Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Μυρίκη-ΑΠΟΚ Βελούχι 1-2

Στις νίκες επέστρεψε ο ΑΠΟΚ, ο οποίος επικράτησε στο ντέρμπι 4αδας της Μυρίκης με σκορ 1-2.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/2) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας και την παρακολούθησαν περίπου 100 άτομα.
Η Μυρίκη του Λάκη Αναστασόπουλου έκανε αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στην πρώτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, όμως δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάποιο βαθμό. Οι «κόκκινοι» είχαν συνοχή στις γραμμές τους και καλή παρουσία στο ανασταλτικό κομμάτι. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις αρχές της επανάληψης ισοφάρισαν με όμορφο γκολ του αποκτήματος τους Κώστα Γιαννακόπουλου. Τελικώς δέχτηκαν και 2ο τέρμα, όμως πίεσαν και «κυνήγησαν» μέχρι το τέλος χωρίς να το καταφέρουν την ισοφάριση.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη βελτιώθηκε αισθητά σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αίολο και πήρε την πρώτη του νίκη για το 2014. Το Βελούχι είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, όμως στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να προηγηθεί. Ο Βασίλης Ντουφεκιάς σκόραρε ξανά και έδωσε προβάδισμα στο ΑΠΟΚ και ο Άλεξ Μπακαλίδης χάρισε την νίκη στην ομάδα του με γκολ στο 72ο λεπτό. Δοκάρι στο πρώτο μέρος είχε ο επιθετικός Μπάμπης Καρβέλης.
Το Βελούχι επέστρεψε στις νίκες και έφτασε τους 34 βαθμούς στην κορυφή της Α΄ ΕΠΣΕ, ενώ η Μυρίκη έχοντας ένα ματς λιγότερο έπεσε στην 4η θέση μένοντας στους 19 βαθμούς. Την επόμενη (13η) αγωνιστική ο ΑΠΟΚ παίζει στο Κερασοχώρι με το Ραπτόπουλο την Κυριακή (2/3), ενώ η Μυρίκη αγωνίζεται το Σάββατο (1/3) στο αθλητικό κέντρο με την Ποταμιά.

Περίπου 100
Το ντέρμπι μεταξύ της Μυρίκης και του ΑΠΟΚ παρακολούθησαν περίπου 100 θεατές. Έγινε κάτω από ήλιο και καλές καιρικές συνθήκες.

Ντεμπούτο για Φακίτσα


Ο πορτιέρο των «κόκκινων» Στάθης Φακίτσας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και έκανε το ντεμπούτο του. Είχε αγωνιστεί μόνο με τα Άγραφα στα προημιτελικά του κυπέλλου τον Σεπτέμβριο. Ο βασικός γκολκίπερ Στέλιος Μεριγκούνης απουσίαζε (Στον πάγκο σαν δεύτερος γκολκίπερ δηλώθηκε ο προπονητής της Μυρίκης Λάκης Αναστασόπουλος). Ο γκολκίπερ της Μυρίκης έκανε σημαντικές επεμβάσεις και ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης.

Αδερφικές «μονομαχίες»

 












4 αδέρφια βρέθηκαν σε διαφορετικά «στρατόπεδα». Αντίπαλοι τέθηκαν οι αδερφοί Ζαλοκώστα και Γενιτσαρόπουλοι. Ο Γιάννης Ζαλοκώστας (Φωτογραφία Δεξιά) αγωνίστηκε με την Μυρίκη και ο αδερφός του Δημήτρης (Φωτογραφία Αριστερά) με τον ΑΠΟΚ. Με την Μυρίκη έπαιξε και ο Κώστας Γενιτσαρόπουλος, ενώ αλλαγή με τον ΑΠΟΚ αγωνίστηκε ο αδερφός του Αλέξανδρος.


Πρώτη για Καρβέλη


Ο 27χρονος επιθετικός του Βελουχίου Μπάμπης Καρβέλης αγωνίστηκε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν με την ομάδα του Βελουχίου.

Χωρίς Φαρμάκη
Το Βελούχι στερήθηκε τις υπηρεσίες του κεντρικού αμυντικού Γιώργου Φαρμάκη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Αίολο.

Πρώτη φορά βασικός


Ο νεαρός επιθετικός Πάνος Λιάγκας (Φωτογραφία) αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα της Μυρίκης. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί μέλος και της περιφερειακής ομάδας του 6ου Ομίλου.

Πρώτο για το 2014
Η Μυρίκη αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς για το 2014.

Με τους στρατευμένους

 












Οι «κόκκινοι» είχαν στην διάθεση τους τον Χρήστο Λέρη (Φωτογραφία Αριστερά) και τον Άγγελο Παχή (Φωτογραφία Δεξιά), οι οποίοι υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία εδώ και 1 μήνα στην Λαμία. Αντίθετα ο ΑΠΟΚ στερήθηκε τις υπηρεσίες των στρατευμένων Κώστα Κρίντα και Χάρη Κουτσουπιά. Όλοι πλην του Κουτσουπιά (Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος) είναι γεννημένοι το 1995.

Ντεμπούτο με γκολ


Ο πρώην επιθετικός της Ποταμιάς Κώστας Γιαννακόπουλος (Φωτογραφία) έκανε το ντεμπούτο με την νέα του ομάδα την Μυρίκη. Μάλιστα σκόραρε και το γκολ της ισοφάρισης. Ο «τσίτας» μετακινήθηκε στους «κόκκινους» την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και για πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίζεται σε άλλη ομάδα εκτός από την Ποταμιά (Από το 2000 αγωνίζονταν για 14 συνεχόμενα χρόνια στους Μεγαλοχωρίτες).

3 νέα πρόσωπα


Ο ΑΠΟΚ είχε 3 νέα πρόσωπα στο βασικό του σχήμα σε σχέση με το ματς της 11ης αγωνιστικής απέναντι στον Αίολο. Ο Γιάννης Φλωράκης ξεκίνησε βασικούς τους Μπάμπη Καρβέλη (Πρώτη φορά φέτος), τον μέσο Δημήτρη Ζαλοκώστα και το στόπερ Πάνο Αντωνίου (Φωτογραφία). Πήραν τις θέσεις των: Γιώργου Φαρμάκη, Κώστα Κρίντα και Ζάχου Πολυτσέρη. Ο πρώτος ήταν τιμωρημένος και οι δυο τελευταίοι απουσίαζαν.

Α΄ μέρος

Υπεροχή του Βελουχίου
Ο ΑΠΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, είχε την υπεροχή, ωστόσο στις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά και χωρίς σκληρά μαρκαρίσματα.

Έκλεισε τους χώρους
Οι «κόκκινοι» του Λάκη Αναστασόπουλου ήταν πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο, ήταν μαχητικοί και έκλεισαν τους χώρους μπροστά από την εστία τους. Έπαιξαν με αντεπιθέσεις και έχασαν σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν με τον Κώστα Σταμούλη.

Διπλή χαμένη ευκαιρία


Ο ΑΠΟΚ με την συμπλήρωση του 10λεπτου απώλεσε σπουδαία διπλή ευκαιρία. Ο Άλεξ Μπακαλίδης σέντραρε από αριστερά και ο Μπάμπης Καρβέλης αφύλακτος ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε και στην συνέχεια μπλόκαρε το νέο πλασέ του Τάκη Σαϊτη (Φωτογραφία). Ο Στάθης Φακίτσας έκανε δυο σωτήριες αποκρούσεις για να κρατήσει το μηδέν.



Δήλωσε «παρών»


Η Μυρίκη στο 27ο λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία και δήλωσε «παρών», όταν ο Πάνος Αντωνίου έχασε την μπάλα από τον Κώστα Σταμούλη (Φωτογραφία), που σούταρε από τα όρια της περιοχής πάνω από την εστία του Πάνου Βλάχου.

Δοκάρι για ΑΠΟΚ
Το Βελούχι μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Μυρίκης είχε δοκάρι. Ο Χρήστος Λέρης απομάκρυνε μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα βρήκε πάνω στον Μπάμπη Καρβέλη και εν συνεχεία χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της Μυρίκης.



Οι καλύτερες φάσεις
10΄: Ο Ζαλοκώστας Δ. βρήκε τον Μπακαλίδη που σέντραρε από αριστερά μέσα από την περιοχή, ο Καρβέλης πλάσαρε αφύλακτος και ο Φακίτσας απέκρουσε στην αριστερή του γωνία και το νέο σουτ του Σαϊτη απέκρουσε σωτήρια εξ επαφής ο γκολκίπερ των γηπεδούχων στην αριστερή του γωνία.
16΄: Ο Σαϊτης με μπαλιά βρήκε τον Μπακαλίδη μέσα στην περιοχή και αριστερά, ο οποίος σούταρε και ο Φακίτσας απέκρουσε όμορφα.
19΄: Μετά από όμορφη ανάπτυξη της Μυρίκης, ο Παχής σέντραρε από αριστερά και ο Ντουφεκιάς απέκρουσε σε κόρνερ προ του Ζαλοκώστα Ι.
20΄: Ο Μπακαλίδης έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο Αντωνίου πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και ο τερματοφύλακας της Μυρίκης απέκρουσε σε κόρνερ από το κέντρο της εστίας.
27΄: Μετά από τραγικό λάθος του Αντωνίου ο Σταμούλης, έκλεψε την μπάλα και σούταρε μόνος του μέσα από την περιοχή πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βελουχίου.
34΄: Ο Λέρης απομάκρυνε την μπάλα από την μικρή περιοχή, αυτή κόντραρε στον Καρβέλη και χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της Μυρίκης.

Β΄ μέρος

Πρώτη Μπάμπε


Την πρώτη του συμμετοχή με τον ΑΠΟΚ έκανε ο 20χρονος Κυριάκος Μπάμπε, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο 45λεπτο. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον ΑΠΟΚ τον περασμένο Γενάρη από τον Α.Ο. Βύρωνα και είναι φοιτητής στο ΤΕΙ Καρπενησίου.

Έναρξη με γκολ


Το Βελούχι κατάφερε μόλις στο 2ο λεπτό της επανάληψης να προηγηθεί. Ο Πάνος Κουτσονίκας εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Βασίλης Ντουφεκιάς (Φωτογραφία) με κεφαλιά στο κέντρο του τέρματος άνοιξε το σκορ (0-1). Ο «Ντούφ» σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς και έχει πλέον 2 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.




Κοντά σε δεύτερο
Τρία λεπτά αργότερα ο ΑΠΟΚ έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν ο Δημήτρης Ζαλοκώστας σέντραρε και το πλασέ του Μπάμπη Καρβέλη απέκρουσε με τα πόδια ο πορτιέρο της Μυρίκης.




Ζήτησε αλλαγή


Στο 67ο λεπτό ο στόπερ Κώστας Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία) ένοιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή, αποχωρώντας από το ματς. Την θέση του πήρε ο Γιώργος Κορέντζελος.



Με όμορφο τέρμα του Γιαννακόπουλου
Η Μυρίκη δεν το έβαλε κάτω και στο 69ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση με ένα όμορφο τέρμα του  νέου επιθετικού της Κώστα Γιαννακόπουλου. Ο Πάνος Λιάγκας τον τροφοδότησε το πρώτο σουτ του Κώστα Γιαννακόπουλου κόντραρε και ο ίδιος με νέο ψηλοκρεμαστό σουτ από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής του ΑΠΟΚ έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Ο Γιαννακόπουλος πέτυχε το 3ο του φετινό γκολ (Έχει σκοράρει 2 με την Ποταμιά) στο πρωτάθλημα και το 1ο του με την Μυρίκη. Είχε σκοράρει με την Ποταμιά και ενάντια στην Μυρίκη στον 1ο γύρο της Α΄ ΕΠΣΝΕ.




Άμεση απάντηση-20ο τέρμα


Η χαρά των πρωταθλητών κράτησε μόλις 2 λεπτά, αφού ο δαιμόνιος Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία) έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια πέρασε τους πάντες και με χαμηλό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της Μυρίκης και έγραψε το τελικό 1-2. Ο «Μπάκα» επέστρεψε στα γκολ και πέτυχε το 20ο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα.


Έπεσε ο ρυθμός
Μετά το 2ο γκολ του ΑΠΟΚ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το Βελούχι διατήρησε μέχρι το τέλος το υπέρ του σκορ.

Διαμαρτυρήθηκε ο Coach


Στο 83ο λεπτό ο προπονητής του ΑΠΟΚ Γιάννης Φλωράκης διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Νεκτάριο Χρυσαφόπουλο (Φωτογραφία). Ο ρέφερι ζήτησε να απομακρυνθεί εκτός αγωνιστικού χώρου, κάτι όμως που δεν έγινε.



Προσπάθησε για την ισοφάριση


Η Μυρίκη προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό να φτάσει στην ισοφάριση. Άφησε για ακόμη μια φορά αρκετούς χώρους στον ΑΠΟΚ, ωστόσο δεν δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις, όπως έγινε στο ματς του 1ου γύρου. Ο Βασίλης Συγκελόπουλος (Φωτογραφία) απέκρουσε το πλασέ του Κώστα Γιαννακόπουλου προ της γραμμής του τέρματος και έπειτα η κεφαλιά του Γιάννη Κρασιά από φάουλ του Άρη Σιταρά πέρασε άουτ.




Νικήθηκε ο Α. Γενιτσαρόπουλος
Στις καθυστερήσεις του ματς ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος μπήκε στην περιοχή τετ α τετ από αριστερά, πλάσαρε και ο γκολκίπερ Στάθης Φακίτσας απέκρουσε με τα πόδια.


Οι καλύτερες φάσεις
47΄: Ο Κουτσονίκας εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Ντουφεκιάς πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά από κοντά στο κέντρο του τέρματος άνοιξε το σκορ (0-1).
50΄: Ο Σαϊτης τροφοδότησε τον Ζαλοκώστα Δ. από δεξιά, αυτός σέντραρε και το εξ επαφής πλασέ του Καρβέλη απέκρουσε με τα πόδια ο Φακίτσας.
58΄: Ο Κουτσονίκας επωφελήθηκε μετά από λάθος του Γενιτσαρόπουλου Κ. σέντραρε αριστερά και το γυριστό σουτ του Καρβέλη κόντραρε στο Γκορόγια και κατέληξε κόρνερ.
69΄: Ο Λιάγκας πάσαρε στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος σούταρε από δεξιά η μπάλα κόντραρε και σε δεύτερο χρόνο με όμορφο ψηλοκρεμαστό τεχνικό σουτ από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βελουχίου.
71΄: Ο Μπακαλίδης έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια από τον άξονα πέρασε 3-4 αντιπάλους και με χαμηλό σουτ από το ύψος της περιοχής στην δεξιά γωνία της Μυρίκης διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
79΄: Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του ΑΠΟΚ το σουτ του Γιαννακόπουλου από δεξιά απέκρουσε στο πρώτο δοκάρι ο Συγκελόπουλος μαζί με τον τερματοφύλακα Βλάχο.
87΄: Κοντινό χτύπημα φάουλ του Ζαλοκώστα Ι. απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΚ.
89΄: Ο Σιταράς Α. εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και η κεφαλιά του Κρασιά πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.
94΄: Ο Βλάχος με βολέ βρήκε τον Μπακαλίδη, ο οποίος τροφοδότησε τον Γενιτσαρόπουλο Α., ο οποίος μπήκε από αριστερά τετ α τετ με τον Φακίτσα στην περιοχή της Μυρίκης και ο γκολκίπερ απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ το πλασέ του παίκτη του ΑΠΟΚ.

Κίτρινες Κάρτες
Ζαλοκώστας Ι., Λέρης, Γιαννακόπουλος, Γκορόγιας, Συγκελόπουλος, Μπάμπε

Διακριθέντες
Μυρίκη:  Φακίτσας, Ζαλοκώστας Ι.,  Γιαννακόπουλος
ΑΠΟΚ Βελούχι: Τσιλιμέκης, Ντουφεκιάς, Ζαλοκώστας Δ., Μπακαλίδης

Δηλώσεις Προπονητών

Λάκης Αναστασόπουλος(Μυρίκη): «Μετά από 3 μήνες αποχής από επίσημο αγώνα νομίζω ότι η ομάδα μου στάθηκε πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι, με καλές άμυνες, με πρεσάρισμα, κλέβοντας μπάλες, αλλά και χωρίς καλή κυκλοφορία. Δεχτήκαμε γκολ από ένα στημένο και από ότι μου έχουν πει προήλθε από φάουλ σε αμυντικό μας. Καταφέραμε όμως και φέραμε το παιχνίδι στα ίσα και σε μια αδράνεια πήρε κεφάλι ο αντίπαλος. Θεωρώ ότι μετά ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν σύμφωνα με τις ευκαιρίες που χάσαμε να πάρουμε το Χ. Έχουμε δυο ήττες παίζοντας με τον πρώτο, όπως και με τον δεύτερο, δικαιολογημένα είμαστε η 3η ομάδα της βαθμολογίας. Η ομάδα μου νομίζω ότι έχει την δυνατότητα εάν είμαστε στο γήπεδο να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη στα μπαράζ. Αξιόλογη ομάδα έχουμε, παίζοντας στην 11αδα με δυο 20αρηδες, δυο 16αρηδες και έναν 14αρη, δεν μπορεί να μην είμαι ικανοποιημένος από την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς σαν σύνολο. Τα προβλήματα τα ξέρουμε και προσπαθούμε να τα λύσουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και θέλω να πω ότι ο ΑΠΟΚ νομίζω ότι είναι δίκαια στην πρώτη θέση και πιστεύω να τον συναντήσω στον τελικό.»

Γιάννης Φλωράκης (ΑΠΟΚ Βελούχι): « Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και για τις δυο ομάδες, έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι και χαθήκανε ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές. Πιστεύω ότι η ομάδα μου παρουσιάστηκε καλύτερη από το προηγούμενο παιχνίδι, κάναμε και κάποιες αλλαγές, δοκιμάσαμε και κάποια καινούργια παιδιά, όπως ο Κυριάκος Μπάμπε που είχε σήμερα την πρώτη του συμμετοχή. Μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος απλά θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες γιατί πάντα τον πρώτο όλοι θέλουν να τον κερδίζουν και όταν δεν παίζει καλά έχουν να πουν κάτι για την ομάδα. Η ομάδα του ΑΠΟΚ θέλω να πω ότι είναι δεμένη, είναι ιστορική ομάδα, πρωταγωνιστεί χρόνια στο ποδόσφαιρο εδώ της Ευρυτανίας θα ήθελα να δείχνουν ορισμένες ομάδες ,και δεν μιλάω για την ομάδα της Μυρίκης, μεγαλύτερο σεβασμό. Κάποιοι συγκεκριμένοι παράγοντες είτε είναι προπονητές είτε ποδοσφαιριστές είτε διοικούντες θα πρέπει να δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό στην ιστορία του ΑΠΟΚ. Μπορούν να λένε για μένα ότι θέλουν, για κάποιους συγκεκριμένα ότι θέλουν. Απλά δεν μπορούν να σπιλώνουν την ιστορία του ΑΠΟΚ και ούτε πιστεύω ότι έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Μυρίκης για την εμφάνιση είναι μια νεανική ομάδα και ήταν πάρα πολύ καλή σήμερα και τις εύχομαι καλή συνέχεια.»

Συνθέσεις Ομάδων

Μυρίκη(Λάκης Αναστασόπουλος): Φακίτσας, Φούκας Α., Παχής(57΄Γκορόγιας), Γενιτσαρόπουλος Κ.(67΄Κορέντζελος), Ζαλοκώστας Ι., Κρασιάς, Σταμούλης(73΄Τσίπρας), Λέρης, Σιταράς Α., Λιάγκας Π., Γιαννακόπουλος

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Βλάχος, Τσιλιμέκης Δ., Συγκελόπουλος, Αντωνίου, Ντουφεκιάς, Κουτσονίκας, Σαϊτης(90΄Σερπανος), Ζαλοκώστας Δ., Καρβέλης(70΄Γενιτσαρόπουλος Α.), Μπακαλίδης, Φλωράκης (46΄Μπάμπε)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Βασίλης Ίβρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
































Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Δημήτρης Κοκοτίνης