Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΓΕΛ Λιβανατών-ΓΕΛ Καρπενησίου 2-0

Τον αποκλεισμό από την συνέχεια του σχολικού πρωταθλήματος γνώρισαν τα κορίτσια του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου, καθώς ηττήθηκαν με 2-0 από το Λύκειο Λιβανατών.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (17/3) στο κλειστό γήπεδο Ανθέων στην Λαμία και ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.
Το Λύκειο Λιβανατών ήταν καλύτερο σε όλο το διάστημα του αγώνα και πήρε πολύ εύκολα το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων για την συνέχεια το πήρε και αυτό σχετικά εύκολα συνεχίζοντας στον θεσμό. Ξεχώρισε με την παρουσία της η Χριστίνα Παπαστεφάνου.
Το Λύκειο Καρπενησίου μπήκε με άγχος στο ματς και είχε πολλά προβλήματα στην υποδοχή στο πρώτο μέρος, όπου πήρε μόλις 5 πόντους. Στην συνέχεια τα κορίτσια του Χρήστου Αρμάγου βελτιώθηκαν και είχαν καλύτερη παρουσία στο δεύτερο σετ. Οι αθλήτριες του ΓΕΛ Καρπενησίου πήραν αρκετές εμπειρίες παίζοντας απέναντι σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο.

Ίδια παρουσία
Πέρυσι το ΓΕΛ Καρπενησίου είχε ηττηθεί στην Αθήνα με 2-0 στα σετ από την Σχολή Μωραΐτη και δεν κατάφερε ούτε και φέτος να προχωρήσει στο σχολικό πρωτάθλημα.

Με παραστάσεις
Σχεδόν όλες οι αθλήτριες των Λιβανατών έχουν παραστάσεις σε επίσημους αγώνες, καθώς αποτελούν μέλη της ομάδας βόλεϊ του Κύνου Λιβανατών.

2η συνεχή χρονιά
Οι Λιβανατές κατέκτησαν στην Φθιώτιδα για δεύτερη συνεχή χρονιά το σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ στα κορίτσια. Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία έχει η προπονήτρια του Κύνου Έφη Παπαϊωάννου.

Τα σετ
25-5, 25-14

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Λιβανατών (Βασίλης Καστανάς): Βερούση, Ρίκα, Τριανταφύλλου, Παπαστεφάνου, Αγγελή, Παπαευσταθίου, Σάρκα, Κατσιάνου, Λουκά

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Κόκκοτου, Παπαγεωργίου, Κατσούδα, Γιαννιώτη, Νούλα, Κοσμά, Σιακαπέτη, Κυλλή, Καρυώτη, Δροσίνη, Στασινού, Αναγνωστάκη

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος & Θοδωρής Παπαθωμόπουλος
Κριτής: Κωνσταντίνα Μαγκλάρα

















































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος