Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Με στόχο το 3Χ3 ο Άτλας υποδέχεται το Μοσχοχώρι

Το 2ο εντός έδρας ματς θα δώσει το Σάββατο η ομάδα του Άτλαντα, η οποία υποδέχεται τον Αίαντα Μοσχοχωρίου. Η ομάδα του Καρπενησίου θα επιδιώξει να κάνει το 3 στα 3.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο (8/2) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άτλας ανέβηκε στην κορυφή του Ομίλου και εκεί θέλει να παραμείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Επόμενο «εμπόδιο» στην πορεία των Καρπενησιωτών είναι το Μοσχοχώρι. Η ομάδα βελτίωσε αρκετά την απόδοση της και πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στην Σπερχειάδα επί του τοπικού Άρη.
Ο Αίας προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του Μώλου και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από το Χαλκιοπούλειο. Θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό άγχος. Οι Φθιωτοί αποτελούν ομάδα συνόλου και έχουν 3-4 αθλητές, οι οποίοι επωμίζονται το βάρος στο σκοράρισμα.
Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου την Κυριακή (9/2) στις 1 το μεσημέρι στο Γυμνάσιο Μώλου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τα Φάλαρα.

3 προπονήσεις
Και αυτή την εβδομάδα ο Άτλαντας πραγματοποίησε 3 προπονήσεις. Οι αθλητές της ομάδας προπονήθηκαν την Δευτέρα (3/2), την Τετάρτη (5/2) και σήμερα το βράδυ Παρασκευή (7/2). Οι προπονήσεις έγιναν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου.

Με νέες εμφανίσεις
Οι Καρπενησιώτες θα αγωνιστούν με καινούργιες εμφανίσεις, οι οποίες ευελπιστούν να είναι «γούρικες» και να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί.

Κάλεσμα στους φιλάθλους
Οι άνθρωποι του Άτλαντα περιμένουν και σε αυτό το ματς την στήριξη των φιλάθλων της πόλης και καλούν όσους επιθυμούν να έρθουν το Σάββατο στο κλειστό. Αν αναλογιστούμε ότι την ίδια ώρα δεν υπάρχει άλλη επίσημη αθλητική αναμέτρηση ο αγώνας αναμένεται να προσελκύσει ξανά αρκετό κόσμο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης Αγωνιστικής της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)  8/9-2-2014

Γ.Σ. Άτλας-Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου 8-2-2014 Κλειστό Γήπεδο Καρπενησίου 15:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς &Εύβοιας)
Κριτές: Λίλα Κλαουδάτου & Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Α.Ο. Μώλος-Γ.Σ. Τα Φάλαρα 9-2-2014 Γήπεδο Μώλου 13:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Γιώργος Ζάχος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Δημήτρης Γλωσσόπουλος & Διονύσης Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)










Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος