Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Δραματική» νίκη για τον Άρη στην παράταση επί των Φαλάρων

Στην παράταση κατάφερε μετά από ένα «δραματικό» ματς ο Άρης Σπερχειάδας να επικρατήσει των Φαλάρων Στυλίδας με 64-63. Η κανονική διάρκεια του ματς έληξε ισόπαλη με 52-52.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (19/1) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Σπερχειάδας και ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άρης του Δημήτρη Έλληνα παρότι ξεκίνησε πολύ καλά στο ματς από την 2η περίοδο και έπειτα έμεινε πίσω στο σκορ, «κυνηγούσε» διαρκώς τον αντίπαλο. Τελικώς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 52-52 και να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Στο έξτρα 5λεπτο ο Άρης ήταν πιο τυχερός και πήρε την νίκη.
Τα Φάλαρα του Απόστολου Λαχανά είχαν την πρωτοπορία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους πλεονέκτημα. Στην παράταση δεν μπόρεσαν να φύγουν με την νίκη και ηττήθηκαν με μόλις 1 πόντο διαφορά.
Την (2η) αγωνιστική στις (26/1) ο Άρης παίζει στην έδρα του Μώλου και τα Φάλαρα υποδέχονται στο Πάρκο Λαού στην Στυλίδα τον Αίαντα Μοσχοχωρίου.

Πρώτος ο Στεφανής

 












Ο Σωτήρης Στεφανής (Φωτογραφία Αριστερά) της Σπερχειάδας ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 19 πόντους βάζοντας και 1 τρίποντο. Στους 12 ακολούθησε ο νεαρός Δημήτρης Γιδαράκος (Φωτογραφία Δεξιά).

13 ο Λαϊνας


Για τα Φάλαρα το σκοράρισμα μοιράστηκε και πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Βαγγέλης Λαϊνας με 13. Ακολούθησαν στους 11 ο Κώστας Κωστούλας, ο Γιάννης Δημητρίου και ο Βαγγέλης Παπαστάμος. Οι Κωστούλας και Δημητρίου πέτυχαν και από 1 τρίποντο.

3 εκτός με φάουλ


Από τον Άρη Σπερχειάδας κανείς αθλητής δεν συμπλήρωσε 5 φάουλ. Αντίθετα από τα Φάλαρα αποβλήθηκαν με 5 φάουλ οι:  Κώστας Κωστούλας (Φωτογραφία Αριστερά), Γιάννης Δημητρίου (Φωτογραφία Κέντρο) και Παύλος Ντινόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά).

Τα δεκάλεπτα
15-7, 20-27, 38-43, 52-52, 64-63

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας (Δημήτρης Έλληνας): Παπασάρας 6(1), Καλοπήτας 8, Στεφανής 19(2), Παπαϋφαντής 2, Μαλισσόβας 10, Λιάγκας Δ.(Γ) 1, Κορδαλής, Γρίβας, Λιάγκας Δ.(Κ), Ρήγας 3(1), Γιδαράκος 12, Παπανικολάου

Γ.Σ. Τα Φάλαρα (Αποστόλης Λαχανάς): Καρανίκας, Κωστούλας 11(1), Παπαστάμος 11, Μήτσιου, Δημητρίου 11(1), Καραπέτσας 2, Τσάμης 2, Λαϊνας 13, Ντινόπουλος, 8 Σεϊντής, Ρούσσος 1, Χρυσαφόπουλος 3

Διαιτητές:  Γιώργος Ζάχος & Στέργιος Λώλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτής: Ιωάννης Γιδαράκος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

* Ευχαριστούμε τον Γιάννη Δημητρίου για την παραχώρηση του φύλλου αγώνα.


Φωτογραφίες:  www.stilida.com