Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

1o ΓΕΛ Λαμίας-ΓΕΛ Κερασοχωρίου 2-0

Μεγάλη ήταν η διαφορά δυναμικότητας και στα αγόρια, όπου το 1ο Λύκειο Λαμίας κέρδισε εύκολα με 2-0 στα σετ το αξιόμαχο Λύκειο Κερασοχωρίου.
Ο αγώνας διεξήχθη την Δευτέρα (17/3) στο κλειστό γήπεδο Ανθέων στην Λαμία και άρχισε λίγο πριν τις 1 το μεσημέρι.
Το 1ο Λύκειο Λαμίας του Κωνσταντίνου Τσούκα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Λυκείου Κερασοχωρίου και συνεχίζει την πορεία του στο σχολικό πρωτάθλημα. Οι Λαμιώτες πήραν πολύ εύκολα το πρώτο σετ και επικράτησαν της Ευρυτανικής ομάδας και στο 2ο. Πληθώρα αθλητών του ΓΕΛ Λαμίας αγωνίζεται σε ομάδες βόλεϊ.
Το Λύκειο Κερασοχωρίου του Γιάννη Τσουκαναρά ήθελε να κάνει μια καλή εμφάνιση στην 2η φάση του σχολικού πρωταθλήματος και το κατάφερε μόνο στο δεύτερο σετ. Η ομάδα του Κερασοχωρίου ξεκίνησε «νωθρά» και έχασε με κατεβασμένα χέρια το πρώτο σετ. Στην συνέχεια μπήκε δυνατά προηγήθηκε με 0-4, αλλά το καλό ξεκίνημα δεν είχε και συνέχεια. Η ομάδα της Ευρυτανίας προσπάθησε, όμως η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και τελικώς έχασε και το 2ο σετ με σκορ 25-14.

Προπονητής τίτλων
Ο γυμναστής του Κερασοχωρίου Γιάννης Τσουκανάρας κατέκτησε και πέρυσι το πρωτάθλημα βόλει στην Ευρυτανία με το Λύκειο Γρανίτσας. Πέρυσι ο γυμναστής από το Λιτόχωρο Πιερίας εργάζονταν στο Λύκειο Γρανίτσας. Το ΓΕΛ Γρανίτσας αποκλείστηκε στην φάση του σχολικού πρωταθλήματος με ήττα 2-0 στα σετ από το 4ο Λύκειο Λαμίας.

Τα σετ
25-8, 25-14

Συνθέσεις Ομάδων

1ο ΓΕΛ Λαμίας (Κωνσταντίνος Τσούκας): Κουρλαμάνης, Μουστάκας Γ., Ζανιάς, Ζιάκας, Αραμπόπουλος, Κόκκοτας, Μουστάκας Μ., Γαληρόπουλος, Παπαδογιαννάκης, Μουστάκας Β., Κούσουλας

ΓΕΛ Κερασοχωρίου (Γιάννης Τσουκανάρας): Γερονίκος Π., Μακρής Δ., Λάππας, Γκαρίλας, Γερονίκος Χ., Μακρής Β., Κουρκουβής Χ., Κουρκουβής Β., Κουτσιούμπας, Γκαλιμάνης, Ντάλλας

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος & Θοδωρής Παπαθωμόπουλος
Κριτής: Κωνσταντίνα Μαγκλάρα















































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος