Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚ Βελούχι-Αίολος 1-1

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 το ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΚ και του Αίολου στην έναρξη της Α΄ Ευρυτανίας μετά από 76 μέρες χωρίς επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (15/2) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ήταν στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας Ευρυτανίας. Ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι και έγινε κάτω από ηλιοφάνεια, παρουσία περίπου 250 φιλάθλων.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη ήταν
κακός στο πρώτο μέρος, όπου δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και έμεινε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη βελτιώθηκε αρκετά, άσκησε πίεση και έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Βασίλη Ντουφεκιά. Το Βελούχι είχε δοκάρι με τον Πάνο Κουτσονίκα και έχασε με κόκκινη στα τελευταία λεπτά τον στόπερ Γιώργο Φαρμάκη.
Ο Αίολος του Γιώργου Χρυσαφόπουλου ήταν αρκετά καλός στο πρώτο ημίχρονο, όπου απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο νεαρός Κώστας Χρυσαφόπουλος μόλις στο 7ο λεπτό. Στην επανάληψη η απόδοση της ομάδας δεν ήταν η ίδια και ήρθε η ισοφάριση από τον ΑΠΟΚ.
Ο ΑΠΟΚ παρέμεινε στην 1η θέση και έφτασε τους 31 βαθμούς, ενώ ο Αίολος ακολουθεί στην 2η θέση με 23 πόντους. Την επόμενη (12η) αγωνιστική ο ΑΠΟΚ αγωνίζεται με την Μυρίκη στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου την Κυριακή (23/2) και ο Αίολος υποδέχεται το Σάββατο (22/2) στο ίδιο γήπεδο την Ποταμιά.

Μάζεψε κόσμο
Οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν στην προσέλευση αρκετών φιλάθλων. Το παραδοσιακό ντέρμπι του Καρπενησίου έγινε παρουσία περίπου 250 φιλάθλων.


76 μέρες χωρίς ματς
Χρειάστηκε να περάσουν 76 ημέρες για να αρχίσει το τοπικό πρωτάθλημα της Ευρυτανίας. Οι ομάδες της Ευρυτανίας  ουσιαστικά ξεκινούν ξανά από το μηδέν, γιατί η τεράστια διακοπή επηρέασε όλες τις ομάδες. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρόβλημα με τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων της Δυτικής Ευρυτανίας.

Πρώτη απώλεια
Ο ΑΠΟΚ μετά από 10 νικηφόρα αποτελέσματα «στραβοπάτησε» και έκανε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια. Ωστόσο απέχει 8 ολόκληρους βαθμούς από τον 2ο Αίολος, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι στα μπαράζ ο βασικός του αντίπαλος στην διεκδίκηση του τίτλου.

Δεν σκόραρε ο «Μπάκα»


Σταμάτησε το σερί σκοραρίσματος του χαρισματικού μεσοεπιθετικού του ΑΠΟΚ Άλεξ Μπακαλίδης. Ο πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΕ είχε σκοράρει και στα 10 παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν έχει βρει φέτος δυο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στον Αίολο σε πρωτάθλημα και ημιτελικό κυπέλλου.

Ισοπαλία με Αίολο
Και στον ημιτελικό κυπέλλου ΑΠΟΚ και Αίολος είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι. Τότε ο Αίολος είχε πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό στην διαδικασία των πέναλτι.

Αλλαγή ρέφερι


Τελικώς το παιχνίδι σφύριξε ο Κώστας Ξηρομερίτης (Φωτογραφία) της ΕΠΣ Φθιώτιδας και όχι ο αξιολογημένος Γιώργος Κυριακόπουλος της ίδιας ένωσης. Η αλλαγή έγινε την Παρασκευή (14/2) το βράδυ, καθώς ο Κυριακόπουλος ορίστηκε από την ΕΠΣΦ σε άλλον αγώνα και δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος ρέφερι. Βοηθούς είχε τους:  Χριστόφορο Χατζηθεοδώρου και Ηλία Λιασκώνη που διαμένουν στην Λαμία, όμως ανήκουν στην ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ένσταση και οι δυο
Οι δυο ομάδες έκαναν ένσταση στο Φύλλο Αγώνα για αντικανονικό ορισμό του διαιτητή Κώστα Ξηρομερίτη. Η ΕΠΣ Ευρυτανίας είχε ζητήσει διαιτητή από την γειτονική ΕΠΣ Φθιώτιδας, χωρίς όμως να έχει οριστεί επίσημα ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Ντεμπούτο Βλάχου


Την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα του Βελουχίου έκανε ο 20χρονος γκολκίπερ Πάνος Βλάχος, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τα Καλύβια Λαμίας. Ωστόσο φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε και το ντεμπούτο του δεν έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πολλές κίτρινες
7 ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων κιτρινίστηκαν από τον διαιτητή Κώστα Ξηρομερίτη. Έγιναν αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και επικράτησε ένταση σε αρκετά χρονικά σημεία. 


Νεύρα ξανά
Για ακόμη μια φορά ένα ματς του ΑΠΟΚ-Αίολος έχει αρκετά νεύρα από τις δυο πλευρές. Ένταση επικράτησε κατά την διάρκεια του αγώνα και μικροεπεισόδια έγιναν ξανά μετά την λήξη της συνάντησης.

Α΄ μέρος

Υπερίσχυσε ο Αίολος
Η ομάδα του Προφήτη Ηλία παρά την μεγάλη διακοπή έκανε αρκετά καλό πρώτο μέρος. Προηγήθηκε στο σκορ και είχε και αρκετές ευκαιρίες μέσα από στημένες φάσεις να φτάσει στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος.

Αιφνιδίασε με «Χρύ»


Η ομάδα του Αίολου πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο. Ο Δημήτρης Κουρλός εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά ο Νίκος Ράικος πήρε την κεφαλιά με τον γκολκίπερ του ΑΠΟΚ Πάνο Βλάχο να κάνει ασταθή απόκρουση και στην συνέχεια ο Γιάννης Ηλιάδης βρήκε τον Κώστα Χρυσαφόπουλο που από κοντά εύκολα με προβολή πέτυχε το 0-1. Ο μόλις 17 ετών ποδοσφαιριστής πανηγύρισε έξαλλα το 4ο φετινό γκολ στο πρωτάθλημα.




Δεν βρήκε ρυθμό
Το Βελούχι δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στο πρώτο μέρος και έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.

Έχασε Ηλιάδη


Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το ματς  στο 37ο λεπτό ο έμπειρος Γιάννης Ηλιάδης του Αίολου. Την θέση του πήρε ο σκληροτράχηλος αμυντικός Πάνος Αζακάς.

Πρώτη απειλή
Χρειάστηκε να περάσουν ολόκληρα 41 λεπτά για να κάνει την πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι ο ΑΠΟΚ. Στο 41ο λεπτό ο αριστερός μπακ Βασίλης Συγκελόπουλος σούταρε από αριστερά πάνω από τα δοκάρια του Θεοδόση Κόκκοτου.

Οι καλύτερες φάσεις
7΄: Ο Κουρλός εκτέλεσε φάουλ από αριστερά ο Ράικος Ν. έκανε την κεφαλιά, ο Ηλιάδης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Βλάχου και με νέα κεφαλιά βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Χρυσαφόπουλο Κ., που από κοντά με προβολή πέτυχε το 0-1.
22΄: Ο Ηλιάδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Βλάχος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του.
23΄: Ο Χρυσαφόπουλος Κ. εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο πορτιέρο του ΑΠΟΚ απέκρουσε και η κεφαλιά του Ράικου Ν. πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.
30΄: Ο Κουρλός χτύπησε το φάουλ από αριστερά και η κεφαλιά του Χρυσικού από το ύψος του πέναλτι πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
41΄: Δυνατό σουτ του Συγκελόπουλου από αριστερά πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αίολου.
42΄: Ο Κουρλός εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Χρυσικός πήρε την κεφαλιά μέσα στην σύγχυση, η μπάλα έφτασε στον Γιάκο που σούταρε από κοντά και ο Τσιλιμέκης απέκρουσε σωτήρια πάνω στην γραμμή.
45΄+3΄: Ο Τύμπας έκανε την μπαλιά ο Φαρμάκης γύρισε με το κεφάλι προς τα πίσω επικίνδυνα με τον Βλάχο να είναι εκτός θέσης και την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βελουχίου.

Β΄ μέρος

Άλλο πρόσωπο
Ο ΑΠΟΚ έδειξε στο δεύτερο μέρος τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Έγινε πιο επιθετικός και «άσκησε» πίεση μπροστά από τα καρέ του Θεοδόση Κόκκοτου. Είχε ένα δοκάρι, αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες δεν μπόρεσαν να του δώσουν την νίκη.

Δοκάρι με Κουτσονίκα


Ο ΑΠΟΚ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 67ο λεπτό. Ο Πάνος Κουτσονίκας σούταρε από τα όρια της περιοχής στην συμβολή αριστερού κάθετου και οριζόντιου δοκαριού του Αίολου. Στην συνέχεια της φάσης ο Ζάχος Πολυτσέρης σέντραρε από δεξιά και το σουτ του Τάκη Σαϊτη μπλόκαρε ο Θεοδόσης Κόκκοτος.

Πρώτη «Ζάρα»


Ο 24χρονος μέσος του Αίολου Χάρης Ζαραβέλης (Φωτογραφία) πέρασε στο παιχνίδι στο 70ο λεπτό στην θέση του Μάκη Χρυσικού. Έκανε την πρώτη του φετινή συμμετοχή στον Αίολο, όπου επανεγγράφηκε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ισοφάριση από «Ντούφ»


Οι «κυανόλευκοι» έφτασαν στην ισοφάριση στο 73ο λεπτό, όταν ο Βασίλης Συγκελόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Βασίλης Ντουφεκιάς (Φωτογραφία) με δυνατό σουτ σημάδεψε την αριστερή γωνία του Αίολου και ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Ο «Ντούφ» σκόραρε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην πρώην του ομάδα.



Ένταση και διαβουλεύσεις

 












Στο 82ο λεπτό του αγώνα υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ του Βασίλη Συγκελόπουλου (Φωτογραφία Αριστερά) του ΑΠΟΚ και του Γιώργου Γιάκου (Φωτογραφία Δεξιά) του Αίολου.  Ο παίκτης του ΑΠΟΚ βρέθηκε στο έδαφος. Ο ρέφερι Κώστας Ξηρομερίτης χρειάστηκε να έχει διαβουλεύσεις με τον βοηθό του Χριστόφορο Χατζηθεοδώρου. Οι δυο ποδοσφαιριστές κιτρινίστηκαν. 




Κόκκινη σε Φαρμάκη- Σε 7 λεπτά 2 κίτρινες


Στο 84ο λεπτό ο στόπερ του ΑΠΟΚ Γιώργος Φαρμάκης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Η πρώτη κίτρινη είχε δοθεί στο 77ο λεπτό. Με τον Φαρμάκη να αποβάλλεται σε διάστημα 7 λεπτών(!)


Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Ο Νικολάου έκανε την μπαλιά από αριστερά για τον Κουρλό, έκανε την «λόμπα» προ του Βλάχου στην έξοδο και ο Φαρμάκης απέκρουσε σωτήρια προ της γραμμής του τέρματος.
52΄: Ο Συγκελόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Ντουφεκιάς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το τέρμα του Αίολου.
54΄: Ο Κουρλός πάσαρε δεξιά στον Χρυσικό, που σούταρε από το ύψος της περιοχής άουτ από το αριστερό δοκάρι του Βλάχου.
67΄: Ο Κουτσονίκας σούταρε από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να χτυπάει στην συμβολή του αριστερού κάθετου δοκαριού και οριζόντιου. Στην επαναφορά ο Πολυτσέρης σέντραρε από δεξιά και ο Σαϊτης από κοντά σούταρε με τον Κόκκοτο να μπλοκάρει.
68΄: Ο Μπακαλίδης σέντραρε από δεξιά, ο Σαϊτης σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής με τον πορτιέρο του Αίολου να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.
73΄: Ο Συγκελόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Ντουφεκιάς με όμορφο βολέ στην αριστερή γωνία του Κόκκοτου ισοφάρισε στο τελικό 1-1.
84΄: Ο Φαρμάκης αντίκρισε 2η κίτρινη και άφησε τον ΑΠΟΚ με 10 παίκτες.

Τελικό σφύριγμα με επεισόδια


Για 3η φορά που αγωνίζονται φέτος οι δυο ομάδες το τελικό σφύριγμα της λήξης φέρνει επεισόδια κατά την κατεύθυνση των ομάδων προς τα αποδυτήρια. Ο μεσοεπιθετικός του Αίολου Δημήτρης Τύμπας (Φωτογραφία) λίγο έλλειψε να έρθει στα χέρια με τον παράγοντα του ΑΠΟΚ Νεκτάριο Καρδαμπίκη. Μάλιστα ο Αγρινιώτης χαφ από τα νεύρα του έσπασε το τζάμι των αποδυτηρίων και τραυματίστηκε στο χέρι.







Η θέση του Νεκτάριου Καρδαμπίκη


Ο παράγοντας του ΑΠΟΚ Νεκτάριος Καρδαμπίκης δήλωσε τα ακόλουθα στο “Evrytania Sport” για το περιστατικό που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την ομάδα του Αίολου και την ομάδα του ΑΠΟΚ. Δεν επιτρέπεται άνθρωπος της διοίκησης και σωστός επαγγελματίας στην κοινωνία να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο,  να διαπληκτίζεται να δυναμιτίζει καταστάσεις μέσα στο γήπεδο. Δεν ζητώ συγνώμη από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και πιστεύω η διοίκηση του Αίολου να τον  απομακρύνει μόνη της από το γήπεδο. Η συμπεριφορά των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων πλην του Τύμπα ήταν άψογη.»

Κίτρινες Κάρτες
Τσιλιμέκης, Συγκελόπουλος, Κρίντας, Τριανταφυλλόπουλος, Γιάκος, Αζακάς

Διακριθέντες
ΑΠΟΚ Βελούχι: Τσιλιμέκης, Συγκελόπουλος, Ντουφεκιάς
Αίολος:  Κουρλός, Χρυσαφόπουλος Κ.(Γ), Χρυσικός

Δηλώσεις Προπονητών

* Δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσουμε με τον προπονητή του ΑΠΟΚ Γιάννη Φλωράκη. Ενδέχεται η δήλωση του να προστεθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Αίολος): «Μετά από το μεγάλο διάστημα διακοπής που υπήρχε στο πρωτάθλημα, είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, στο οποίο μέσα από την δουλειά που κάνουμε καταφέραμε και δείξαμε στον κόσμο που είδε το παιχνίδι ότι δικαιούμασταν την νίκη.  Ήμασταν καλύτεροι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η ομάδα έχασε λίγο την ισορροπία της όταν από ανάγκη λόγω τραυματισμού έκανα 3 αλλαγές, όπου αυτό δείχνει ότι ήταν ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Δεχτήκαμε αρκετά χτυπήματα από τον αντίπαλο μέσα βέβαια στα πλαίσια του δυνατού παιχνιδιού και αυτό επίσης φάνηκε και από ότι είχανε μια αποβολή. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου και το σημερινό παιχνίδι για μένα ακόμη και να μην είχαμε πάρει κανένα βαθμό σήμερα, είναι νίκη σε όλα τα επίπεδα, διότι δείξαμε σαν ομάδα χαρακτήρα, σωστή συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο, όπως και η διοίκηση της ομάδας μου συνεχίζει να είναι άψογη σε κάθε αγώνα. Δεν έχουμε να διδαχτούμε τίποτα πλέον από την ομάδα του ιστορικού ΑΠΟΚ, που το μόνο που ξέρουν να κάνουνε, όταν δεν μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα, να μπαίνουν διοικούντες εντός αγωνιστικού χώρου και με σκοπό να χειροδικήσουν πάνω σε ποδοσφαιριστή μου. Και για να γίνω ακόμη πιο καυστικός γιατί από εδώ και πέρα θα μιλάω χωρίς να χαρίζομαι σε κανέναν, αλλά και χωρίς να προσβάλλω κανέναν. Η καλή διάθεση του ΑΠΟΚ φάνηκε από νωρίς το μεσημέρι, όταν ποδοσφαιριστής της ομάδας μου που έφτασε στο Καρπενήσι για το παιχνίδι εξυβρίστηκε χυδαία από παράγοντα του ΑΠΟΚ χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και χωρίς να τον προκαλέσει, διότι ο άνθρωπος δεν ζει στο Καρπενήσι οπότε δεν ενοχλείται κάπου από αυτόν στην καθημερινότητα. Ας πάρει θέση ως προς το περιστατικό αυτό ο Πρόεδρος της ομάδας ο κ. Αθανασίου, που για μένα σήμερα έδειξε με την συμπεριφορά του ότι αξίζει να είναι Πρόεδρος σε αυτή την ομάδα και αν δεν βρει ποιος είναι αυτός ο κύριος από την διοίκηση του ας έρθει να τον ενημερώσω εγώ. Ήμουνα σίγουρος ότι μετά και από αυτό που έγινε βέβαια εκτός παιχνιδιού για το τι θα επικρατήσει στο παιχνίδι όπου στην ουσία δεν είχε και κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Για μια ακόμη φορά η ιστορική ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί έδειξε τον πραγματικό της εαυτό, όπως και στον αγώνα του κυπέλλου έτσι συνέχισε και τώρα εξυβρίζοντας άτομα από την διοίκηση του ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστές χωρίς να υπάρχει λόγος. Για μένα επειδή έχω πολλά χρόνια στο Ευρυτανικό ποδόσφαιρο αυτοί οι κύριοι κάνουν μόνο κακό στην ομάδα τους, αλλά αυτό όμως ας το καταλάβει ο Πρόεδρος της διοίκησης γιατί με αυτή την φιλοσοφία δεν πρόκειται ποτέ ο ΑΠΟΚ ύστερα από την κάμψη που έχει τα τελευταία δυο χρόνια να ξαναβρεί τα πατήματα του και να τον δούμε σε ανώτερη κατηγορία. Μέσα από αυτή την γενική εικόνα του παιχνιδιού, που το παρακολούθησε αρκετός κόσμος σήμερα θα ήθελα και πάλι να συγχαρώ ονομαστικά από αυτούς που ήταν στον πάγκο,  τον προπονητή της ομάδας τους, τον Πρόεδρο τους, τον κ. Πασσά.  Να δώσω επίσης συγχαρητήρια και σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΚ, που τα παιδιά πραγματικά σήμερα μέσα από ένα δυνατό παιχνίδι η συμπεριφορά τους ήταν άψογη ως προς τους παίκτες τους δικούς μου. Εγώ σαν προπονητής προσπαθώ και δουλεύω πάρα πολύ πάνω στην συμπεριφορά των παιδιών και είναι το πιο δύσκολο έργο που μπορεί να πετύχει ο προπονητής ιδιαίτερα σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Σήμερα επίσης όταν κάποια στιγμή προς το τέλος του παιχνιδιού με ενόχλησε η συμπεριφορά δικού μου ανθρώπου που ήταν στον πάγκο της ομάδας, που απευθυνόταν σε ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας κατευθείαν τον έδιωξα από τον πάγκο μου διότι δεν θέλω να αφήνω κανέναν, όποιος και να είναι αυτός, να χαλάει το κλίμα που εγώ προσπαθώ να δημιουργήσω μέσα σε αυτή την ομάδα. Δεν μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα καθόλου. Σκοπός μας τώρα είναι να ετοιμαστούμε όσο πιο κατάλληλα γίνεται για τον τελικό κυπέλλου και αν με την ομάδα του ΑΠΟΚ ξαναβρεθούμε στα μπαράζ η επόμενη εντολή που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές μου από μένα θα είναι να μην επέμβει κανείς ποδοσφαιριστής μου ή παράγοντας να προστατέψει ποδοσφαιριστή που θα θέλει κάποιος να βιαιοπραγήσει πάνω του. Πραγματικά θα τον αφήσω να κάνει ότι αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο και μετά ας έρθει αντιμέτωπος μέσα από την νόμιμη διαδικασία που θα ακολουθήσει διότι απαγορεύεται ρητά τόσο φίλαθλος πόσο μάλλον οι παράγοντες της κάθε ομάδας να κινούνται απειλητικά εντός αγωνιστικού χώρου, όπου αγωνιστικός χώρος για όσους δεν το γνωρίζουν είναι και τα αποδυτήρια, όπου ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα όσο και για την ανάπαυλα των ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Δεν επιτρέπεται μέσα σε αυτό τον χώρο να αγγίξει κανείς κανέναν αθλητή. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.»

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Βλάχος, Τσιλιμέκης Δ., Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Ντουφεκιάς, Κρίντας, Σαϊτης(70΄Τσίλικας), Φαρμάκης, Κουτσονίκας, Μπακαλίδης, Φλωράκης

Αίολος (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Κόκκοτος, Τριανταφυλλόπουλος, Νικολάου, Πάτρου, Γιάκος, Ράικος Ν., Τύμπας, Ηλιάδης(37΄ λ.τρ. Αζακάς), Κουρλός, Χρυσαφόπουλος Κ.(Γ)(83΄λ.τρ. Κοράκης), Χρυσικός(70΄Ζαραβέλης)

Διαιτητής: Κώστας Ξηρομερίτης(ΕΠΣ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Ηλίας Λιασκώνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)


























Ρεπορτάζ: Πάνος Ράπτης
Φωτογραφίες: Δημήτρης Κοκοτίνης