Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Στην Άρτα ταξιδεύει αύριο ο Αίολος


Ο κυπελλούχος Ευρυτανίας Αίολος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Δόξα Άρτας για τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και επιδιώξει να προκριθεί στην επόμενη φάση.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (19/3) στο Δημοτικό στάδιο Άρτας και θα αρχίσει στις 3.30 το μεσημέρι. Είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση ή και πέναλτι.
Ο Αίολος του Γιώργου Χρυσαφόπουλου μόνο αδιάφορος δεν θα ταξιδεύει στην Άρτα, καθώς θέλει να διακριθεί και στον θεσμό του κυπέλλου. Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι η βασική προτεραιότητα, αλλά άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Προφήτη Ηλία βλέπουν αισιόδοξα το μέλλον τους στο κύπελλο ερασιτεχνών. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο την Δευτέρα (17/3). Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Νίκος Νικολάου, ο οποίος προληπτικά δεν θα αγωνιστεί.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιαννιώτης Γιώργος Μάντζιος, με βοηθούς από την Ήπειρο τους Θανάση Κόλλια και Δονάτο Παπαδημητρίου.

Με 2 ματς στους «8»
Ο Αίολος με δυο εκτός έδρας νίκες μπορεί να διακριθεί στον θεσμό και να φτάσεις στα προημιτελικά. Σε περίπτωση πρόκρισης επί της Δόξας Άρτας θα παίξει στις (26/3) στην έδρα του νικητή του ζευγαριού Ναυπακτιακός Αστέρας-Ελπίδες Οδυσσέα Νυδρίου.

Εκτός νομού ξανά
Ο Αίολος θα ταξιδέψει εκτός νομού μετά από 1 χρόνο, καθώς πέρυσι τέτοια εποχή ολοκλήρωνε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Διατηρήθηκε η παράδοση
Οι ομάδες της Ευρυτανίας τα τελευταία χρόνια κληρώνονται με τον κυπελλούχο Άρτας. Μετά τον ΑΠΟΚ (Αντιμετώπισε 3 χρονιές τον Σκουφά Κομποτίου) και τον Απεραντιακό (Κέρδισε μέσα στην έδρα της Ομόνοιας Πέτρας το 2011), ο Αίολος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον κυπελλούχο της ΕΠΣΑ.

Πρόβλημα με Νικολάου


Για την ομάδα της Ευρυτανίας δεν θα αγωνιστεί ο βασικός αριστερός μπακ Νίκος Νικολάου, ο οποίος είναι τραυματίας. Ο ποδοσφαιριστής θα προφυλαχτεί, ώστε να αγωνιστεί στον ημιτελικό των Play Off με την Μυρίκη. Δεν έχει οριστικοποιηθεί εάν θα μεταβεί στην Άρτα ο Αγρινιώτης κεντρικός αμυντικός Γιώργος Γιάκος. 

Αναχωρεί στις 8.30
Η αποστολή του Αίολου θα ταξιδεύει στην Άρτα με λεωφορείο και θα αναχωρήσει στις 8.30 το πρωί.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

1η Αγωνιστική Κυπέλλου Ερασιτεχνών (5ος Όμιλος) Τετάρτη 19-3-2014 15:30

Ναυπακτιακός Αστέρας- Ελπίδες Οδυσσέα Νυδρίου Παπαχαραλάμπειο Δημοτικό Στάδιο Ναυπάκτου
Διαιτητής: Νίκος Μακρυπόδης(ΕΠΣ Αχαΐας)
1ος Βοηθός: Αντώνης Γκοτσόπουλος(ΕΠΣ Αχαΐας)
2ος Βοηθός: Γιώργος-Γκέρκ Κότσα(ΕΠΣ Αχαΐας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κωνσταντίνος Τζουβάνος(ΕΠΣ Άρτας)

Δόξα Άρτας-Αίολος Δημοτικό Στάδιο Άρτας
Διαιτητής: Γιώργος Μάντζιος(ΕΠΣ Ηπείρου)
1ος Βοηθός: Αθανάσιος Κόλλιας(ΕΠΣ Ηπείρου)
2ος Βοηθός: Δονάτος Παπαδημητρίου(ΕΠΣ Ηπείρου)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Βασίλης Δανιάς(ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)