Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ραπτόπουλο-Άγραφα 1-1

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων τα Άγραφα ισοφάρισαν στο 1-1 και «τσίμπησαν» τον βαθμό της ισοπαλίας από το Ραπτόπουλο.
Το παιχνίδι έγινε την Κυριακή (9/3) στο γήπεδο του Κερασοχωρίου και ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας, έγινε κάτω από τσουχτερό κρύο, διαστήματα ασθενούς χιονόπτωσης και παρουσία περίπου 30 φιλάθλων.
Το Ραπτόπουλο του Φάνη Ντζίμα έκανε κατάθεση ψυχής σε όλο το 90λεπτο και έπαιξε για το γόητρο και την ιστορία του προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με εντυπωσιακό γκολ του μέσου Θωμά Γεωργαλή. Μέχρι τις καθυστερήσεις παίζοντας αμυντικά κρατούσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η ισοφάριση ήρθε στο 94ο λεπτό και με γκολ οφσάιντ σύμφωνα με τους παίκτες της ομάδας. Μετά το τέλος του ματς επικράτησε ένταση και οι παίκτες του Ραπτοπούλου περικύκλωσαν το διαιτητικό τρίο. Ο διαιτητής φάνηκε να αποβάλλει παίκτες, καθώς είχε βγάλει την κόκκινη από το τσεπάκι, ωστόσο στο φύλλο αγώνα δεν γράφτηκε κάτι.
Το Άγραφα συνέχισαν την αγωνιστική τους κάμψη και για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ο Κατσαντώνης βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς και παρότι είχε την εδαφική υπεροχή δημιούργησε λίγες καλές στιγμές. Κατάφερε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσει με γκολ του Κώστα Καλύβα και να αποφύγει την ήττα. Η ομάδα χρειάζεται να δουλέψει αρκετά για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική στα μπαράζ. Το 16ο δοκάρι της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα είχε ο Χρήστος Κατσαρής με εκτέλεση φάουλ.
Η Δόξα τερμάτισε στην τελευταία (8η) θέση και έχει -3 βαθμούς, ενώ τα Άγραφα τερμάτισαν στην 4η θέση έχοντας 22 βαθμούς. Το Ραπτόπουλο θα δώσει δυο αναμετρήσεις τις επόμενες μέρες κόντρα σε Φραγκίστα και Μυρίκη, ενώ τα Άγραφα σε δυο εβδομάδες θα παίξουν για τα μπαράζ, στα ημιτελικά με τον ΑΠΟΚ.

Λιγοστοί
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στο γήπεδο του Κερασοχωρίου βρέθηκαν μόλις 30 θεατές. Μερίδα εκ των οποίων ταξίδεψε με την αποστολή του Ραπτοπούλου.

Κακές συνθήκες
Το ματς έγινε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες, η θερμοκρασία ήταν χαμηλή και ανά διαστήματα έπεφτε και χιόνι. Κακή ήταν και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που σε ορισμένα σημεία του είχε αρκετά νερά.

Πιστοί στο 1-1
Τα Άγραφα για 3ο συνεχόμενο ματς αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 1-1. Μέσα στο 2014 έρχονται ισόπαλοι με το ίδιο σκορ. Είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Ποταμιά και Κρέντη.

Σε ρόλο προπονητή ο Μπούκας


Ο προπονητής των Αγράφων Νίκος Τριανταφυλλόπουλος έλλειπε και σε αυτό το ματς λόγω οικογενειακού του προβλήματος. Τον ρόλο του προπονητή ανέλαβε ο μέσος Κώστας Μπούκας, που κατέβασε την ομάδα στο συγκεκριμένο ματς. Αγωνίστηκε σε όλο το πρώτο μέρος και στην επανάληψη έδινε οδηγίες από τον πάγκο.


1 γύρο χωρίς ματς


Ο δεύτερος βοηθός Γιάννης Αναγνωστάκης (Φωτογραφία) είχε να εκτελέσει χρέη βοηθού σε παιχνίδι της Α΄ κατηγορίας από το ματς των δυο ομάδων στον πρώτο γύρο.

Στα Άγραφα το κύπελλο ήθους
Ο Κατσαντώνης κατέκτησε το κύπελλο ήθος για φέτος, καθώς κανείς ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην κανονική διάρκεια της Α΄ Ευρυτανίας.

Και μαθηματικά στην Β΄
Το Ραπτόπουλο αποχαιρέτησε και μαθηματικά την μεγάλη κατηγορία του νομού μετά την ισοπαλία. Θα μεταφέρει στην Β΄ κατηγορία αρνητική βαθμολογία.

Πρώτος πόντος
Μετά από ήττες το Ραπτόπουλο έκανε την πρώτη του βαθμολογική συγκομιδή και έφτασε μια «ανάσα» από την κατάκτηση του 1ου τριπόντου.

«Ξενιτεύτηκαν» για να μην αποβληθούν
Το Ραπτόπουλο αναγκάστηκε να «μετακομίσει» στο Κερασοχώρι προσωρινά, ώστε να μην αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας. Στο προηγούμενο ματς την Κυριακή(2/3) με τον ΑΠΟΚ στο ίδιο γήπεδο δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Ακόμη 2 ματς
Το Ραπτόπουλο έχει να δώσει ακόμη 2 εξ αναβολής αγώνες. Την Τετάρτη θα παίξει κόντρα στην Φραγκίστα εκτός έδρας και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υποδεχτεί στο Κεράσοβο την Μυρίκη. Στόχος της ομάδας είναι να καλυφθούν οι μείον βαθμοί και από το -7(-3 είναι από φέτος) να ξεκινήσουν στην Β΄ κατηγορία με -4 βαθμούς.

«Βλέπουν» ΑΠΟΚ
Τα Άγραφα πλέον κοιτάζουν τον ημιτελικό αγώνα των μπαράζ, ο οποίος είναι κόντρα στον ΑΠΟΚ. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε δυο εβδομάδες.

5η φορά στα μπαράζ
Ο Κατσαντώνης θα συμμετάσχει για 5η φορά στα play off σε ισάριθμες συμμετοχές του στην Α΄ ΕΠΣΕ. Είναι ωστόσο η πρώτη φορά που τερματίζει στην 4η θέση.

Αρκετές παρουσίες της ΕΠΣ

 












Συνολικά 3 μέλη της ΕΠΣ Ευρυτανίας ήταν στο γήπεδο. Η νέα διοίκηση δείχνει από την αρχή την διάθεση της για έργο και βρίσκεται κοντά στις ομάδες. Παρατηρητής αγώνα ήταν για πρώτη φορά σε ματς της Α΄ ΕΠΝΕ ο Βασίλης Κατσίκης (Φωτογραφία Αριστερά), ενώ στην κερκίδα ήταν ο ταμίας της ΕΠΣ Δημήτρης Αθανασόπουλος και το μέλος της ΕΠΣΕ Νίκος Δροσίνης. Στην κερκίδα ήταν και ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Γιώργος Παπαδήμος (Φωτογραφία Δεξιά).



2 παράγοντες

 












Από 2 παράγοντες είχαν στο γήπεδο και οι δυο ομάδες. Στον πάγκο της Δόξας ήταν ο Πρόεδρος Φάνης Μπαστάνης και το διοικητικό στέλεχος Θανάσης Παπαδήμος (Φωτογραφία Αριστερά). Στον πάγκο των Αγράφων βρέθηκαν τα στελέχη του Δ.Σ. Δημήτρης Δροσίνης και Δημήτρης Γατής (Φωτογραφία Δεξιά).

Κορυφαίος ο Αλέστας


Man of the Match του παιχνιδιού ήταν ο 18χρονος επιθετικός του Ραπτοπούλου Βασίλης Αλέστας. Ο ποδοσφαιριστής έκανε την καλύτερη του εμφάνιση για φέτος, κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες και δημιουργώντας «ρήγματα» στην άμυνα των Αγράφων.

4 αλλαγές


Τα Άγραφα ξεκίνησαν το ματς με 4 αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με την Κρέντη. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Γιώργος Καλύβας (Φωτογραφία Αριστερά), στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησε ο Ηλίας Τσιγαρίδας (Φωτογραφία Κέντρο), στα αμυντικά χαφ έπαιξε ο Γιώργος Γραβιάς και στην επίθεση αγωνίστηκε ο Γιώργος Βούρτσας (Φωτογραφία Δεξιά). Αντικατέστησαν τους: Δημήτρη Κατελούζο, Νίκο Κορέντζελο, Λάμπρο Αθανασούλια και Βασίλη Βαγενά. Πλην του Λάμπρου Αθανασούλια, που έπαιξε ως αλλαγή οι άλλοι 3 ήταν απουσίαζαν.

Στην 11αδα Χ. Στασινός & Παπαντζίμας

 












Ο Φάνης Ντζίμας ξεκίνησε το Ραπτόπουλο με 2 αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς πριν δυο εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο κόντρα στην Κρέντη. Στο δεξί άκρο του κέντρου έπαιξε ο 17χρονος Βαλάντης Στασινός (Φωτογραφία Αριστερά) και στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Λάμπρος Παπαντζίμας (Φωτογραφία Κέντρο). Πήραν τις θέσεις των: Θανάση Καραβίδα και Θωμά Πέτσα (Απουσίαζαν).

Πρωταθλητές στα δοκάρια
Τα Άγραφα φτάσανε 16 δοκάρια συνολικά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Είναι η ομάδα με τα περισσότερο δοκάρια στο πρωτάθλημα.

Ένταση στο τέλος
Το ματς αν και βαθμολογικά αδιάφορο είχε αρκετή ένταση στο τέλος. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ που δέχτηκαν, καθώς ο μεσοεπιθετικός των Αγράφων γύρισε προς την μπάλα και θεώρησαν ότι ήρθε από θέση οφσάιντ. Επιπλέον το Ραπτόπουλο θεωρεί ότι το γκολ ήταν εκτός χρόνου (Μπήκε στο 94o λεπτό), αφού ο ρέφερι είχε πει ότι θα κρατήσει 3 λεπτά καθυστέρηση. Παράλληλα οι παίκτες του Ραπτοπούλου περικύκλωσαν το διαιτητικό τρίο μετά το σφύριγμα της λήξης.

Δεν είναι η 1η φορά
Το Ραπτόπουλο για πολλοστή φορά φέτος έχει διαιτητικά παράπονα. Η βαθμολογική του θέση ίσως οδηγεί τους διαιτητές να έχουν διαφορετική μεταχείριση στην ομάδα σε σχέση με τις άλλες ομάδες του νομού.

Α΄ μέρος

Δυνατά η Δόξα
Η ομάδα του Ραπτοπουλού μπήκε πιο δυνατά στο ματς στα πρώτα λεπτά και ξεκίνησε καλύτερα. Έχασε την πρώτη της ευκαιρίας στο 4o λεπτό, όταν μετά την μπαλιά του Θωμά Γεωργαλή ο Βασίλης Αλέστας από καλή θέση πλάσαρε άουτ.


Θεαματικό γκολ Θ. Γεωργαλή


Η υπεροχή της Δόξας «καρποφόρησε» στο 9o λεπτό, όπου πήρε προβάδισμα στο σκορ με ένα θεματικό γκολ του Θωμά Γεωργαλή. Ο Λάμπρος Γούλας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά η άμυνα των Αγράφων απέκρουσε και ο Θωμάς Γεωργαλής από τα όρια της περιοχής και αριστερά με πανέμορφο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Γιώργου Καλύβα, «γράφοντας» το 1-0. Οι παίκτες του Ραπτοπούλου πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ που πέτυχαν. Ο Γεωργαλής σκόραρε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.



Διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι
Η ομάδα των Αγράφων διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 23ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Βούρτσας έπεσε μέσα στην περιοχή από σπρώξιμο του Φάνη Ντζίμα. Ο διαιτητής Ηλίας Γαλάνης δεν είδε κάποια παράβαση και υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ανούσια πρωτοβουλία
Μετά το 20ο λεπτό τα Άγραφα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Χωρίς συγκινήσεις
Το πρώτο μέρος ήταν «φτωχό» και ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με εξαίρεση το πανέμορφο γκολ των γηπεδούχων.

Οι καλύτερες φάσεις
4΄: Ο Γεωργαλής Θ. έκανε την μπαλιά για τον Αλέστα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι του Καλύβα.
9΄: Ο Γούλας εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, η άμυνα των Αγράφων απομάκρυνε και ο Γεωργαλής Θ. από τα όρια της περιοχής και αριστερά με πανέμορφο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας των φιλοξενούμενων (1-0).
18΄: Εκτέλεση φάουλ του Καλύβα Κ. απέκρουσε με τις γροθιές στο κέντρο της εστίας ο Ντάλλης.
24΄: Σουτ του Μάρκη εκτός περιοχής πέρασε πάνω από το τέρμα του Ντάλλη.
45΄: Ο Μπούκας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και μετά από κεφαλιά αμυντικού της Δόξας ο Μάρκης έκανε την νέα κεφάλια που μπλόκαρε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

«Ζεστάθηκαν» με φωτιά
Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι φίλαθλοι του παιχνιδιού άναψαν φωτιά στην κερκίδα προκειμένου να ζεσταθούν.


Β΄ Μέρος

Ίδιο έργο
Και στο δεύτερο μέρος στα πρώτα 20 περίπου λεπτά του ματς οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Άριστα στημένο
Το Ραπτόπουλο ήταν καλά «διαβασμένο» και είχε εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά. Έκλεινε όλους τους χώρους και έψαχνε ένα δεύτερο γκολ σε όλο το δεύτερο μέρος μέσα από κάποια αντεπίθεση.

Κοντά στην ισοφάριση


Τα Άγραφα μέσα σε διάστημα 3 λεπτών έχασαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Στο 66ο λεπτό ο Χρήστος Κατσαρής από αριστερά γύρισε στον Γιώργο Γραβιά (Φωτογραφία), που πλάσαρε από κοντά με τον Κώστα Ντάλλη να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια. Τρία λεπτά μετά ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος τροφοδότησε τον Κώστα Καλύβα, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και ο Κώστας Ντάλλης παρά τα σώματα που είχε μπροστά του έπεσε την δεξιά του γωνία και απέκρουσε εντυπωσιακά.




Ντεμπούτο Θ. Παπαδήμου


Ο 17χρονος Φάνης Παπαδήμος έκανε ντεμπούτο για την φετινή σαιζόν με την ομάδα του Ραπτοπούλου. Μπήκε στο παιχνίδι στο 87ο λεπτό στην θέση του Χρήστου Μύτα.

Ασφυχτική πίεση
Οι φιλοξενούμενοι άσκησαν πίεση στα τελευταία λεπτά και έκλεισαν το Ραπτόπουλο στα καρέ του. Τελικώς δικαιώθηκαν αφού έφτασαν στην ισοφάριση.

Δοκάρι με Κατσαρή


Τα Άγραφα στο 90ο λεπτό είχαν νέα σημαντική στιγμή. Ο Χρήστος Κατσαρής εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πλάγια αριστερά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Χωρίς σκοπιμότητες
Οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν παιχνίδι σκοπιμότητας παρότι με νίκη θα διατηρούσαν τις μαθηματικές τους ελπίδες για την παραμονή. Παρότι κέρδισαν δεν έκαναν καθόλου σκόπιμες καθυστερήσεις.

Στο 94΄ ισοφαρίστηκαν


Οι γηπεδούχοι ισοφαρίστηκαν στο 94ο λεπτό του ματς μετά από χαμηλό πλασέ του Κώστα Καλύβα (Φωτογραφία) από τα όρια της περιοχής, το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία του Κώστα Ντάλλη.  Ο Κώστας Καλύβας πέτυχε το 3ο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.




Διαμαρτυρίες για οφσάιντ


Οι παίκτες του Ραπτοπούλου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον πρώτο βοηθό Βασίλη Ίβρο (Φωτογραφία), καθώς θεωρούν ότι ο Κώστας Καλύβας μπήκε στην φάση και κέρδισε την μπάλα ερχόμενος από θέση οφσάιντ. 


Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Ο Γούλας τροφοδότησε τον Αλέστα, που μέσα από την περιοχή και δεξιά πλάσαρε χαμηλά με τον Καλύβα να μπλοκάρει.
54΄: Σουτ του Βούρτσα από πλάγια αριστερά μάζεψε εύκολα ο Ντάλλης.
63΄: Ο Κατσαρής πλάσαρε από καλή θέση άουτ από το δεξί δοκάρι του Ραπτοπούλου.
65΄: Ο Κατσαρής εκτέλεσε από αριστερά δυνατά το πλάγιο και η κεφαλιά του Αρκουμάνη Κ. από το ύψος του πέναλτι έφυγε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι.
66΄: Ο Κατσαρής έκανε την προσωπική ενέργεια από αριστερά, γύρισε στον Γραβιά, ο οποίος πλάσαρε από κοντά τον Ντάλλη, που απέκρουσε σωτήρια.
69΄: Ο Αθανασόπουλος πάσαρε στον Καλύβα Κ., ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και ο γκολκίπερ του Ραπτοπούλου έπεσε εντυπωσιακά και απέκρουσε από την δεξιά του γωνία.
71΄: Μακρινό σουτ του Μύτα μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ των Αγράφων.
79΄: Εκτέλεση φάουλ του Μπισμπίκη από πλάγια αριστερά πέρασε πάνω από την εστία του Ραπτοπούλου.
86΄: Σουτ του Καλύβα Κ. εκτός περιοχής μπλόκαρε ο πορτιέρο των Αγράφων.
90΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσαρή από πλάγια αριστερά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.
91΄: Ο Βούρτσας έδωσε στον Μπισμπίκη, που έκανε την σέντρα-σουτ από αριστερά και ο Ντάλλης απέκρουσε σε κόρνερ.
94΄: Ο Καλύβας Κ. με χαμηλό πλασέ από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της Δόξας και ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Έβγαλε την κόκκινη


Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης οι παίκτες του Ραπτοπούλου περικύκλωσαν το διαιτητικό τρίο και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για την φάση του γκολ όσο και για τον χρόνο καθυστέρησης που κράτησε. Το γκολ μπήκε στο 94ο λεπτό και ο ρέφερι είχε υποδείξει 3 λεπτά καθυστερήσεις. Παράλληλα ο Ηλίας Γαλάνης (Φωτογραφία) έβγαλε την κόκκινη από το τσεπάκι του και την έδειξε σε παίκτες της Δόξας. Στο Φύλλο αγώνα δεν αναγράφηκαν όσα έγιναν μετά την λήξη του ματς.




Κίτρινες Κάρτες
Τσιάμης, Ντζίμας Θ., Γεωργαλής Θ., Διαμαντής, Παπαδήμος Θ., Γούλας Λ.

Διακριθέντες
Ραπτόπουλο: Αλέστας, Γεωργαλής Θ., Ντζίμας Θ., Παπαντζίμας
Άγραφα: Αρκουμάνης Κ., Αθανασόπουλος

Δηλώσεις Προπονητών

Φάνης Ντζίμας (Ραπτόπουλο): «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι για τον αγώνα. Όσοι ήταν γήπεδο είδανε τι έγινε.»

Κώστας Μπούκας (Άγραφα): «Σήμερα παρόλο που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και παρόλες τις ελλείψεις που είχαμε εμείς πάλι δεν σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών. Θα πρέπει αν θέλουμε να έχουμε κάτι θετικό στους αγώνες των μπαράζ να δουλέψουμε αρκετά στις δυο βδομάδες που απομένουν. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ραπτοπούλου και στους συμπαίκτες μου.»





Συνθέσεις Ομάδων

Ραπτόπουλο (Φάνης Ντζίμας): Ντάλλης, Στασινός Χ.(46΄ Στασινός Σ.), Τσιάμης, Ντζίμας Θ., Παπαντζίμας, Μπαστάνης Θ.(Ε), Γεωργαλής Θ., Διαμαντής, Μύτας(87΄ Παπαδήμος Θ.), Γούλας(81΄ λ.τρ. Κοτούλας Η.), Αλέστας

Άγραφα (Κώστας Μπούκας): Καλύβας Γ., Αθανασόπουλος, Μπισμπίκης, Τσιγαρίδας, Αρκουμάνης Κ., Γραβιάς(79΄ Αρκουμάνης Χ.), Μάρκης(46΄ Αθανασούλιας), Βούρτσας, Μπούκας(46΄ Κατσαρός), Κατσαρής, Καλύβας Κ.

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Βασίλης Ίβρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιάννης Αναγνωστάκης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)


























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος