Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Γιώργος Κρασιάς: «Οι πρωταθλητές είναι μέσα στα τερέν και δεν είναι στις καφετέριες»


Αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του 2ου τελικού των Play Off Αίολος-ΑΠΟΚ Βελούχι ο 43χρονος αρχηγός του Βελουχίου Γιώργος Κρασιάς.
Η «σημαία» του ΑΠΟΚ την τελευταία 20ετια μίλησε για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και ανέφερε ότι η ομάδα του απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα του νομού. Ανέφερε ακόμη ότι οι πρωταθλητές είναι μέσα στα γήπεδα και όχι στις καφετέριες και χαρακτηριστικά είπε ότι μερικοί πρέπει να προσέχουν τι λένε για τον ΑΠΟΚ.
Σε ερώτηση εάν θα σταματήσει φέτος το ποδόσφαιρο, ανέφερε ότι θέλει να φύγει από τον ΑΠΟΚ, όπως ήρθε πρωταθλητής. Είχε αποφασίσει να σταματήσει πέρυσι, όμως με τον χαμένο τίτλο πείσμωσε και αποφάσισε να συνεχίσει για ακόμη 1 χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε τα ακόλουθα: «Ήταν το δεύτερο αποφασιστικό βήμα που έπρεπε να κάνουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα μετά το πρώτο παιχνίδι. Τα μυαλά μας δεν πήραν αέρα παρότι το σκορ ήταν μεγάλο. Καταφέραμε και μείναμε προσγειωμένοι, κάναμε αυτά που είπε ο προπονητής και πιστεύω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα του νομού. Πήραμε αήττητοι το πρωτάθλημα και εάν εξαιρέσω την απώλεια του κυπέλλου, που εκεί χάσαμε στα πέναλτι και μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, αλλά δεν έγινε. Θα ήθελα να πω ότι οι πρωταθλητές είναι μέσα στα τερέν και δεν είναι στις καφετέριες και στα καφενεία μόνο αυτό έχω να πω. Μερικοί να προσέχουν τι λένε γιατί ο ΑΠΟΚ, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του νομού Ευρυτανίας και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας.»
Σε ερώτηση εάν θα κρεμάσει στο τέλος της χρονιάς τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια δήλωσε: «Πολλοί θα με βγάλουν τρελό, γιατί κάθε χρόνο λέω ότι θα σταματήσω και πάλι συνεχίζω και παίζω. Η αλήθεια είναι ότι η περσινή απώλεια του πρωταθλήματος με τον τρόπο που έγινε με πείσμωσε. Αν το παίρναμε πέρυσι θα σταματούσα τότε, αλλά έβαλα στόχο και λέω να συνεχίσω έναν χρόνο ακόμη με προπονήσεις και είπαμε με τους συμπαίκτες μου ότι θα πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα. Θέλω να σταματήσω πρωταθλητής στον ΑΠΟΚ, όπως ήρθα πρωταθλητής. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να το ζήσω αυτό το πράγμα, θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στην οικογένεια μου, στην διοίκηση, στον Πρόεδρο, στους φιλάθλους που στηρίζουν τον ΑΠΟΚ είτε είναι κοντά στην ομάδα είτε όχι είτε χρηματικά την στηρίζουν ή από οποιοδήποτε άλλο πόστο. Το αφιερώνω ειδικά στον Θανάση τον Ελεφάντη, μην με ρωτήσετε τον λόγο είναι κάτι δικό μου.»