Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Αίολος-Ποταμιά 6-1

Συντριπτικός ήταν ο Αίολος, που με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση του έπιασε πολύ καλή απόδοση και επιβλήθηκε της Ποταμιάς με σκορ 6-1.
Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο (22/2) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου άρχισε στις 3 το μεσημέρι και ήταν στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας. Τον παρακολούθησαν περίπου 100 με 120 φίλαθλοι και έγινε κάτω από συννεφιά.
Ο Αίολος του Γιώργου Χρυσαφόπουλου είχε την κυριαρχία σχεδόν σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, αν και είχε αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο απέδωσαν τα αναμενόμενα και η ομάδα έπαιξε όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο, σκοράροντας συνολικά 6 φορές. Χατ-τρικ σημείωσε ο φορ Δημήτρης Κουρλός και από 1 φορά σκόραραν οι: Κώστας Καββαδίας, Κώστας Χρυσαφόπουλος και Χάρης Ζαραβέλης.
Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και είχε αρκετά κενά στην άμυνα της. Δεν κατάφερε να κλείσει τον αντίπαλο και η εστία της «παραβιάστηκε» 6 φορές και απειλήθηκε σε αρκετές ακόμη περιπτώσεις. Οι Μεγαλοχωρίτες ισορρόπησαν μόνο στις αρχές της επανάληψης για 15 περίπου λεπτά, όταν και μείωσαν σε 3-1 με γκολ του Ντίνου Γιαννόπουλου.  Η ομάδα μετά την ήττα της έμεινε και μαθηματικά εκτός των μπαράζ.
Ο Αίολος παρέμεινε στην 2η θέση και έφτασε τους 26 βαθμούς, ενώ η Ποταμιά είναι στην 5η θέση με 13 πόντους. Την επόμενη (13η) αγωνιστική ο Αίολος υποδέχεται την Κυριακή (2/3) των Αποκριών στις 3 το μεσημέρι την Φραγκίστα στο Δημοτικό στάδιο, ενώ η Ποταμιά την προηγούμενη μέρα αγωνίζεται στο αθλητικό κέντρο με την Μυρίκη.

Περισσότεροι από 100
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 φίλαθλοι, καθώς στο Καρπενήσι διεξήχθη το Σάββατο μόλις 1 αναμέτρηση.


Εκτός μπαράζ
Η Ποταμιά είναι και μαθηματικά εκτός 4αδας μετά την ήττα της από τον Αίολο. Απέχει 6 βαθμούς από την 4η Μυρίκη και το πρωτάθλημα θέλει δυο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί.

Ανέβηκε στα 9


Ο ταλαντούχος 26χρονος επιθετικός του Αίολου Δημήτρης Κουρλός (Φωτογραφία) σκόραρε χατ-τρικ. Έφτασε συνολικά τα 9 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και έχει 10 λιγότερα από τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Άλεξ Μπακαλίδη.

Ντεμπούτο με γκολ στην Α΄ ΕΠΣΝΕ


Ο 16χρονος μέσος Κώστας Καββαδίας (Φωτογραφία) του Αίολου αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την νέα  του ομάδα  και σκόραρε το 1ο του τέρμα στο 16ο λεπτό. Ο πρώην παίκτης της Αναγέννησης Παλαιοκατούνας παράλληλα έκανε την πρώτη του συμμετοχή στην Α΄ κατηγορία. Ήταν βασικό στέλεχος της μικτής νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Ο Καββαδίας «μετακινήθηκε» στον Αίολο την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Με 13αδα
Ο Αίολος είχε πολλά προβλήματα και πάρα πολλές απουσίες. Ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος είχε στην διάθεση του μόλις 13 ποδοσφαιριστές. Αντίθετα ο Δημήτρης Τσιγαρίδας είχε στην διάθεση του 15 ποδοσφαιριστές (Στον πάγκο έμειναν οι: Γιώργος Πλεξίδας και Γιάννης Γκορόγιας).

5 αλλαγές

 












Ο Αίολος έδειξε ότι διαθέτει αρκετό βάθος και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν αισθητά την ομάδα. Η ομάδα είχε 5 αλλαγές στην 11αδα της σε σχέση με το ματς με τον ΑΠΟΚ το περασμένο Σάββατο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο 17χρονος Πάνος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά), στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο 23χρονος Πάνος Αζακάς (Φωτογραφία Κέντρο), στο κέντρο στα αμυντικά χαφ αγωνίστηκε ο 24χρονος Χάρης Ζαραβέλης, ενώ στην μεσαία γραμμή αριστερά ήταν ο Κώστας Καββαδίας και σε θέση κεντρικού έκανε το ντεμπούτο του με τον Αίολο σε επίσημο ματς ο Κώστας Μπουμπουρής (Ανήμερα των 30του γενεθλίων). Πήραν τις θέσεις των: Γιάννη Ηλιάδη, Γιώργου Γιάκου, Δημήτρη Τύμπα, Μάκη Χρυσικού και Νίκου Νικολάου. Πλην του Χρυσικού οι υπόλοιποι 4 δεν ήταν στο γήπεδο.

3 διαφοροποιήσεις

 
Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας παρέταξε την Ποταμιά με 3 διαφοροποιήσεις στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το ματς με τα Άγραφα. Στην επίθεση αγωνίστηκε ο 25χρονος Κώστας Μπούρας (Φωτογραφία Αριστερά, Πρώτη φορά αγωνίστηκε για φέτος), αριστερά στο κέντρο ξεκίνησε ο 22χρονος Σπύρος Ξαγάρας (Φωτογραφία Δεξιά) και δεξιά στην μεσαία γραμμή έπαιξε ο 27χρονος Γιώργος Μπούρας (Φωτογραφία Κέντρο). Αντικατέστησαν τους: Σπύρο Πατρώνη, Λάμπρο Φλωράκη που απουσίαζαν και τον Κύπριο Νεόφυτου Νεοφύτου, που χρησιμοποιήθηκε σαν αλλαγή.

Τελευταίο του ματς
Ο ταμίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας Θανάσης Τσατσαράγκος ήταν για τελευταία φορά παρατηρητής αγώνα . Την Τετάρτη (26/2) θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΣΕ με τον ταμία να μην είναι υποψήφιος διότι δεν βρήκε ομάδα να τον προτείνει.


Α΄ μέρος

Πλήρης υπεροχή
Κυριάρχησε κατά κράτος στο πρώτο 45λεπτο ο Αίολος, ο οποίος προηγήθηκε γρήγορα με 2-0. Εν συνεχεία έριξε «στροφές» και σκόραρε για 3η φορά με την συμπλήρωση του 45΄ λεπτού.

Έναρξη και 1-0
Περίπου 90 δευτερόλεπτα από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Λάμπρου Κολοκώτσιου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κώστας Μπουμπουρής με όμορφη ψηλοκρεμαστή μπαλιά βρήκε τον Δημήτρη Κουρλό, ο οποίος αφύλακτος από τα όρια της περιοχής πλάσαρε στην έξοδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1-0.




Από χίλια κύματα…το 1ο του τέρμα
Με περιπετειώδη τρόπο ο 16χρονος Κώστας Καββαδίας πέτυχε το «παρθενικό» του τέρμα στην Α΄ Ευρυτανίας στην 1η του συμμετοχή. Στο 15ο λεπτό ο Δημήτρης Κουρλός τον έβγαλε «φάτσα» με τον αντίπαλο γκολκίπερ, όμως το σουτ του αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό το κόρνερ εκτέλεσε από αριστερά ο Κώστας Χρυσαφόπουλος και η κεφαλιά του Κώστας Καββαδία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία μετά από υπόδειξη του βοηθού Στέλιου Σώμαλη καταμετρήθηκε το γκολ (2-0).




Διαμαρτυρίες στον βοηθό


Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον δεύτερο βοηθό Στέλιο Σώμαλη (Φωτογραφία, Έδειξε σέντρα με καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων), θεωρώντας ότι η μπάλα δεν πέρασε ποτέ ολόκληρη την γραμμή του τέρματος.


Δοκάρι ο «Ζάρα»


Ο Χάρης Ζαραβέλης (Φωτογραφία) στην 1η του συμμετοχή ως βασικός για φέτος στον Αίολο είχε δοκάρι στο 44ο λεπτό. Ο Δημήτρης Κουρλός έκανε όμορφη προσπάθεια από αριστερά, όμως το σουτ του ανακόπηκε από τους αμυντικούς και στην συνέχεια ο Ζαραβέλης σούταρε από το ύψος του πέναλτι ανενόχλητος με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.



«Εκτέλεσε» για 2η φορά
Με την συμπλήρωση του 45ου λεπτού ο Δημήτρης Κουρλός πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα. Ο Ρέμμους Πάτρου τον έβγαλε στην πλάτη της άμυνας αφύλακτο και αυτός πλάσαρε τον Αλέκο Κόκκοτα στην αριστερή του γωνία για το 3-0.



Εκτέθηκε στην άμυνα
Η Ποταμιά στο πρώτο μέρος ήταν ανύπαρκτη επιθετικά, αφού δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία μπροστά από την εστία του αντιπάλου. Ήταν κακή και στην αμυντική της λειτουργία, αφού το τεχνητό οφσάιντ που προσπάθησε να παίξει την εξέθεσε σε πολλές περιπτώσεις.

Οι καλύτερες φάσεις
2΄: Ο Μπουμπουρής με «γλυκιά» ψηλοκρεμαστή μπαλιά έβγαλε τον Κουρλό απέναντι στον Κόκκοτα, ο οποίος τον πλάσαρε στην έξοδο από το ύψος της περιοχής στην δεξιά του γωνία και άνοιξε το σκορ (1-0).
10΄: Ο Χρυσαφόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά ο Ζαραβέλης γύρισε προς τον Μπουμπουρή, που από κοντά έκανε την προβολή, η οποία έφυγε ψηλά άουτ.
13΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος σέντραρε από τα δεξιά και η κεφαλιά του Κουρλού πέρασε πάνω από την εστία του Κόκκοτα.
15΄: Ο Χρυσαφόπουλος βρήκε τον Κουρλό, ο οποίος έδωσε στον Καββαδία, που εξ επαφής σούταρε και ο Κόκκοτας απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
16΄: Το κόρνερ εκτελεί από αριστερά ο Χρυσαφόπουλος, ο Καββαδίας έκανε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι έσκασε στο έδαφος και μετά από υπόδειξη του βοηθού Σώμαλη μέτρησε το γκολ για το 2-0.
35΄: Ο Χρυσαφόπουλος έδωσε στον Κουρλό, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κόκκοτας και στην συνέχεια ο Ράικος έκανε επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ της Ποταμιάς.
44΄: Ο Κουρλός έκανε έξοχη ενέργεια από αριστερά, σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στους αμυντικούς και στην επαναφορά το σουτ του Ζαραβέλη από το ύψος του πέναλτι χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
45΄: Ο Πάτρου έβγαλε με μπαλιά τον Κουρλό στην πλάτη της άμυνας, ο οποίος με χαμηλό πλασέ στην αριστερή γωνία της Ποταμιάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Β΄ μέρος

Έπαιξε ελεύθερα
Ο Αίολος παίζοντας ελεύθερα κα χωρίς άγχος τέλειωσε όμορφα αρκετές επιθέσεις. Δεν κατέβασε «στροφές» ούτε στα τελευταία λεπτά του ματς και σκόραρε και στην επανάληψη άλλες 3 φορές.

Μεγάλη στιγμή για 4ο
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Αίολος έχασε σπουδαία στιγμή να σκοράρει για 4η φορά στο ματς. Ο Δημήτρης Κουρλός έβγαλε τον Κώστα Χρυσαφόπουλο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, όμως το πλασέ του μπλόκαρε ο Αλέκος Κόκκοτας.



Συνδυάστηκαν οι αλλαγές


Στο 51ο λεπτό η Ποταμιά μείωσε το σκορ, όταν συνδυάστηκαν οι δυο αλλαγές που μπήκαν στο ματς στο ημίχρονο. Ο δεξιός «οπισθοφύλακας» Νίκος Μαντζιούτας σέντραρε από δεξιά, ο Αλέκος Οικονόμου γύρισε προ του Θεοδόση Κόκκοτου και ο Ντίνος Γιαννόπουλος (Φωτογραφία) εύκολα από κοντά με πλασέ μείωσε σε 3-1. Ο Μεσολογγίτης επιθετικός πέτυχε το 3ο του φετινό γκολ στην Α΄ Ευρυτανίας.


Πιο κινητική επιθετικά
Η Ποταμιά ήταν πιο κινητική στην επίθεση και κατάφερε να μειώσει το σκορ και να απειλήσει σε 2-3 ακόμη περιπτώσεις με τον Κύπριο Νεόφυτο Νεοφύτου και τον Δημήτρη Νάσιο. Τα δυο γκολ στα τελευταία λεπτά διεύρυναν το σκορ και έφεραν μια βαριά ήττα της ομάδας.

Χατ-τρικ από την «άσπρη βούλα»
Ο Δημήτρης Κουρλός σκόραρε το 3ο του τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 62ο λεπτό. Ο Κώστας Χρυσαφόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από το ψηλόσωμο στόπερ Γιώργος Γκορόγια. Ο Δημήτρης Κουρλός εκτέλεσε χαμηλά στην αριστερή γωνία και πέτυχε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το 4-1. Ο Κουρλός έφτασε τα 9 τέρματα στο πρωτάθλημα.



Ζήτησε και 2ο πέναλτι
Η ομάδα του Προφήτη Ηλία «φώναξε» για άλλο ένα πέναλτι στο 71΄ όταν ο Κώστας Χρυσαφόπουλος έπεσε στο έδαφος από κράτημα του Κώστα Μαντζιούτα. Ο ρέφερι Λάμπρος Κολοκώτσιος θεώρησε ότι δεν υπήρχε κάποια παράβαση και άφησε το ματς να συνεχιστεί.

Νέα χαμένη στιγμή


Ο μέσος Κώστας Μπουμπουρής (Φωτογραφία) δεν μπόρεσε να συνδυάσει τα 30στα του γενέθλια με ένα γκολ. Στο 74΄ ο Νίκος Ράικος τον τροφοδότησε και αυτός σούταρε από το ύψος του πέναλτι μόλις άουτ από το αριστερό «παραθυράκι» της Ποταμιάς.



Έκλεισε στα 6


Ο «χορός» των τερμάτων για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε, οι οποίοι σκόραραν ακόμη δυο φορές. Στο 86΄ ο Κώστας Χρυσαφόπουλος (Φωτογραφία) με καταπληκτικό ξαφνικό σουτ από τα 30 με 35 μέτρα έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της Ποταμιάς γράφοντας το 5-1 και σκοράροντας ένα υπέροχο γκολ, που ήταν το 5ο του φετινό στο πρωτάθλημα. Στο 1α λεπτά των καθυστερήσεων ο Μάκης Χρυσικός έκανε την μακρινή μπαλιά για τον Κώστα Μπουμπουρή, ο οποίος γύρισε στον Χάρη Ζαραβέλη, που με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία της Ποταμιάς σκόραρε το τελικό 6-1. Ο «Ζάρα» πέτυχε το 1ο του γκολ στην 2η συμμετοχή με τον Αίολο φέτος.




Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Ο Κουρλός έβγαλε με κάθετη τον Χρυσαφόπουλο τετ-α-τετ με τον Κόκκοτα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής πλάσαρε αδύναμα και ο Κόκκοτας μπλόκαρε σταθερά.
51΄: Ο Μαντζιούτας Ν. σέντραρε από δεξιά, ο Οικονόμου γύρισε προ του Κόκκοτου από δεξιά και ο Γιαννόπουλος εύκολα από κοντά μείωσε σε 3-1.
53΄: Χαμηλό σουτ του Ζαραβέλη μέσα από την περιοχή και δεξιά μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Ποταμιάς.
62΄: Ο Χρυσαφόπουλος μπήκε ταχύτατα στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Γκορόγια Γ. κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Κουρλός ανέλαβε να το εκτελέσει, πλάσαρε εύστοχα στην αριστερή γωνία της Ποταμιάς και πραγματοποίησε το 4-1.
66΄: Ο Μπούρας Γ. βρήκε τον Νεοφύτου, ο οποίος πλάσαρε από κοντά και ο Κόκκοτος απέκρουσε σε κόρνερ.
74΄: Ο Ράικος Ν. έδωσε στον Μπουμπουρή, που σούταρε από το ύψος του πέναλτι αφύλακτος ελάχιστα δίπλα από το αριστερό «Γ» της Ποταμιάς.
78΄: Ο Ζαγκότσης βρήκε τον Νεοφύτου, που έκανε εξ επαφής την προβολή με τον Κόκκοτο να αποκρούει ξανά.
86΄: Ο Χρυσαφόπουλος με καταπληκτικό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά στο δεξί «παραθυράκι» και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1.
89΄: Μετά από συνδυασμό των Χρυσαφόπουλου-Χρυσικού-Ανδρεάκη, ο οποίος τελευταίος σούταρε από κοντά με τον γκολκίπερ της Ποταμιάς να μπλοκάρει σταθερά.
89΄: Ο Νεοφύτου γύρισε από αριστερά και το σουτ του Νάσιου βρήκε σε κεφάλι αμυνόμενου άλλαξε πορεία (Κατευθύνονταν προς τα δίχτυα) και πέρασε κόρνερ πάνω από το τέρμα των γηπεδούχων.
91΄: Ο Χρυσικός έκανε την μπαλιά από την άμυνα, ο Μπουμπουρής πάσαρε στον Ζαραβέλη, που από το ύψος του πέναλτι με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία του Κόκκοτα έγραψε το τελικό 6-1.

Κίτρινες Κάρτες
Αζακάς, Χρυσαφόπουλος Κ.(Γ), Γκορόγιας Γ., Ζαγκότσης

Διακριθέντες
Αίολος: Κουρλός, Ζαραβέλης, Καββαδίας, Γενιτσαρόπουλος, Πάτρου
Ποταμιά: Μπούρας Γ., Γιαννόπουλος

Δηλώσεις Προπονητών

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Αίολος): «Σήμερα λόγω κάποιων τραυματισμών που είχαμε, η ομάδα παρουσιάστηκε με αρκετά διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και μέσα από την γενική εικόνα του παιχνιδιού και από το σκορ που ήρθε φάνηκε πως είμαστε σε μια καλή κατάσταση και τα παιδιά που ξεκινήσανε σήμερα ανταποκριθήκανε το ίδιο καλά στις απαιτήσεις και αυτού του παιχνιδιού. Ήμασταν πολύ καλοί από την αρχή, ξεκινήσαμε με γρήγορο γκολ, το οποίο μας έδωσε την ψυχολογία και την ώθηση για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο ζήτησα πιο καλή κυκλοφορία, πράγμα το οποίο δεν έγινε στον βαθμό που ζητούσα, αλλά έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ποταμιάς, προσπάθησαν και αυτοί να κάνουνε ένα ανοιχτό παιχνίδι, δεν κλειστήκανε καθόλου πίσω και έτσι δώσανε και σε εμάς τους χώρους για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Εμείς αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε τώρα είναι ο τελικός του κυπέλλου, να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς που έχουμε και στις επόμενες προπονήσεις να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση για αυτό τον τελικό. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και κυρίως στους μικρότερους που αγωνίστηκαν σήμερα και τα πήγαν πολύ καλά.»

Δημήτρης Τσιγαρίδας (Ποταμιά): «Όταν κάνεις το χειρότερο σου παιχνίδι με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος είναι σίγουρο ότι δεν περιμένεις να πάρεις τίποτα από αυτό. Δυστυχώς βρεθήκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές σε κακή μέρα με αποτέλεσμα να έχουμε πάρα πολλά κενά στις γραμμές μας  και ο Αίολος, που έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μας τιμώρησε με 6 γκολ. Πέρα από οποιαδήποτε βελτίωση σε αγωνιστικό επίπεδο, που ζητάμε να έχει η ομάδα μας είναι αναγκαίο να έρθει πρώτα μια αλλαγή στην προσωπικότητα και στην νοοτροπία όλων που υπηρετούν την ομάδα, έτσι ώστε να ζητάμε κάτι περισσότερο από αυτό που ζητούσαμε μέχρι σήμερα. Εάν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο και να μπορέσουμε να γίνουμε μια από τις ομάδες, που διεκδικούν τουλάχιστον την είσοδο τους στην 4αδα θα πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά στον τρόπο που σκεφτόμαστε και στον τρόπο που ενεργούμε εντός και εκτός του γηπέδου. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίολου, εύχομαι στην ομάδα τους, όπως και σε όλες βέβαια τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα καλή επιτυχία.»

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Κόκκοτος, Τριανταφυλλόπουλος, Γενιτσαρόπουλος, Πάτρου, Αζακάς, Ζαραβέλης, Καββαδίας(63΄ Ανδρεάκης), Ράικος Ν., Κουρλός(76΄ Χρυσικός), Χρυσαφόπουλος Κ.(Γ), Μπουμπουρής

Ποταμιά (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Κόκκοτας, Μαντζιούτας Ν., Μπούρας Κ.(46΄ Οικονόμου), Γκορόγιας Γ., Κοσμάς(46΄ Γιαννόπουλος), Μπούρας Σ.(56΄ Νεοφύτου), Νάσιος, Ζαγκότσης, Ξαγάρας, Μπούρας Γ., Μαντζιούτας Κ.

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος  Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος