Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Μπαμ» στο Βελούχι με τον Εμρά Χαφούς- Στους «κυανόλευκους» Βλάχος & Μπάμπε


Κίνηση «ματ» έκανε στην λήξη της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα του Βελουχίου, η οποία ένταξε στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Στον ΑΠΟΚ θα αγωνίζεται ο 26χρονος επιτελικός μέσος Εμρά Χαφούς (Κατάγεται από την Ξάνθη), ο οποίος αγωνίζεται την τελευταία 2ετια στον Αχαρναϊκό. Φέτος δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή, καθώς είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Football League II σε 7 αγώνες και κατέκτησε την άνοδο στην Β΄ εθνική με την ομάδα του Μενιδίου. Συμπαίκτης του ήταν ο Ευρυτάνας μέσος Άρης Νταβαρίνος. Ξεκίνησε από την Κρήτη την καριέρα του και έπαιξε σε Δόξα Πλατανέ, Επισκοπή και Χανιά. Στην συνέχεια έπαιξε στην Αθήνα σε Ήφαιστο Περιστερίου και Ιωνικό και εν συνεχεία πήγε στον Αχαρναϊκό.
Στο Βελούχι θα αγωνίζεται και ο 20χρονος αριστερός μέσος Κυριάκος Μπάμπε, ο οποίος σπουδάζει στο ΤΕΙ Καρπενησίου και έχει αγωνιστεί σε Α.Ο. Βύρωνα και Αθηναϊκό. Τέλος στον ΑΠΟΚ θα παίζει ο 20χρονος γκολκίπερ Πάνος Βλάχος, που μέχρι πρότινος έπαιζε στην Φθιώτιδα και στην Α.Ε. Καλυβίων (Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας). Ο Βλάχος μαζί με τον επίσης Φθιωτό Χρήστο Παπαβασιλείου θα συμπληρώσουν την 2αδα των πορτιέρο. Ο ποδοσφαιριστής «βολιδοσκοπήθηκε» στο εκτός έδρας φιλικό του ΑΠΟΚ στα Καλύβια, δοκιμάστηκε στις αρχές Γενάρη και τελικώς αποκτήθηκε.  
Με την απόκτηση των ποδοσφαιριστών ο ΑΠΟΚ ενισχύεται σημαντικά στο μεταγραφικό «παζάρι» και κατάφερε στο φινάλε να κάνει το μεταγραφικό «μπάμ».