Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Έκανε την έκπληξη το Μοσχοχώρι-Συγκλονιστικό φινάλε μετά από 2 παρατάσεις

 
Μετά από 2 παρατάσεις ο Αίαντας Μοσχοχωρίου πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο Μώλο επί της τοπικής ομάδας επικρατώντας με 68-71 κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (16/3) στο ανοιχτό γήπεδο στο Γυμνάσιο Μώλου και ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ του 4ου Ομίλου.
Ο Μώλος του Κωνσταντίνου Σεβαστόπουλου σε ένα κρίσιμο βαθμολογικό ματς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας και ηττήθηκε από το Μοσχοχώρι στην παράταση. Παρόλα αυτά παρέμεινε στην κορυφή, ωστόσο λιγόστεψαν αρκετά οι ελπίδες για συμμετοχή στην επόμενη φάση. Κορυφαίος και σε αυτό το ματς ο γκαρντ Χρήστος Βλασόπουλος με 33 πόντους και 1 τρίποντο.
Το Μοσχοχώρι του Άρη Κατσούλα παίζοντας χωρίς βαθμολογικό άγχος, αφού η ομάδα καταβαίνει για την συμμετοχή. Έπαιξε όμορφο μπάσκετ και πήρε μια δραματική και μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του Μώλου. Η ομάδα «βομβάρδιζε» για ακόμη ένα ματς έξω από τα 6.75, όπου σκόραρε 11 φορές. Πρώτος σκόρερ ήταν ο αρχηγός Πρόδρομος Αργυρόπουλος με 23 πόντους και 3 τρίποντα.
Ο Μώλος παρέμεινε στην 1η θέση χωρίς όμως να έχει κάνει το ρεπό του και έχει 11 βαθμούς. Το Μοσχοχώρι βρίσκεται στην 4η θέση με 8 βαθμούς. Την προτελευταία(9η) αγωνιστική ο Μώλος παίζει στην Στυλίδα με τα Φάλαρα και το Μοσχοχώρι υποδέχεται στο Χαλκιοπούλειο τον Άτλαντα.

Αλλαγή ισοροπιών
Η νίκη του Αίαντα Μοσχοχωρίου άλλαξε αρκετά τις ισορροπίες στον 4ο Όμιλο της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Ο Μώλος έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για επάνοδο στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Η νίκη κόντρα στα Φάλαρα την επόμενη αγωνιστική είναι επιτακτική.

2/2 με Μώλο
Ο Αίας ζευγάρωσε τις νίκες του απέναντι στον Μώλο, καθώς τον είχε κερδίσει και τον πρώτο γύρο στην έδρα του. Αυτές είναι οι μόνες νίκες της ομάδας του Μοσχοχωρίου.

Ομάδα τριπόντου
Το Μοσχοχώρι διαθέτει την καλύτερη επίδοση στον Όμιλο στο σκοράρισμα στα τρίποντα. Στο ματς της Κυριακής σκόραρε 11 φορές έξω από την γραμμή των 6,75.

Ηγέτης ο Βλασόπουλος


Κορυφαίος της ομάδας του Μώλου και σε αυτή την αναμέτρηση ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ομίλου Χρήστος Βλασσόπουλος. Ο γκάρντ πέτυχε 33 πόντους σκοράροντας και 1 τρίποντο. Στους 11 ακολούθησε ο σέντερ Γιώργος Γρίβας.

Πρώτος ο «Captain» 


Ο αρχηγός του Αίαντα Πρόδρομος Αργυρόπουλος ξεχώρισε με την παρουσία του βάζοντας 23 πόντους με 3 τρίποντα. Στους 16 ακολούθησε ο Δημήτρης Χαλλής, ο οποίος σκόραρε και αυτός 3 φορές έξω από την γραμμή του τριπόντου.

Εκτός με φάουλ ο Τσόγκας


Ο Βαγγέλης Τσόγκας των φιλοξενούμενων αποχώρησε πρόωρα από το ματς καθώς συμπλήρωσε 5 προσωπικά φάουλ.

Τα δεκάλεπτα
16-16, 30-25, 40-43, 52-52, 63-63, 68-71

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ο. Μώλος (Κωνσταντίνος Σεβαστόπουλος): Ζαχαρόπουλος, Σακελλαρόπουλος 1, Βούλγαρης, Βλασόπουλος 33(1), Ντρέκης 6(2), Καντερές 7(1), Ριζάδης, Χαϊτα Β. 2, Γρηγοριάδης 2, Γρίβας 11, Μακρυγιάννης, Πισλής 6

Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου (Άρης Κατσούλας): Μετεντές 2, Στεργίου, Αργυρόπουλος 23(3), Μπέλλης 13(1), Κατσούλας 7(2), Χαλλής 16(3), Νιώρας 5(1), Καρκαβίτσας, Τσόγκας 3(1), Κρουστάλλης 2

Διαιτητές: Χρήστος Τσελλής & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς &Εύβοιας)
Κριτές: Διονύσης Αναγνώστου & Αικατερίνη Γιαλερνιού (Ανατολικής Στερεάς &Εύβοιας)

* Ευχαριστούμε τον Πρόδρομο Αργυρόπουλο για την παραχώρηση του φύλλου αγώνα.