνας (Βοιωτία), Α.Ο. Αβάντες, ΠΑΟΨ Μεσσάπιων, ΓΑΣ Νέας Αρτάκης, Φιλαθλητικός ΠΣΧ, Κυμαϊκός, ΓΕ Αλέξανδρος, ΠΑΣ Απόλλων Χαλκίδας, Ακαδημίες Χαλκίδας (Εύβοια), Α.Ο. Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου, Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας, Προοδευτική Λάρυμνας, Α.Σ. Αναγέννηση Λαμίας, Λάρκο Α.Σ. Οπούντιος, Γ.Σ. Φάλαρα, Α,Σ. Αίαντας Μοσχοχωρίου και Α.Ο. Μώλος (Φθιώτιδα).
Καταλυτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχών είναι η 23η του Δεκέμβρη. Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της ένωσης στην Θήβα. Ενώ το πρωτάθλημα θα αρχίσει από τις 14 έως τις 26 Γενάρη.
Η προκήρυξη αναφέρει ότι οι ομάδες θα χωριστούν από 1 έως 3 ομίλους ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή. Επιπλέον ο τρόπος διεξαγωγής της δεύτερης φάσης θα καθοριστεί με συμπληρωματική προκήρυξη μετά την διεξαγωγή της κλήρωσης. Θα ανέβουν στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ 3 σωματεία.
Οι αγώνες θα διεξάγονται Σαββατοκύριακο και οι ομάδες υποχρεούνται μαζί  με την προκήρυξη να αποστείλουν την άδεια παραχώρησης του γηπέδου από τον φορέα που ανήκει και θα πρέπει να δηλωθεί και δεύτερο γήπεδο ως εφεδρικό. Επιπλέον στην 1η και στην 2η περίοδο κάθε αγώνα πρέπει να αγωνίζεται καθ όλη την διάρκεια 1 μικρός, ο οποίος θα είναι γεννημένος από το 1993 και έπειτα.

* Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://eskase-basket.gr/attachments/060_epag.pdf

Φωτογραφία Αρχείου