Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Αίολος-Φραγκίστα 4-0

Κυρίαρχος του τελικού Ευρυτανίας ήταν ο Αίολος, ο οποίος νίκησε εύκολα την Φραγκίστα με 4-0 και κατέκτησε το 5ο κύπελλο της ιστορίας του.
Ο τελικός κυπέλλου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (5/3) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 4 το απόγευμα. Έγινε κάτω από συννεφιά, χαμηλή θερμοκρασία και παρουσία περίπου 250 φιλάθλων.
Ο Αίολος του Γιώργου Χρυσαφόπουλου επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί που είχε και κατέκτησε εύκολα το 5ο κύπελλο της ιστορίας του. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία μπήκε δυνατά στο ματς και με γκολ από το 3ο λεπτό με τον Μάκη Χρυσικό απέβαλλε όλο το άγχος και πήρε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Στην συνέχεια με 3 γκολ του Δημήτρη Κουρλού οι γηπεδούχοι έφτασαν εύκολα στην επικράτηση.
Η Φραγκίστα του Γιώργου Περούλα μετά το ματς πρωταθλήματος γνώρισε νέα ήττα και στον τελικό κυπέλλου και δεν κατέφερε να κοντράρει τον αντίπαλο της. Το γρήγορο γκολ «πάγωσε» τα πόδια των παικτών του ΑΠΟΔΦ και το έργο της ομάδας έγινε από νωρίς δύσκολο. Ο ΑΠΟΔΦ απείλησε ελάχιστες φορές μέσα από αντεπιθέσεις και είχε τον άχαρο ρόλο να αμύνεται σε όλη την διάρκεια του τελικού.
Η ομάδα της Ευρυτανίας θα αγωνιστεί και στο κύπελλο ερασιτεχνών στην 2η του φάση και περιμένει να μάθει τον προσεχή του αντίπαλο.

Αρκετός κόσμος
Παρά το κρύο και την συννεφιά ο τελικός κυπέλλου προσέλκυσε περίπου 250 φιλάθλους.



Εκδρομείς ο ΑΠΟΔΦ
Η ομάδα της Φραγκίστας είχε στο πλευρό της μερίδα 30 με 40 οπαδών της, που ταξίδεψαν στο Καρπενήσι για την ιστορική αναμέτρηση της ομάδας τους. Τελικώς όμως οι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να τους αποζημιώσουν και να τους δώσουν το έναυσμα για πανηγυρισμούς.


Απουσίαζε 1
Παρών στο γήπεδο ήταν τα 8 από τα 9 μέλη της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παραβρέθηκαν στο γήπεδο ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας, οι Αντιπρόεδροι Βασίλης Κατσίκης και Πάνος Παπαδημητρίου, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Γυφτομήτρος, ο ειδικός γραμματέας Κώστας Μάκκας, ο ταμίας Δημήτρης Αθανασόπουλος και τα μέλη Νίκος Δροσίνης και Γιώργος Λιάγκας (Ήταν και παρατηρητής του τελικού). Απουσίαζε μόνο ο έφορος Σωτήρης Διώτης. Παρών ήταν και ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΕ Γιώργος Παπαδήμος.




Και οι παλιοί
Από την παλιά διοίκηση το παρών έδωσε ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας Διονύσης Βονόρτας και ο έφορος και υπεύθυνος του σταδίου Κώστας Κατσαδούρος.

Μόνο η Αντιδήμαρχος


Αν και η ΕΠΣΕ απέστειλε προσκλήσεις σε όλους τους αυτοδιοικητικούς, σε αστυνομία και πυροσβεστική μόλις 1 άτομο ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα. Πρόκειται για την Αντιδήμαρχο Αγράφων Βάσω Φεγγούλη (Φωτογραφία), που βρέθηκε στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου.

Από τα 3..στα 4
Το Σάββατο ο Αίολος για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος κέρδισε την Φραγκίστα με 3-0…στον τελικό την κέρδισε με 4-0, σκοράροντας ένα ακόμη τέρμα.

Παίζει στην 2η φάση
Ο Αίολος θα συνεχίσει στο κύπελλο ερασιτεχνών και θα αγωνιστεί και στην 2η φάση. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της επόμενης φάσης. Ο όμιλος της Ευρυτανίας αποτελείται και φέτος από τις εξής ενώσεις: ΕΠΣ Βοιωτίας, ΕΠΣ Φωκίδας, ΕΠΣ Άρτας, ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

5ο τρόπαιο
Ο Αίολος μετά από 8 χρόνια κατακτά και πάλι το κύπελλο Ευρυτανίας. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία κατέκτησε το 5ο κύπελλο της ιστορίας του. Και το τελευταίο κύπελλο το 2006 το είχε πάρει κόντρα στην Φραγκίστα με σκορ 2-1.

Πρώτη κούπα για Χρυσαφόπουλο


Ο διπλωματούχος τεχνικός Γιώργος Χρυσαφόπουλος κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο στην προπονητική του καριέρα. Ανέλαβε μόλις το περασμένο καλοκαίρι τον Αίολο.

Ίδιο αποτέλεσμα
Η Φραγκίστα στην 2η συμμετοχή της σε τελικό κυπέλλου δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση. Ηττήθηκε από τον ανώτερο της Αίολο με 4-0.

Πανό από τους φιλοξενούμενους
Οι φιλοξενούμενοι τοποθέτησαν πανό απέναντι από τον αγωνιστικό χώρο, το οποίο έγραψε το όνομα της ομάδας τους.


Διαιτητής…κυπέλλου


Τον τελικό σφύριξε ο Τριαντάφυλλος Τίκας (Φωτογραφία), ο οποίος τα πήγε περίφημα, καθωώς εν αντιμετώπισε προβλήματα. Ο ρέφερι σφύριξε για 2η φορά παιχνίδι φέτος στην Ευρυτανία μετά τον ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ ΑΠΟΚ και Αίολου.

Στο Καρπενήσι ο Τσιαμούλης


Μαζί με τον Τίκα στο Καρπενήσι βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής της Μυρίνης Ηλίας Τσιαμούλης. Ο Καρδιτσιώτης φορ έχει αντιμετωπίσει στην Δ΄ Εθνική με τον Ταυρωπό τόσο τον ΑΠΟΚ όσο και την Μυρίκη. Τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στο 2-1 του Ταυρωπού επί του ΑΠΟΚ στον Φλεβάρη του 2012.

5 αλλαγές

 
Οι γηπεδούχοι είχαν 5 νέα πρόσωπα στο αρχικό τους σχήμα, τα οποία δεν είχαν ξεκινήσει στο ματς του Σαββάτου. Στο κέντρο της άμυνας επέστρεψε ο Γιάννης Ηλιάδης (Φωτογραφία Κέντρο), στο αριστερό άκρο ο Νίκος Νικολάου (Φωτογραφία Αριστερά), στα αμυντικά χαφ αγωνίστηκε ο Νίκος Ράικος (Φωτογραφία Δεξιά), στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ο Δημήτρης Τύμπας και στην επίθεση ο Δημήτρης Κουρλός. Πήραν τις θέσεις των: Πολυχρόνη Λιάγκου, Χρήστου Ανδρεάκη, Πάνου Αζακά, Κώστα Μπουμπουρή και Στέφανου Κουράκη.

Μέσα ο Β.Μπισμπίκης


Οι Φραγιαστιανοί κατέβηκαν με ίδια τα 10/11 με το ματς του πρωταθλήματος. Μοναδική αλλαγή ήταν η επιστροφή του Βασίλη Μπισμπίκη στην 11αδα, ο οποίος πήρε την θέση του Μάκη Περούλα. Ο δεύτερος τον αντικατέστησε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Χατ-τρικ Κουρλού-9ο κύπελλο


Ο δεύτερος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΕ Δημήτρης Κουρλός πέτυχε χατ-τρικ και ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Έφτασε τα 5 γκολ στο κύπελλο και κύπελλο, όπου αναδείχτηκε ο πρώτος σκόρερ του φετινού κυπέλλου.  Ο ποδοσφαιριστής κατέκτησε το 9ο κύπελλο (Σε 9 συμμετοχές σε τελικούς) της καριέρας του, έχει κατακτήσει 4 κύπελλα με τον ΑΠΟΚ, 2 με τον Αίολο και από 1 με Αστέρα Ιτέας, Ανδρούτσο Γραβιάς και Απεραντιακό.  Δεν έχει κατακτήσει κύπελλο μόνο με την Αναγέννηση Φαρσάλων, ενώ έχει σκοράρει περισσότερα από 15 γκολ στον θεσμό.

Ορεξάτος με ασίστ


Ο Δημήτρης Τύμπας (Φωτογραφία) μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΚ επέστρεψε ορεξάτος. Μοίρασε δυο ασίστ και κέρδισε το πέναλτι, από το οποίο έγινε το 2-0.

«Κουπάτος» και φέτος


Ο γκολκίπερ Θεοδόσης Κόκκοτος (Φωτογραφία) κατέκτησε και φέτος το κύπελλο Ευρυτανίας. Πέρυσι το είχε κατακτήσει με τον ΑΠΟΚ. Ενώ την σαιζόν 2005-2006 στον προηγούμενο τίτλο του Αίολου ήταν στον πάγκο.

Γέμισε το κέντρο


Η Φραγκίστα παρατάχτηκε με γεμάτη την μεσαία της γραμμή. Ο Κώστας Κατσαδούρος οπισθοχώρησε στην φυσική του θέση στα αμυντικά χαφ παίζοντας μαζί με τον Μάκη Ζήκα (Φωτογραφία) και ο Γιάννης Ντάλλας έπαιξε πιο μπροστά στον άξονα σε ελεύθερο ρόλο. Μοναδικός επιθετικός ήταν ο περιφερειακός Ταξιάρχης Γούλας, που έπαιξε κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Θέμα συζήτησης τα ασφαλιστικά μέτρα
Η συζήτηση των μελών της ΕΠΣ Ευρυτανίας κατά την διάρκεια του τελικού ήταν στην αυριανή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων και στις συνέπειες που θα υπάρξουν αν παρθεί απόφαση για διακοπή της λειτουργίας της ΕΠΣ.

Τίμησαν Μπουμπουρή


Πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού οι γηπεδούχοι προσέφεραν τιμητική πλακέτα στον παλιό άσο της ομάδας Ανδρέα Μπουμπουρή. Την απονομή έκανε ο Γιάννης Ράπτης (Γαμπρός του προπονητή της ομάδας Γιώργου Χρυσαφόπουλου). Ο Μπουμπουρής ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από την επάρατη νόσο.




Α΄ μέρος

1η επίσκεψη…και 1-0


Ο Αίολος στην 1η του επίσκεψη στην περιοχή της Φραγκίστας κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Δημήτρης Τύμπας εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Μάκης Χρυσικός (Φωτογραφία) με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας για το 1-0. Ο παίχτης του Αιόλου έχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα με το κεφάλι.





Υπεροχή του Αίολου
Την υπεροχή σχεδόν σε όλο το 1ο μέρος είχε ο Αίολος, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κέρδισε εύκολα την μάχη του κέντρου.

Έψαξε την απάντηση
Η Φραγκίστα από το 25ο λεπτό μέχρι το 40o ανέβασε την απόδοση της και έψαξε μέσα από αντεπιθέσεις την ισοφάριση. Δημιούργησε τις δυο και μοναδικές τις ευκαιρίες στον τελικό σε εκείνο το σημείο.

Στις καθυστερήσεις 2ο
Ο Αίολος κέρδισε πέναλτι στο 45΄ όταν ο Δημήτρης Τύμπας μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο ρέφερι Τριαντάφυλλος Τίκας καταλόγισε το καθαρό πέναλτι και ο Δημήτρης Κουρλός το εκτέλεσε εύστοχα, σουτάροντας χαμηλά στην δεξιά γωνία του Γιώργου Λαθύρη (2-0).




Αποχώρησε με νεύρα
Ο μέσος Βασίλης Μπισμπίκης της Φραγκίστας ζήτησε αλλαγή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, καθώς τα «άκουσε» από τους συμπαίκτες του για την φάση του πέναλτι. O ποδοσφαιριστής βγήκε από το ματς νευριασμένος και αποχώρησε, πετώντας την φανέλα του.Την θέση του πήρε ο Μάκης Περούλας. Στα επόμενα λεπτά ο Χρυσοβίτης χαφ ηρέμησε και ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του για την συμπεριφορά του και το περιστατικό θεωρήθηκε λήξαν.



Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Ο Τύμπας εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Χρυσικός μέσα από την «καρδιά» της άμυνας της Φραγκίστας με κεφαλιά στο κέντρο του τέρματος έκανε το 1-0.
10΄: Ο Νικολάου σέντραρε από αριστερά, ο Τύμπας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάγια δεξιά .έκανε το διαγώνιο σουτ που μπλόκαρε ο Λαθύρης στην αριστερή του γωνία.
18΄: Ο Ηλιάδης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και την γυριστή κεφαλιά του Χρυσικού από το ύψος του πέναλτι μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Φραγκίστας στο κέντρο του τέρματος του.
20΄: Ο Τύμπας έκλεψε την μπάλα από δεξιά σέντραρε και ο Λαθύρης απέκρουσε σωτήρια προ του Χρυσικού.
29’: Ο Ζήκας εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο, ο Κατσαδούρος μέσα από την περιοχή έκανε το γυριστό σουτ, που πέρασε άουταπό το δεξί δοκάρι του Κόκκοτου.
34΄: Ο Περούλας Γ. έκανε την κάθετη για τον Γούλα Τ., ο οποίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά και σούταρε βεβιασμένα αρκετά άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αίολου.
36΄: Μετά από συνδυασμό των Τύμπα-Χρυσαφόπουλου Κ.-Τριανταφυλλόπουλου, ο τελευταίος σούταρε μέσα από την περιοχή και δεξιά λίγο άουτ από το δεξί «Γ» του Λαθύρη.
41΄: Ο Τύμπας έκλεψε την μπάλα και σούταρε εκτός περιοχής λίγο πάνω από τα γκολπόστ των φιλοξενούμενων.
42΄: Ο Κουρλός έφυγε αφύλακτος από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή όμως ο Λαθύρης βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε με 2πλη προσπάθεια το εξ επαφής πλασέ του φορ του Αίολου.
45΄: Ο Τύμπας ελίχτηκε όμορφα από αριστερά μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μπισμπίκη Β. με τον Τίκα να καταλογίζει το πέναλτι.
45΄+1΄: Ο Κουρλός ανέλαβε να το εκτελέσει, σούταρε χαμηλά στην δεξιά γωνία, «γράφοντας» το 2-0.

Β΄ μέρος

Συνέχισε να κυριαρχεί
Η κυριαρχία του Αίολου συνεχίστηκε και στο δεύτερο 45λεπτο, όπου η ομάδα του Προφήτη Ηλία πέτυχε χωρίς να δυσκολευτεί ακόμη 2 τέρματα.

Ίδια αρχή
Ακριβώς το ίδιο έγινε και στο δεύτερο μέρος. Αυτή την φορά στο 2ο λεπτό ο Αίολος πέτυχε γκολ. Ο Δημήτρης Τύμπας σέντραρε από αριστερά και ο Δημήτρης Κουρλός, αφού απέφυγε όμορφα έναν αντίπαλο με πλασέ στην αριστερή γωνία της Φραγκίστας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.



Έμεινε από δυνάμεις
Η ομάδα της Φραγκίστας έτρεξε αρκετά στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη δεν είχε την ίδια απόδοση. Ο ΑΠΟΔΦ φάνηκε να υστερεί αρκετά σε φυσική κατάσταση από τον αντίπαλο του και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει από δυνάμεις από το 60΄ και μετά.

Αποχώρησε τραυματίας


Στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κώστας Κατσαδούρος (Φωτογραφία) της Φραγκίστας και ο Μάκης Χρυσικός του Αίολου συγκρούστηκαν στο κεφάλι σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα. Ο παίκτης της Φραγκίστας αποχώρησε από τον τελικό λόγω τραυματισμού.



Ντεμπούτο Χ. Γούλα


Ο Βαλάντης Γούλας αντικατέστησε τον τραυματία Κώστα Κατσαδούρο στο 69o λεπτό και έκανε το φετινό του ντεμπούτο στον τελικό κυπέλλου με την ομάδα της Φραγκίστας.

4ο με τον Κουρλό
Ο Δημήτρης Κουρλός στο 69ο λεπτό πέτυχε το 3ο του προσωπικό γκολ στον τελικό και σημείωσε χατ-τρικ. Ο Μάκης Χρυσικός τον τροφοδότησε και ο επιθετικός του Αίολου με σουτ στην δεξιά γωνία της Φραγκίστας πραγματοποίησε το τελικό 4-0. Σε αυτό το χρονικό σημείο οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες, καθώς είχε βγει από το ματς, για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες ο μέσος Κώστας Κατσαδούρος.


Πρώτη σε τελικό για τον Τόμι


Ο μόλις 14 ετών Τόμις Χρυσαφόπουλος του Αίολου (Είναι δανεικός από την Ακαδημία) έκανε ντεμπούτο σε επίπεδο ανδρών αγωνιζόμενος σε έναν τελικό κυπέλλου. Ο γιος του τεχνικού του Αίολου και βασικός παίκτης της μικρής παίδων της ΕΠΣΕ πέρασε στον αγώνα στο 73o λεπτό στην θέση του Μάκη Χρυσικού. Ο μικρός λίγο αργότερα έχασε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει και γκολ(!). Ο Τόμις στα προηγούμενα ματς δεν μπορούσε να αγωνιστεί, καθώς δεν είχε συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του.



Διαδικαστικό χαρακτήρα
Το τελευταίο 20λεπτο του τελικού είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού τα πάντα είχαν κριθεί. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και έγινε ματς κέντρου.

Οι καλύτερες φάσεις
47΄: Ο Τύμπας σέντραρε από αριστερά και ο Κουρλός απέφυγε έναν αντίπαλο και με όμορφο πλασέ στην αριστερή γωνία του Λαθύρη «έγραψε» το 3-0.
69΄: Ο Χρυσικός έδωσε στον Κουρλό, ο οποίος μέσα στην περιοχή και αριστερά με σουτ στην δεξιά γωνία της Φραγκίστας διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
78΄: Μετά από λάθος της άμυνας ο Χρυσαφόπουλος Χ. μέσα από την περιοχή και αριστερά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της δεξιάς γωνίας του Λαθύρη.

Κίτρινες Κάρτες
Τριανταφυλλόπουλος, Κουρλός, Μπισμπίκης Β.

Διακριθέντες
Αίολος: Κουρλός, Τύμπας, Χρυσικός, Ηλιάδης
Φραγκίστα: Μπισμπίκης Ι.

Δηλώσεις Προπονητών

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Αίολος): «Στο σημερινό τελικό του κυπέλλου τιμήσαμε έναν παλιό ποδοσφαιριστή του Αίολου, που πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα όσο έπαιζε και  η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον πολύ καλό μας φίλο τον Ανδρέα τον Μπουμπουρή. Όσο αφορά το παιχνίδι το πρώτο γκολ ήρθε πολύ γρήγορα και ίσως αυτό μας έκανε να είμαστε πιο χαλαροί και μέσα από μια μέτρια εμφάνιση μπορέσαμε εύκολα και επικρατήσαμε με 4-0 της Φραγκίστας. Σίγουρα δεν έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, ο ρυθμός ήταν μέτριος, η ομάδα της Φραγκίστας φάνηκε από την αρχή ότι δεν είχε δυνάμεις και για αυτό δεν δυσκολευτήκαμε. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Φραγκίστας, στην διοίκηση τους, εύχομαι το καλύτερο δυνατό για την ομάδα τους και εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε για να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στους ημιτελικούς και αν μπορέσουμε να προκριθούμε και στους τελικούς. Συγχαρητήρια και στους δικούς μου ποδοσφαιριστές, αξίζανε αυτό το κύπελλο σαν ομάδα και δίκαια ήρθε σε εμάς αυτό το τρόπαιο.»

Γιώργος Περούλας (Φραγκίστα): «Παίξαμε σήμερα με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, θα είναι πρωταγωνίστρια στα μπαράζ. Για μας ήταν χαρά που συμμετείχαμε στον τελικό του κυπέλλου. Ξέραμε ότι δεν είχαμε πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση του κυπέλλου. Αγωνιστήκαμε όσο μπορούσαμε και είχαμε πει να προσπαθήσουμε να μην δεχτούμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ και ήρθε και το δεύτερο στο τέλος του ημιχρόνου. Κάθε ομάδα πιστεύω ότι θα ήθελε να βρίσκεται στον τελικό κυπέλλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την πορεία μας μέχρι τον τελικό. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες μου για την συμπεριφορά μου στο τέλος του ημιχρόνου. Συγχαρητήρια στον Αίολο και καλή συνέχεια στα μπαράζ. Εμείς κοιτάμε τώρα τα τελευταία μας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.»

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Κόκκοτος, Τριανταφυλλόπουλος, Νικολάου(63΄ Γενιτσαρόπουλος), Πάτρου, Ράικος Ν., Ζαραβέλης, Τύμπας, Ηλιάδης(75΄ Αζακάς), Κουρλός, Χρυσαφόπουλος Κ.(Γ), Χρυσικός(73΄ Χρυσαφόπουλος Χ.)

Φραγκίστα (Γιώργος Περούλας): Λαθύρης Γ., Μακρής Δ.(63΄ Καζάκος Π.), Γερονίκος Π., Νταλαφούρας, Περούλας Γ., Ντάλλας Ι., Μπισμπίκης Ι., Μπισμπίκης Β.(Κ-Γ)(45΄+1΄ Περούλας Σ.), Κατσαδούρος Κ.(69΄ λ.τρ. Γούλας Χ.), Ζήκας, Γούλας Τ.

Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Ηλίας Γαλάνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
4ος Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)








































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος