Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αναβολή στο Κρέντη-Φραγκίστα ζήτησαν οι γηπεδούχοι


Η ομάδα της Κρέντης ζήτησε την αναβολή του Κυριακάτικου αγώνα της με την Φραγκίστα με αίτημα που κατέθεσε εγγράφως χτες στην ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Ο λόγος είναι ότι δεν έχει έρθει το επίσημο έγγραφο από την Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την χορήγηση της προσωρινής άδειας καταλληλόλητας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα η Κρέντη να μην μπορέσει να αγωνιστεί και να κινδυνεύει με τιμωρία, αφού η ΕΠΣ έβγαλε το νέο πρόγραμμα αγώνων χωρίς να έχουν έρθει οι άδειες καταλληλότητας.

Αναλυτικά η επιστολή της Κρέντης προς την ΕΠΣ Ευρυτανίας:
Ύστερα από  έγγραφο που έλαβε ο Πρόεδρος της ομάδας  Α.Ο Κρέντης, κ.Λάππας Κων/νος, από την ΕΠΣ Ευρυτανίας για την συνέχιση του πρωταθλήματος, βρισκόμαστε έκπληκτοι μπροστά στην είδηση ότι η ΕΠΣ Ευρυτανίας δεν έλαβε το έγγραφο από την Γ. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ Γερακούδη, της προσωρινής καταλληλότητας του γηπέδου μέχρι τις 30/6/2014.
Ωστόσο η ΕΠΣ Ευρυτανίας προέβη στο νέο πρόγραμμα, χωρίς να έχει το έγγραφο, με αποτέλεσμα η ομάδα μας  να κινδυνεύει να τιμωρηθεί εξαιτίας της ΕΠΣ.
Από πλευράς μας, δεν μπορούμε να κατεβούμε να αγωνιστούμε και ζητάμε την άμεση αναβολή του αγώνα μέχρι η ΕΠΣ να έχει την εντολή προσωρινής καταλληλότητας από την κ.Γερακούδη.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Λάππας Κων/νος