Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πρώτο ροζ φύλλο για τον Αίαντα-2η ήττα για τον Μώλο

Ο Αίαντας Μοσχοχωρίου κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ, καθώς νίκησε με ανατροπή στο σκορ τον Μώλο με 66-61.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (2/2) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΔΑΚ Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο και άρχισε στις 4 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Αίαντας Μοσχοχωρίου του Άρη Κατσούλα ανέβασε την απόδοση του στην 3η και στην  4η περίοδο, όπου το -10 του πρώτου ημιχρόνου ανατράπηκε. Η ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις και την 3η αγωνιστική και «χαμογέλασε» στο φινάλε κατακτώντας τους 2 βαθμούς της νίκης.
Ο Μώλος του Κωνσταντίνου Σεβαστόπουλου παρότι ξεκίνησε καλύτερα το ματς και ήταν μπροστά στο σκορ δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Γνώρισε την 2η ήττα του στο πρωτάθλημα. Ο Χρήστος Βλασσόπουλος σκόραρε 31 πόντους, όμως αυτοί δεν ήταν αρκετοί ώστε η ομάδα του να φύγει με το διπλό από το Χαλκιοπούλειο.
Το Μοσχοχώρι πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τα Φάλαρα και βρίσκεται στην 2η θέση με 3 βαθμούς. Ο Μώλος ηττήθηκε ξανά εκτός έδρας και έχει 2 βαθμούς βρισκόμενος στην τελευταία 5η θέση. Την επόμενη (4η) αγωνιστική το Μοσχοχώρι θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι για να παίξει με τον Άτλαντα και ο Μώλος θα κάνει το ρεπό του.

Ήττες εκτός
Ο Μώλος έχει αγωνιστεί μόνο εκτός έδρας και μετράει 2 ισάριθμες ήττες. Έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού το ματς με τον Άρη Σπερχειάδας για την 2η αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών.

1η νίκη
Το Μοσχοχώρι πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα παίζοντας ανά διαστήματα καλό μπάσκετ.

Μοιράστηκε το σκοράρισμα
Για τους νικητές το σκοράρισμα μοιράστηκε σε 4 παίκτες. Ο Δημήτρης Μπέλλης στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα σκόραρε 15 πόντους, ο Δημήτρης Χαλλής, ο Πρόδρομος Αργυρόπουλος και ο Βασίλης Τσούκας σκόραραν από 12. Η απόδοση των αθλητών έπαιξε σημαντικό ρόλο στην νίκη του Αίαντα.

31αρης ο Βλασσόπουλος
Ο Χρήστος Βλασσόπουλος του Μώλου ήταν εντυπωσιακός και σε αυτό το ματς σκοράροντας μάλιστα 31 πόντους. Στους 13 ακολούθησε ο σέντερ Γιώργος Γρίβας.

5 έξω με φάουλ
Συνολικά 5 παίκτες συμπλήρωσαν 5 φάουλ και αποχώρησαν πρόωρα από το παιχνίδι. Πρόκειται για τους: Δημήτρη Μπέλλη, Θανάση Δρίβα, Δημήτρη Παναγιωτακόπουλο (Αίας Μοσχοχωρίου), Χρήστος Βλασσόπουλος και Γιώργος Ντρέκης (Μώλος).

Τα δεκάλεπτα
13-13, 25-35, 42-47, 66-61

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου (Άρης Κατσούλας): Μετεντές, Τσούκας 12, Στεργίου, Αργυρόπουλος 12, Μπέλλης 15, Δρίβας 2, Χαλλής 12, Νιώρας, Τσόγκας Ε. 6(2), Παναγιωτακόπουλος 3(1), Κρουστάλλης 4

Α.Ο. Μώλος (Κωνσταντίνος Σεβαστόπουλος): Ζαχαρόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Βούλγαρης, Βλασσόπουλος 31, Ντρέκης, Καντερές 10(1), Χαϊτα Κ. 3, Χαϊτα Β., Καίσαρης 1, Γρίβας 13, Μακρυγιάννης, Πισλής 3

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς &Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλλαντζής & Κωνσταντίνος Κονδυλόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

* Ευχαριστούμε τον Πρόδρομο Αργυρόπουλο για την παραχώρηση του φύλλου αγώνα.
Φωτογραφία Αρχείου: stilida.com