Σάββατο 12 Απριλίου 2014

4ο ΓΕΛ Λαμίας-ΕΠΑΛ Καρπενησίου 3-1

Με απουσίες βασικών παικτών του λόγω των Play Off της Α΄ Ευρυτανίας αγωνίστηκε το ΕΠΑΛ Καρπενησίου και γνώρισε την ήττα από το 4ο Λύκειο Λαμίας με σκορ 3-1.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (9/4) στο γήπεδο του Αμουρίου και ξεκίνησε στις 10.30 το πρωί. Ήταν στα πλαίσια της 2ης φάσης του σχολικού πρωταθλήματος.
Το 4ο Γενικό Λαμίας ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έφτασε στην νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι: Κατσάρας, Ποταμιάνος και Γ. Εαυγγελόπουλος. Ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες διότι τραυματίστηκε ο επιθετικός Μάριος Καραναστάσης και είχαν γίνει νωρίτερα και οι 3 αλλαγές.
Το ΕΠΑΛ Καρπενησίου έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε έναν αρκετά ισχυρό αντίπαλο και παρά τις πολλές απουσίες ήταν αρκετά ανταγωνιστικό. Ο Γιώργος Πλεξίδας στο δεύτερο μέρος με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε στο τελικό 3-1. Το ημίχρονο είχε λήξει 1-0 υπέρ του Λυκείου της Λαμίας.

Αντίπαλος ο Λαθύρης


Την εστία του 4ου Λυκείου Λαμίας υπερασπίστηκε ο Ευρυτάνας γκολκίπερ και διαιτητής της ΕΠΣ Φθιώτιδας Βαγγέλης Λαθύρης.

Απουσίες λόγω Play Off
Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του ΕΠΑΛ Καρπενησίου δεν ταξίδεψαν στην Λαμία διότι την ίδια ημέρα είχαν οριστεί αγώνες των Play Off για την Α΄ Ευρυτανίας. Συγκεκριμένα δεν αγωνίστηκαν οι: Κώστας Χρυσαφόπουλος (Αίολος), Βαγγέλης Αθανασόπουλος (Άγραφα) και Τόλης Φούκας (Μυρίκη).

Συνθέσεις Ομάδων

4ο ΓΕΛ Λαμίας (Βασίλης Πάντος & Γιώργος Κύρκος): Λαθύρης, Κατσάρας, Μπούρας, Αναγνώστου, Χάψας, Τσιατσιάνης, Ποταμιάνος, Ευαγγελόπουλος Χ., Καραματσούκης, Καραναστάσης, Ευαγγελόπουλος Γ.
Αγωνίστηκαν και οι: Μπέσσας, Γεωργακόπουλος, Μπουργάνος

ΕΠΑΛ Καρπενησίου (Βίκυ Γιαννοπούλου): Γιόγιος, Θεοδωρογιάννης, Πλεξίδας, Μπλέντζος, Ντάλλας, Γραβιάς, Κατσιφός, Κατσίκης, Σερμεντζέλης, Παρθένης, Μπούτσι
Έπαιξαν και οι: Κρασιάς, Τσιλίκας

Διαιτητής: Γιάννης Φλωράκης







Φωτογραφίες: Γιώργος Μπατίκας