Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Στον πόντο η Σπερχειάδα πήρε την νίκη ενάντια στο Μοσχοχώρι

Συγκλονιστικό τέλος είχε η αναμέτρηση του Άρη Σπερχειάδας με τον Αίαντα Μοσχοχωρίου. Η Σπερχειάδα έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 55-54.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (16/2) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Σπερχειάδας και άρχισε στις 5 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άρης Σπερχειάδας του Δημήτρη Έλληνα έκανε αρκετά κακή εμφάνιση, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε στο φινάλε να γυρίσει ένα χαμένο παιχνίδι. Ο Άρης «κυνηγούσε» στο σκορ το Μοσχοχώρι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ξεχώρισε ο Ανδρέας Παπασάρας, που έβαλε 14 πόντους.
Ο Αίας Μοσχοχωρίου του Άρη Κατσούλα μετά την συντριβή στο Καρπενήσι έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και έχασε στο τέλος την νίκη. Η ομάδα ήταν «καταιγιστική» έξω από τα 6.75 και σκόραρε συνολικά 10 τρίποντα. Ήταν μπροστά στο σκορ σε όλο το διάστημα του αγώνα, όμως στην 4η περίοδο έχασε την νίκη. 20 πόντους με 5 τρίποντα πέτυχε ο Δημήτρης Χαλλής.
Ο Άρης Σπερχειάδας με την 2η νίκη του έφτασε τους 5 βαθμούς, όσους έχει το Μοσχοχώρι και ισοβαθμούν στην 3η θέση. Την επόμενη (6η) αγωνιστική ο Άρης αγωνίζεται στην Στυλίδα με τα Φάλαρα και ο Αίας θα κάνει το ρεπό του.

Έπαιξαν το 2ο γύρο
Αρχικά υπήρχε προγραμματισμός να παιχτεί το ματς του πρώτου γύρου στο Χαλκιοπούλειο. Οι ομάδες ωστόσο έκαναν αίτημα και έπαιξαν το παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

10 τρίποντα
Εντυπωσιακή επίδοση έξω από τα 6.75 είχε το Μοσχοχώρι, το οποίο πέτυχε συνολικά 10 τρίποντα.

Πρώτος ο Παπασάρας


Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ανδρέας Παπασάρας, που πέτυχε 14 πόντους. Στους 11 ακολούθησε ο σέντερ Πάνος Καλοπήτας.

20αρης ο Χαλλής


Ο γκάρντ του Μοσχοχωρίου Δημήτρης Χαλλής ήταν εντυπωσιακός σκόραρε 20 πόντους βάζοντας 5 τρίποντα. Στους 15 ακολούθησε ο Δημήτρης Μπέλλης, ο οποίος έβαλε 3 τρίποντα.

5 φάουλ ο Παπαϋφαντής


Ο Βασίλης Παπαϋφαντής των γηπεδούχων συμπλήρωσε 5 φάουλ και αποχώρησε πρόωρα από την αναμέτρηση.

Τα δεκάλεπτα
8-14, 19-27, 38-41 55-54

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας (Δημήτρης Έλληνας): Ρήγας, Γιδαράκος 7, Παπασάρας 14, Παπαϋφαντής 8, Καλοπήτας 11, Λιάγκας Δ., Κορδαλής, Μπέσσας Σ., Μέσης, Στεφανής 6, Μπέσσας Κ., Μαλισσόβας 9(1)

Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου (Άρης Κατσούλας): Παναγιωτακόπουλος, Στεργίου, Αργυρόπουλος 11(2), Μπέλλης 15(3), Δρίβας 2, Χαλλής 20(5), Νιώρας 2, Κατσούλας 2, Τσόγκας, Καρκαβίτσας, Κρουστάλλης 2

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Στέργιος Λώλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νικόλαος Καλαντζής & Αναστάσιος Κανδηλάρης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

* Ευχαριστούμε τον Πάνο Καλοπήτα για την παραχώρηση του Φύλλου Αγώνα.