Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΛ Καρπενησίου-ΓΕΛ Γρανίτσας 2-0

Στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ προκρίθηκε το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου στα κορίτσια μετά την νίκη του με 2-0 επί της Γρανίτσας.
Ο ημιτελικός του σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ κοριτσιών πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης (27/2).
Το ΓΕΛ του Χρήστου Αρμάγου ξεπέρασε εύκολα και το επόμενο εμπόδιο που βρήκε στον δρόμο του και επικράτησε με 2-0 της Γρανίτσας. Πήρε εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό έχοντας και σε αυτό το ματς κορυφαία την Ιουλία Κοσμά.
Το Γενικό Λύκειο Γρανίτσας κατέβηκε υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιώργου Κεχριμπάρη και προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικό και να κάνει μια καλή εμφάνιση. Οι νεαρές αθλήτριες ηττήθηκαν εύκολα και στα δυο σετ και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον τελικό του πρωταθλήματος.

Τα σετ
25-12, 25-13

Συνθέσεις Ομάδων

Γενικό Λύκειο Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Κόκκοτου, Παπαγεωργίου, Κατσούδα, Γιαννιώτη, Καρυώτη, Νούλα, Κοσμά, Σιακαμπέτη, Παρμάκη, Δροσίνη, Τσούμα, Κυλλή

Γενικό Λύκειο Γρανίτσας (Γιώργος Κεχριμπάρης): Καρδαμπίκη, Γκιόλια Γ., Σιαλμά, Τσιαμάκη, Τζερεμέ, Παπαδημητρίου, Γκιόλια Δ., Ματσούκα, Κονδύλη, Κουτσοκώστα

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Πασσιάς & Χρήστος Λιάγκος

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος