Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Παρουσίασε την νέα της φανέλα η Ποταμιά στο Cinema


Μια νέα πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της Ευρυτανίας έκανε σήμερα το μεσημέρι (1/12) η ομάδα της Ποταμιάς. Οι Μεγαλοχωρίτες λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι  και πριν αναμέτρηση με την Κρέντη παρουσίασαν την καινούργια τους εμφάνιση στο Cinema Café Club.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας «ντύθηκαν» στα πράσινα και φωτογραφήθηκαν για το “Evrytania Sport”. Η νέα εμφάνιση της ομάδας είναι ίδια με αυτή του Παναθηναϊκού (Διαφέρει το σήμα και οι χορηγοί) και είναι προσφορά του Μεγαλοχωρίτη βοηθού προπονητή του Παναθηναϊκού Γιάννη Βονόρτα.
Η παρουσίαση έγινε στο Cinema Café Club, ο οποίος είναι χορηγός της ομάδας, όπως και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές παραβρέθηκε στην παρουσίαση ο προπονητής της Ποταμιάς Δημήτρης Τσιγαρίδας, ο γυμναστής της ομάδας Χρήστος Λιάγκος και ο εκπρόσωπος της διοίκησης Πάνος Ελευθερίου.
Οι ποδοσφαιριστές που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση ήταν οι: Λάμπρος Φλωράκης, Κώστας Γιαννακόπουλος, Χρήστος Κοσμάς, Γιώργος Ζαγκότσης, Γιώργος Μπούρας, Γιώργος Πλεξίδας, Σπύρος Μπούρας, Γιώργος Γκορόγιας, Κώστας Γιαννόπουλος, Νίκος Μαντζιούτας, Νεόφυτος Νεοφύτου, Κώστα Μαντζιούτας και Άρης Γυφτομήτρος.


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος