Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τελικός δίχως αύριο για τον Αίολο-Βλέπει την κούπα ο ΑΠΟΚ με νέα νίκη












Ο δεύτερος τελικός των Play Off του πρωταθλήματος της Α΄ Ευρυτανίας θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. Ο ΑΠΟΚ με νέα νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, ενώ ο Αίολος θέλει και αυτός την νίκη για να οδηγήσει την σειρά των αγώνων σε 3ο παιχνίδι.
Ο 2ος τελικός των Play Off θα διεξαχθεί την Τετάρτη (23/4) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Άρχοντας την αναμέτρησης είναι ξανά ο Τριαντάφυλλος Τίκας (ΕΠΣ Καρδίτσας), με βοηθούς τον Λάμπρο Κολοκώτσιο και τον Μίλτο Ελ Ταχάν. Οι δυο βοηθοί ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Το Βελούχι έχει τον ψυχολογικό και αγωνιστικό αβαντάζ μετά το επιβλητικό 5-1 της περασμένης Τετάρτης. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν την νίκη για να τελειώσουν την «υπόθεση»-τίτλο από αύριο. Ο ΑΠΟΚ είχε κατακτήσει για τελευταία φορά το πρωτάθλημα Ευρυτανίας την περίοδο 2010-2011.
Ο Αίολος απογοήτευσε στον 1ο τελικό και παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών. Έκανε κάκιστη εμφάνιση και μέσα σε ένα 45λεπτο δέχτηκε 5 γκολ γνωρίζοντας βαριά ήττα. Το έργο της ομάδας βάσει και την αγωνιστικής της παρουσία και των απουσιών είναι δύσκολο. Άπαντες στο συγκρότημα του Προφήτη Ηλία θα επιδιώξουν να πάρουν την νίκη για να μπουν στο «κόλπο» του τίτλου. Ο Αίολος τελευταία φορά κατέκτησε τον τίτλο την σεζόν 2011-2012.

Τελευταία σήμερα
Οι ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα το απόγευμα (22/4) με προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου.

Προβλήματα για Αίολο
Η ομάδα του Αίολου έχει αρκετά προβλήματα λόγω τραυματισμών. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι: Μάκης Χρυσικός, Γιάννης Ηλιάδης, Δημήτρης Τύμπας και Χάρης Ζαραβέλης. Η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ρέμμους Πάτρου, ο οποίος βρίσκονταν για τις γιορτές στην Ρουμανία.

Με αρκετές επιλογές
Ο Γιάννης Φλωράκης θα έχει ξανά αρκετές επιλογές. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των: Πάνου Κουτσονίκα, Μπάμπη Καρβέλη, Τάκη Σαϊτη και Γιώργου Φαρμάκη. Κανονικά θα δώσει το παρών ο Κώστας Κρίντας, ο οποίος έχει άδεια καθώς υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Με νίκη «καθαρίζει»
Ο ΑΠΟΚ με ένα νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ ο Αίολος θέλει νίκη για να μπει ξανά στην διεκδίκηση του τίτλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας η σειρά πηγαίνει πάλι σε 3ο ματς, όμως ο Αίολος θα θέλει νίκη με 4 γκολ και άνω για να πάρει τον τίτλο.

Ξανά ρέφερι ο Τίκας


Τον δεύτερο τελικό θα σφυρίξει και πάλι ο Τριαντάφυλλος Τίκας. Ο έμπειρος ρέφερι ανήκει πλέον στην ΕΠΣ Καρδίτσας και αυτό το παιχνίδι ίσως να είναι και το τελευταίο που θα σφυρίξει στην Ευρυτανία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και η διαιτησία

2ος Τελικός Αγώνας Play Off Α΄ Ευρυτανίας

Αίολος-ΑΠΟΚ Βελούχι 23-4-2014 Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου 17.00
Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (ΕΠΣ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)









 

 

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος