Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Συνεχίζουν να προπορεύονται τα Φάλαρα-Νίκησαν στην Στυλίδα το Μοσχοχώρι

Νικηφόρα συνέχισε η ομάδα των Φαλάρων, καθώς επικράτησε στο γήπεδο της του Αίαντα Μοσχοχωρίου με 43-32.
Το ματς έγινε το Σάββατο(8/3) στο ανοιχτό γήπεδο στο Πάρκο Λαού στην Στυλίδα και ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Τα Φάλαρα του Αποστόλη Λαχανά ήταν καλύτερα σε όλο το ματς και δεν κινδύνεψε από τους αντιπάλους του. Πήρε εύκολα μια ακόμη νίκη και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του Ομίλου και οδεύει προς τα μπαράζ ανόδου για την Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Αίας Μοσχοχωρίου του Άρη Κατσούλα δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Η ομάδα του Αίαντα παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ξεχώρισε ο σέντερ Δημήτρης Μπέλλης, που πέτυχε 14 πόντους και είχε πολύ καλή παρουσία.
Τα Φάλαρα συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή και έφτασαν τους 10 βαθμούς. Το Μοσχοχώρι έμεινε στην τελευταία θέση και έχει 6 βαθμούς. Την επόμενη (8η) αγωνιστική τα Φάλαρα θα κάνει το ρεπό τους και ο Αίας θα παίξει με τον Μώλο εκτός έδρας την Κυριακή (16/3).

Έπαιξαν την 2η αγωνιστική
Η αναμέτρηση ήταν για την 2η και όχι για την 7η αγωνιστική, καθώς είχε γίνει αλλαγή τον Ιανουάριο, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Κορυφή για 2
Η ομάδα του Άτλαντα έκανε το ρεπό της και υποχώρησε στην 3η θέση. Την κορυφή του 4ου Ομίλου μοιράζονται τα Φάλαρα και ο Μώλος.

Στα χαρτιά ο Μώλος
Η ομάδα του Μώλου για την 7η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ κέρδισε στα χαρτιά με 20-0 τον Άρη Σπερχειάδας. Ο Άρης έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Διψήφιος ο Λαϊνας


Για την ομάδα των Φαλάρων πρώτος σκόρερ ήταν ο Βαγγέλης Λαϊνας, ο οποίος σημείωσε 10 πόντους. Στους 9 ακολούθησαν ο αρχηγός Γιάννης Δημητρίου και ο γκάρντ Κώστας Κωστούλας. Οι δυο τελευταίοι πέτυχαν και από 1 τρίποντο.

14 από Μπέλλη


Ο σέντερ του Αίαντα Μοσχοχωρίου Δημήτρης Μπέλλης σκόραρε 14 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης. Στους 9 βάζοντας και 1 τρίποντο ακολούθησε ο γκαρντ Δημήτρης Χαλλής

Τα δεκάλεπτα
9-6, 19-13, 29-22, 43-32

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Φάλαρα (Αποστόλης Λαχανάς): Χάδος 2, Κωστούλας 9(1), Παπαστάμος 4, Μήτσιου, Δημητρίου 9(1), Καραπέτσας 3, Ρούσσος 3, Λαΐνας 10, Ντινόπουλος 1, Καρανάιος, Τσάμης, Χρυσαφόπουλος 2

Μοσχοχώρι (Άρης Κατσούλας): Μετεντές, Στεργίου, Αργυρόπουλος 3(1), Μπέλλης 14, Κατσούλας 3(1), Χαλλής 9(1),  Δρίβας 2, Καρκαβίτσας, Τσόγκας 1, Παναγιωτακόπουλος

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς &Εύβοιας)
Κριτές: Διονύσης Αναγνώστου & Αναστάσιος Κανδηλάρης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)






Φωτογραφίες-Πληροφορίες: stilida.com