Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΛ Κερασοχωρίου-ΓΕΛ Καρπενησίου 2-0

Την πρωτιά στα αγόρια κατέκτησε το Γενικό Λύκειο Κερασοχωρίου, καθώς νίκησε με 2-0 στα σετ το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου.
Ο τελικός σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ αγοριών πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου στις 3.30 το μεσημέρι της Πέμπτης (27/2).
Το Γενικό Λύκειο Κερασοχωρίου υπό την άψογη καθοδήγηση του Γιάννη Τσουκανάρα πήρε μια σπουδαία νίκη και κατέκτησε το κύπελλο. Ήταν καλύτερο στο 1ο σετ και στο δεύτερο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να αντιδράσει σωστά σε κρίσιμο χρονικό σημείο και να κάνει την ανατροπή.
Το ΓΕΛ Καρπενησίου και φέτος ηττήθηκε στον τελικό του βόλεϊ από μια ομάδα από την περιφέρεια. Πέρυσι είχε χάσει από την Γρανίτσα. Η ομάδα του Χρήστου Αρμάγου άργησε να μπει στο ματς και το έκανε στο δεύτερο σετ, όμως στα μισά του έμεινε πίσω στο σκορ και εκεί έσβησαν οι ελπίδες για την ισοφάριση.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί
Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Λυκείου Κερασοχωρίου πανηγύρισαν μαζί με τους συμμαθητές τους έξαλλα την επιτυχία τους.



Απονομή στον Δ.Μακρή
Το κύπελλο του νικητή σήκωσε ο αρχηγός του ΓΕΛ Κερασοχωρίου Δημήτρης Μακρής, υπό τις ιαχές των συμπαικτών του. Την απονομή έκανε ο Κωνσταντίνος Πασσιάς.



Τα σετ
25-21, 25-21

Συνθέσεις Ομάδων

Γενικό Λύκειο Κερασοχωρίου (Γιάννης Τσουκανάρας): Γερονίκος Π., Μακρής Δ., Λάππας, Γκαρίλας, Γερονίκος Χ., Μακρής Β., Κουρκουβής Β., Νορέτσι, Κουρκουβής Χ., Κουτσιούμπας, Γκαλιμάνης, Ντάλλας

Γενικό Λύκειο Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Γαλανός, Κατσαρός, Νούλας, Στόκας, Ζαχαρόπουλος, Τσάμης, Καρατσίκης, Τσάκνης, Κοτρώνης, Γενιτσαρόπουλος, Τσάλτας, Τάκης

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Πασσιάς & Χρήστος Λιάγκος

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος